FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nama je svaka utakmica kao finale, pa i ova protiv Radnika iz Bijeljine na domacem terenu. I tako se svi mi moramo postaviti. Mislim da je Ivkovic samo htio da zastiti nasu mladu ekipu, i da nije potrebno dodatno pa mozda i nije korektno stvarati taj pritisak. Nekad ocekivanja nisu u skladu sa realnim mogucnostima, ljudi se ponadali kad smo imali dobru seriju da mozemo nesto i vise, a i tad su fakticki poceli pljuvati Ivkovica, kao eto moglo bi se i vise da je bolji trener. A fakticki imamo neiskusnu ekipu sa odredjenim potencijalom, koja oscilira i kojoj treba vremena. Samo sa nekom pozitivom mozemo nesto stvoriti a u ovom momentu jeste da budes negdje na sredini tabele.
Kakva je to ivkovic dozivio ponizenja
-
- Kontakt:
Ma sto prije se kutarisati ove budale. E cuj njemu pjesma smeta
Na kakvim smo mi mrvama spavali pa se budala nikako ne mozemo rijesiti 

Pročepit će negdje.
Polusezona zavrsava 4./5.12. tako da nijedan mec ove polusezone ne moze biti upitan zbog ovog duga. Hvala na roku! Vise nas spasavaju ljudi iz Saveza iz ovog Odjela i koji nas tuze nego ljudi u klubu.Ukoliko Željezničar ne isplati navedeni iznos imenovanom i ne dostavi dokaz o uplati u Odjel za ligaška takmičenja NSBiH do 10. decembra 2021. godine, FK Željezničar Sarajevo će biti suspendovan od odigravanja prvenstvenih i Kupa utakmica u sezoni 2021/22, piše u Službenom glasniku NSBiH.
Pored toga, Plavi su kažnjeni i s 2.000 KM zbog “slabe organizacije utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava” na utakmici 15. kola protiv Zrinjskog (0:3).
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobro Tomo sad cemo ovako pjevat.Nestalo mi na telefonu gige Tomo je doso iz Hrvatske lige.On je vodio Lokomotivu i ostale levate sad vodi Zelju bez plate.Remza na striku ves kaci sad mu smetaju i navijaci.Tomo je veliki borac nek ide da vodi Hrvatski Dragovoljac.Hvala mu sto o Zelji brine mogo bi brzo i do Kine.
"ovo nam je ok, al smetaju izjave. isto tako ok je kad pozovu novog direktora na potpis ugovora pa se sakriju i niko nedođe. kad su rekli ovom iz Amerike ljetos da će se javiti, pa sakriju pismo namjere i usute se. vjerujte da su njegove smijesne izjave najmanji problem"
Ovo sto je napisao @lijevapolutka sam cuo od jos par izvora bliskih klubu..
Sta se treba desiti pa da navijaci pocnu traziti javno smjenu nazifa koji nema sta nije slagao i citave ove uprave koja svjesno unistava klub?
Ja sam uvjeren da ce nazif i ekipa raditi sve sto je u njihovoj moci da namjerno miniraju i opstruisu bilo kakav dogovor sa gospodinom Eldinom, samo da bi ti paraziti i ljigavci nastavili da unistavaju Zelju..
Sta se treba desiti pa da navijaci pocnu traziti javno smjenu nazifa koji nema sta nije slagao i citave ove uprave koja svjesno unistava klub?
Ja sam uvjeren da ce nazif i ekipa raditi sve sto je u njihovoj moci da namjerno miniraju i opstruisu bilo kakav dogovor sa gospodinom Eldinom, samo da bi ti paraziti i ljigavci nastavili da unistavaju Zelju..
- jointunija
- Kontakt:
Ne spašavaju nego vraćaju prošlu sezonu gdje su nas namjenski ojadili.Sad ko fini.LjoZee je napisao/la: ↑19 nov 2021, 16:50Polusezona zavrsava 4./5.12. tako da nijedan mec ove polusezone ne moze biti upitan zbog ovog duga. Hvala na roku! Vise nas spasavaju ljudi iz Saveza iz ovog Odjela i koji nas tuze nego ljudi u klubu.Ukoliko Željezničar ne isplati navedeni iznos imenovanom i ne dostavi dokaz o uplati u Odjel za ligaška takmičenja NSBiH do 10. decembra 2021. godine, FK Željezničar Sarajevo će biti suspendovan od odigravanja prvenstvenih i Kupa utakmica u sezoni 2021/22, piše u Službenom glasniku NSBiH.
Pored toga, Plavi su kažnjeni i s 2.000 KM zbog “slabe organizacije utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava” na utakmici 15. kola protiv Zrinjskog (0:3).
