Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
Ali najžešće su ove covid propusnice, dobijaju je oni koji i dalje mogu prenositi virus. U kojem mi yebenom svijetu budala živimo.
Radujem se pojasnjenju zasto je u Portugalu deset puta niza smrtnost nego u BiH.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da malo primjenimo tvoju analogiju....
Radujem se pojasnjenju kad cemo normalnom zivotu se vratiti, a koji je vakcina "obecala"....
Jos jedna stvar koja je pala u vodu.
I hos se kladiti da se necu morati vakcinisati!?? Nikad.Pojma nemas ni ko sam, ali si tu da generalizujes.
P.S.Itekako sam procitao tekst. Ne, necemo vam uvesti klasicni lockdown, ali cemo vas ipak je.bavati raznim mjerama, iako je 86% vas de.bila vakcinisano i iako niko ne moze uci u drzavu, a da minimum nije negativan na virus.
Sve u korist vase stete sto bi jedna pjesma rekla.
Zivio i bockaj se dobro.Stigao je booster.
Radujem se pojasnjenju kad cemo normalnom zivotu se vratiti, a koji je vakcina "obecala"....
I hos se kladiti da se necu morati vakcinisati!?? Nikad.Pojma nemas ni ko sam, ali si tu da generalizujes.
P.S.Itekako sam procitao tekst. Ne, necemo vam uvesti klasicni lockdown, ali cemo vas ipak je.bavati raznim mjerama, iako je 86% vas de.bila vakcinisano i iako niko ne moze uci u drzavu, a da minimum nije negativan na virus.
Upravo gledam kako NLO istovara Vakcine tu iza jednog brda. 

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- BenjooJutub
- Kontakt:
Sutra masovni protesti u Austriji. Biće ovo zanimljivo ispratiti, oni su prva država koja je ponovo proglasila lockdown za sve i koja uvodi obaveznu vakcinaciju.
What a time to be alive.
Ja se bodem i bost cu se dok god bude trebalo, ali također ću ismijavati svu ovu farsu oko ovoga, jer su upravo ljudi koji nas vode krivi za ovakav razvoj situacije.
Ne mozes nesto masi ljudi obecati i kada nije pandemija, a pogotovo ne u pandemiji i onda cmizdre kao ljudi nece da se vakcinisu. Pa i ne trebaju, kad im nesposobne vođe i mediji stvaraju kontra efekat.
Nazalost, na kraju ce najmanji problem biti virus, Bog sami zna kakve ce kultove, sekte i masovne pokrete pokrenuti ova situacija u kojoj se nalazimo.
What a time to be alive.

Ja se bodem i bost cu se dok god bude trebalo, ali također ću ismijavati svu ovu farsu oko ovoga, jer su upravo ljudi koji nas vode krivi za ovakav razvoj situacije.
Ne mozes nesto masi ljudi obecati i kada nije pandemija, a pogotovo ne u pandemiji i onda cmizdre kao ljudi nece da se vakcinisu. Pa i ne trebaju, kad im nesposobne vođe i mediji stvaraju kontra efekat.
Nazalost, na kraju ce najmanji problem biti virus, Bog sami zna kakve ce kultove, sekte i masovne pokrete pokrenuti ova situacija u kojoj se nalazimo.
Ma nece to biti masovno vec par hiljada. Organizuje FPÖ (Dodikovi pajdasi - Hitlerovci) Sad sam imao jednu diskusiju sa nasim Bosancima upravo zbog toga.BenjooJutub je napisao/la: ↑19 nov 2021, 19:49Sutra masovni protesti u Austriji. Biće ovo zanimljivo ispratiti, oni su prva država koja je ponovo proglasila lockdown za sve i koja uvodi obaveznu vakcinaciju.
What a time to be alive.![]()
Ovo jedina sansa tim Nacionalistima da koliko-toliko ostanu na politickoj sceni.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- BenjooJutub
- Kontakt:
Boga mi neki dan kad si protestvoali ja se syebao kad sam vidio koji broj je ljudi na protestu. Tako da mislm da im ovo nece proci nezapazeno sutraGG3 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:01Ma nece to biti masovno vec par hiljada. Organizuje FPÖ (Dodikovi pajdasi - Hitlerovci) Sad sam imao jednu diskusiju sa nasim Bosancima upravo zbog toga.BenjooJutub je napisao/la: ↑19 nov 2021, 19:49Sutra masovni protesti u Austriji. Biće ovo zanimljivo ispratiti, oni su prva država koja je ponovo proglasila lockdown za sve i koja uvodi obaveznu vakcinaciju.
Ovo jedina sansa tim Nacionalistima da koliko-toliko ostanu na politickoj sceni.
Ako mislis na proteste u Grazu jeste bilo dosta ljudi ali su po socijalnim mrezama kruzile slike navijaca BMG sa proslogodisnjeg gostovanja u Grazu i to predstavljali kao protest. Taj sutrasnji ce bit klasican shitshow. Balkanski doseljenici u Austriji lete na protest koji organizuju fasisti i koji bi ih najradije pobili i protjerali. Samo teski idiot moze otici na takav protest.
Siguran sam da veliku podrsku imaju od nasih peraca guzova. Kakva ironija.GG3 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:01Ma nece to biti masovno vec par hiljada. Organizuje FPÖ (Dodikovi pajdasi - Hitlerovci) Sad sam imao jednu diskusiju sa nasim Bosancima upravo zbog toga.BenjooJutub je napisao/la: ↑19 nov 2021, 19:49Sutra masovni protesti u Austriji. Biće ovo zanimljivo ispratiti, oni su prva država koja je ponovo proglasila lockdown za sve i koja uvodi obaveznu vakcinaciju.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BenjooJutub
- Kontakt:
Da mislim na proteste u Grazu, lično sam ih gledao i mogu reći da je bio veći korteo nego protiv GladbachaEpidaurus je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:33Ako mislis na proteste u Grazu jeste bilo dosta ljudi ali su po socijalnim mrezama kruzile slike navijaca BMG sa proslogodisnjeg gostovanja u Grazu i to predstavljali kao protest. Taj sutrasnji ce bit klasican shitshow. Balkanski doseljenici u Austriji lete na protest koji organizuju fasisti i koji bi ih najradije pobili i protjerali. Samo teski idiot moze otici na takav protest.

