Jel i on iz Medjugorja ? Ne znam stvarno ne idem tamo , da mi iskoci Gospa pa me prepadne
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Feđa Dudlić - najveći stručnjak u BiH!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bolje ti je, znas sta Gospa radi poganima?opalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:42Jel i on iz Medjugorja ? Ne znam stvarno ne idem tamo , da mi iskoci Gospa pa me prepadne
- tutankamon1905
- Kontakt:
U pocetku si nesto pokusavao, pokoja fora ti je bila i ok, ali sad si poceo forsirat i nema vise onog žara u tvojim pokusajima provokacije. Gasis se lagano. Pretvorio si se u klasicnu debilcinu i dvorsku ludu forumaopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:42Jel i on iz Medjugorja ? Ne znam stvarno ne idem tamo , da mi iskoci Gospa pa me prepadne
- Antipolitika3
- Kontakt:
40 godina milostiopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:42Jel i on iz Medjugorja ? Ne znam stvarno ne idem tamo , da mi iskoci Gospa pa me prepadne

Protiv 100 godina bez titule

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ugodni večer želim svima koji pomno pratite Velež , ništa odmorite do idućeg vikenda idemo po pobjedu , do tad pregledaj te reprizu i pomno pratite šta se dešava na fb stranici Veleza ( posebno vazi za antipolitiku ) . I nemoj te za vikend gledat ove iz medjugorja Il ove vicine iz Teherana , ili one blatnjave sa tusnja . Samo jako nastavite uz nas Velež . MUSVDG
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
I ova sto se ukazuje po medjugorju starija od vas , majka mu stara vi ste najmladji u državi . Slabo nas izgleda pratiš ili si novi član , a nisi ti si prijeratni pravi navijač kao covicAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:4540 godina milostiopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:42Jel i on iz Medjugorja ? Ne znam stvarno ne idem tamo , da mi iskoci Gospa pa me prepadne
Protiv 100 godina bez titule
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
opalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:46Ugodni večer želim svima koji pomno pratite Velež , ništa odmorite do idućeg vikenda idemo po pobjedu , do tad pregledaj te reprizu i pomno pratite šta se dešava na fb stranici Veleza ( posebno vazi za antipolitiku ) . I nemoj te za vikend gledat ove iz medjugorja Il ove vicine iz Teherana , ili one blatnjave sa tusnja . Samo jako nastavite uz nas Velež . MUSVDG

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Idi pišaj i lezi spavaj, mati cete grdit sinko, vrijeme ti jeopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:46Ugodni večer želim svima koji pomno pratite Velež , ništa odmorite do idućeg vikenda idemo po pobjedu , do tad pregledaj te reprizu i pomno pratite šta se dešava na fb stranici Veleza ( posebno vazi za antipolitiku ) . I nemoj te za vikend gledat ove iz medjugorja Il ove vicine iz Teherana , ili one blatnjave sa tusnja . Samo jako nastavite uz nas Velež . MUSVDG
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
@opalaopala neumoran brat 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Brate volim mezit ove novoosnovane iz medjugorja , realno uživam u tome . Njih i onog iz Teherana . To mi je antistres terapija kad vidim kako kipe
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Neka brate gdje ces, taman si zagrijao masinu sa postovima.. ne daj se uz tebe smoopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:46Ugodni večer želim svima koji pomno pratite Velež , ništa odmorite do idućeg vikenda idemo po pobjedu , do tad pregledaj te reprizu i pomno pratite šta se dešava na fb stranici Veleza ( posebno vazi za antipolitiku ) . I nemoj te za vikend gledat ove iz medjugorja Il ove vicine iz Teherana , ili one blatnjave sa tusnja . Samo jako nastavite uz nas Velež . MUSVDG

- tutankamon1905
- Kontakt:
Mozda se sjebo, zaboravio da je subota sutra,ne mora u skolu. Opala neka te, tek si posto debil, a vec nas napustasMostarwolf1981 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:52Neka brate gdje ces, taman si zagrijao masinu sa postovima.. ne daj se uz tebe smoopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:46Ugodni večer želim svima koji pomno pratite Velež , ništa odmorite do idućeg vikenda idemo po pobjedu , do tad pregledaj te reprizu i pomno pratite šta se dešava na fb stranici Veleza ( posebno vazi za antipolitiku ) . I nemoj te za vikend gledat ove iz medjugorja Il ove vicine iz Teherana , ili one blatnjave sa tusnja . Samo jako nastavite uz nas Velež . MUSVDG![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
opalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:51Brate volim mezit ove novoosnovane iz medjugorja , realno uživam u tome . Njih i onog iz Teherana . To mi je antistres terapija kad vidim kako kipea samo istinu kažem .

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Hajmo zrinjevci, ko prvi pronadje svog starog je pobjednik
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Je li istina da Ultrasi nikad nisu imali gostovanje vece od 1000 ljudi, naravno Siroki se ne pika, pitam za temu navijacki izvjestaji
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Onlyleft potpis
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ne moraju istupati
- Antipolitika3
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 20:57Je li istina da Ultrasi nikad nisu imali gostovanje vece od 1000 ljudi, naravno Siroki se ne pika, pitam za temu navijacki izvjestaji

Nema hiljadu ali fino izgleda
Dobra vecer kolega
Dosadno bez tebe
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, Vanja8 i 19 gostiju.