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ovo iskreno ne razumijem. Ko je potpisao ugovore sa igracima za koje se nema novac? Je li mozda Nazif potpisao? Treba biti potpuno transparentan i napisati imena ljudi. Ko je trosio vise nego sto se ima, jer bi tu trebao da bude kljucni problem.Brkooo je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:07"ovo nam je ok, al smetaju izjave. isto tako ok je kad pozovu novog direktora na potpis ugovora pa se sakriju i niko nedođe. kad su rekli ovom iz Amerike ljetos da će se javiti, pa sakriju pismo namjere i usute se. vjerujte da su njegove smijesne izjave najmanji problem"
Davno sam rekao da su samo prolongirali. Što se tiče cifre ona je ista, tako da su opet prekršili dogovor sa Mehmedom koji je već četvrti put izašao u susret klubu i mislim da više nema dogovora ili isplata ili blokada igranja utakmica.LjoZee je napisao/la: ↑19 nov 2021, 16:50Polusezona zavrsava 4./5.12. tako da nijedan mec ove polusezone ne moze biti upitan zbog ovog duga. Hvala na roku! Vise nas spasavaju ljudi iz Saveza iz ovog Odjela i koji nas tuze nego ljudi u klubu.Ukoliko Željezničar ne isplati navedeni iznos imenovanom i ne dostavi dokaz o uplati u Odjel za ligaška takmičenja NSBiH do 10. decembra 2021. godine, FK Željezničar Sarajevo će biti suspendovan od odigravanja prvenstvenih i Kupa utakmica u sezoni 2021/22, piše u Službenom glasniku NSBiH.
Ne znam šta se više treba desiti da ova nesposobna uprava ode.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Najveci krivac za ovakvo stanje u kojem se klub nalazi je Osim zajedno sa njegovom upravom koju je doveo..Tristan10 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:18Ovo iskreno ne razumijem. Ko je potpisao ugovore sa igracima za koje se nema novac? Je li mozda Nazif potpisao? Treba biti potpuno transparentan i napisati imena ljudi. Ko je trosio vise nego sto se ima, jer bi tu trebao da bude kljucni problem.Brkooo je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:07"ovo nam je ok, al smetaju izjave. isto tako ok je kad pozovu novog direktora na potpis ugovora pa se sakriju i niko nedođe. kad su rekli ovom iz Amerike ljetos da će se javiti, pa sakriju pismo namjere i usute se. vjerujte da su njegove smijesne izjave najmanji problem"
Prica je na sadasnjosti i ovome sto godinu dana idemo od Cerica do Nazifa a nikakve razlike nema izmedju njih dvojce. Obojca su ublehe ne na kvadrat, nego na kub.
Godinu dana samo lazu i lazu navijace, obecavali su stabilnost, investitore, milionske sponzorske ugovore a u stvarnosti blokiraju bilo kakav napredak kluba.
Jednostavno ovo vise nije pitanje sposobnosti ili u ovom slucaju njihove nesposobnosti, ovi ljigavci namjerno unistavaju klub. Vec sam napisao da ocekujem da ce ova uprava(svi oni sto su bili i kad je ceric bio) namjerno minirati i vrsiti opstrukcije kako bi prekinuli pregovore i kako bi otjerali Eldina i kako bi oni ostali i nastavili da unistavaju klub. Nadam se samo da su ljudi u skupstini i ljudi koji vode ove pozitivne procese toga svjesni..
Moram reci da je jedna od vecih gluposti sto se ovde moze procitati kako ljudi nisu nista bolji od prethodni, kako nastavljaju da nam unistavaju klub. To je jednostavno nije tacno. Jedno je trositi novac kojeg nemas, a drugo je trositi i sklapati ekipu u skladu sa mogucnostima. Ne ekipu koja je za vrha uopste, ali u skladu sa budzetom. To je velika razlika, i mozda bi se i to trebalo malo cijeniti da se barem ne trosi novac koji se nema za pocetak. I ne znam u kojem svijetu ljudi zive. Godinama unazad nismo stvorili nekog igraca, nego uvjek trazimo nesto na veresiju. Dovode se igraci, pise se lista zelja. Mogu misliti kako je vec neko zapisao Amoah i Santos na listu zelja, kao ranije Fanima. Hocemo sve nesto brzo preko reda, gotov proizvod, a nista sami nismo stvorili. Nas najveci problem jeste sto hocemo sve preko reda. I ako dodje investitor kao ovaj iz Amerike, sto se iskreno nadam, mi cemo se isto ponasati.Brkooo je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:57Najveci krivac za ovakvo stanje u kojem se klub nalazi je Osim zajedno sa njegovom upravom koju je doveo..Tristan10 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:18Ovo iskreno ne razumijem. Ko je potpisao ugovore sa igracima za koje se nema novac? Je li mozda Nazif potpisao? Treba biti potpuno transparentan i napisati imena ljudi. Ko je trosio vise nego sto se ima, jer bi tu trebao da bude kljucni problem.Brkooo je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:07"ovo nam je ok, al smetaju izjave. isto tako ok je kad pozovu novog direktora na potpis ugovora pa se sakriju i niko nedođe. kad su rekli ovom iz Amerike ljetos da će se javiti, pa sakriju pismo namjere i usute se. vjerujte da su njegove smijesne izjave najmanji problem"
Prica je na sadasnjosti i ovome sto godinu dana idemo od Cerica do Nazifa a nikakve razlike nema izmedju njih dvojce. Obojca su ublehe ne na kvadrat, nego na kub.