- AshburtonG
- Kontakt:
Realno da sam Austrijanac, bio bih pokrovitelj FPÖ stranke. Najjaci mi je slogan jednog kandidata u Becu onomad: " Daham, statt Islam". 

Nema problema, stize pojasnjenje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 nov 2021, 19:01Da malo primjenimo tvoju analogiju....
Cim se svi vakcinisemo pod uslovom da to uradimo na vrijeme. Ako ne, onda cim se ponovo svi vakcinisemo jer sam siguran da drzave nece dozvoliti debilima da im dva puta naprave istu stvar.
Sad ti meni daj odgovor.
Sto se tice protesta, to ce se sve zavrsiti cim onih 65% postane svjesno da je u lockdownu zbog 35% neonacista i stranaca i krenu im pucati samare na svakom koraku.
Vjerujem da je upravo zbog toga i uveden lockdown, da sav posao obavi narod a ne drzava silom. Pravi austrijski sistem
Vjerujem da je upravo zbog toga i uveden lockdown, da sav posao obavi narod a ne drzava silom. Pravi austrijski sistem
- Pensioner26
- Kontakt:
Da li ljudski mozak može vjerovati da su oni koji nisu vakcinisani sve nacisti/neonacisti i stranci? Je li Kimmich nacista, možda je pritajeni?
Ma nisu svi, naravno... Ali mnogi i vecina najnerazumnijih, mozda. A sigurno 99% onih koji ce biti na piku prosjecnog austrijanca koji voli red, rad i disciplinu
- Pensioner26
- Kontakt:
Gibraltar s 99% vakcinisanih, otprilike 33 tisuce ljudi, ide u lockdown sljedeci mjesec. Kako objašnjavate to statističari?
Svaki adut ti je gori od prethodnog. Sam sebe u jednom postu uspijes ismijati.
During the coronavirus (COVID-19) pandemic in 2020, the number of visitor arrivals by land in Gibraltar more than halved over the previous year. Overall, arrivals by land reached around 4.9 million in 2020, dropping from approximately 10.8 million in 2019.
Da vidimo tvoje poznavanje statistike: Medju tih 5 miliona, koliku ulogu igra tih 33.000 stanovnika?
A to su samo oni koji su dosli kopnom, mrsko mi je kopati za aerodrom i luku
During the coronavirus (COVID-19) pandemic in 2020, the number of visitor arrivals by land in Gibraltar more than halved over the previous year. Overall, arrivals by land reached around 4.9 million in 2020, dropping from approximately 10.8 million in 2019.
Da vidimo tvoje poznavanje statistike: Medju tih 5 miliona, koliku ulogu igra tih 33.000 stanovnika?
A to su samo oni koji su dosli kopnom, mrsko mi je kopati za aerodrom i luku
- Pensioner26
- Kontakt:
Admine dragi, ti mene iznenadiš razmišljanjem. Čemu ljudi prave lockdown ako su svi vakcinisani? I ako svi od tih turista su morali imati covid pasoš ili negativan test? Koja je funkcija vakcine admine? Opet mogu završiti na respiratoru.
Poslije ovoliko postova a ti opet upitaš ovo mislim da je teško da ti se više išta može objasniti.Pensioner26 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 23:13Admine dragi, ti mene iznenadiš razmišljanjem. Čemu ljudi prave lockdown ako su svi vakcinisani? I ako svi od tih turista su morali imati covid pasoš ili negativan test? Koja je funkcija vakcine admine? Opet mogu završiti na respiratoru.
- Pensioner26
- Kontakt:
Da. Koja je funkcija? Kada možeš prenijeti zarazu, možeš imati tešku kliničku sliku i umrijeti. Sve ono isto kao i nevakcinisani. Koja je funkcija? Odgovori pametni. Ne možeš objasniti jer nema objašnjenja.sljivo je napisao/la: ↑19 nov 2021, 23:30Poslije ovoliko postova a ti opet upitaš ovo mislim da je teško da ti se više išta može objasniti.Pensioner26 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 23:13Admine dragi, ti mene iznenadiš razmišljanjem. Čemu ljudi prave lockdown ako su svi vakcinisani? I ako svi od tih turista su morali imati covid pasoš ili negativan test? Koja je funkcija vakcine admine? Opet mogu završiti na respiratoru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.