Godinu dana samo lazu i lazu navijace, obecavali su stabilnost, investitore, milionske sponzorske ugovore a u stvarnosti blokiraju bilo kakav napredak kluba.
Jednostavno ovo vise nije pitanje sposobnosti ili u ovom slucaju njihove nesposobnosti, ovi ljigavci namjerno unistavaju klub. Vec sam napisao da ocekujem da ce ova uprava(svi oni sto su bili i kad je ceric bio) namjerno minirati i vrsiti opstrukcije kako bi prekinuli pregovore i kako bi otjerali Eldina i kako bi oni ostali i nastavili da unistavaju klub. Nadam se samo da su ljudi u skupstini i ljudi vode ove pozitivne procese toga svjesni..
Jesi li ti svjestan da je vecina upravnog odbora ista kao i iz perioda Cerica. U tom mucnom periodu jedino je Ceric nesto kao radio, koliko god to sto je radio bilo retardirano, dok velika vecina ostalih iz te uprave nisu qrcem mrdnuli. I sad ti pises o nekim kao prethodnicima i branis ove ublehe koje namjerno unistavaju klub i ocekujes kao nesto dobro od ovih ljudi.
Nazif je javno lagao da se placa sve, da nema nikakvih problema sa poreznom, slagao sve clanove skupstine u vezi toga. Slagao i u vezi 15 pisama namjere, vjerovatno je slagao i za onog influensera iz Malezije itd- Evo sta je pisalo kad je Eldin poslao pismo namjere i kad je zvanicno iskazao interes: "Do sada, ovo je jedini formalno iskazan interes za uspostavljanje strateškog partnerstva sa FK Željezničar, koji je pristigao na osnovu javnog poziva koji je objavljen u sedmom mjesecu ove godine, a na osnovu zaključka sa sjednice Skupštine Kluba od 12.06.2021. godine.
Gram obraza da on ima i da gram obraza imaju, sami bi svi u upravnom odboru podnijeli neopozive ostavke..

Nazif je javno lagao da se placa sve, da nema nikakvih problema sa poreznom, slagao sve clanove skupstine u vezi toga. Slagao i u vezi 15 pisama namjere, vjerovatno je slagao i za onog influensera iz Malezije itd- Evo sta je pisalo kad je Eldin poslao pismo namjere i kad je zvanicno iskazao interes: "Do sada, ovo je jedini formalno iskazan interes za uspostavljanje strateškog partnerstva sa FK Željezničar, koji je pristigao na osnovu javnog poziva koji je objavljen u sedmom mjesecu ove godine, a na osnovu zaključka sa sjednice Skupštine Kluba od 12.06.2021. godine.
Gram obraza da on ima i da gram obraza imaju, sami bi svi u upravnom odboru podnijeli neopozive ostavke..
Pa normalno da jesu vecina iz UO iz tog perioda, ali u kakvom je stanju klub bio kad su oni dosli? Moras shvatiti da te citavu ovu polu sezonu prate obaveze koji ti je neko ranije nametnuo, sve igrac po igrac, trener po trener trazi svoje, a klub to nekako vracao do sada. Uz to skreses veliki dio troskova na plate, i jos si tu nekako u zivotu. Onda onaj senzacionalni ugovor sa Macron koji je prezentiran kao jako povoljan kad se potpisivao. I sad ti mislis da se to sve odjednom rijesi, i da odjednom imas sponzora, investitora, jako kvalitetnu struku u omladinskom pogonu. Stvarno ne znam u kojem svijetu zivis. Opet kazem, ja licno jedva cekam ako se ovo realizuje sa investitorom iz Amerike, i naravno i ja bih volio kvalitetniju upravu, ali treba nesto cijeniti, barem ovi ljudi koji su bili do sada nisu marke ukrali, i nisu imovinu prodali. A puno ljudi vaze i pisu, a slabo ko da koju marku uplati i pomogne klubu.Brkooo je napisao/la: ↑19 nov 2021, 18:59Jesi li ti svjestan da je vecina upravnog odbora ista kao i iz perioda Cerica. U tom mucnom periodu jedino je Ceric nesto kao radio, koliko god to sto je radio bilo retardirano, dok velika vecina ostalih iz te uprave nisu qrcem mrdnuli. I sad ti pises o nekim kao prethodnicima i branis ove ublehe koje namjerno unistavaju klub i ocekujes kao nesto dobro od ovih ljudi.![]()
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mene samo zanima ko se u klubu angazovao oko ovog naseg covjeka iz Amerike sto se pominje kao moguci investitor, da li pojedinci ili vise njih to bi se trebalo jasno u javnosti znati. Pod uslovm da je to sve tacno svaka cast tim ljudima koji se bore, nesto rade da se klub pomakne sa mrtve tacke.
Ove razne price da klub ima dusmane u vlastitim redovima, na funkcijama klubu to je porazno. A tek cemo ih imati ako ovaj covjek dođe tj. ako dođu pare u klub, znate kako ide kod nas kad se pare namirisu, rođena majka se izdaje a ne klub.
Iskreno se bojim da ce biti katastrofa, eto citirajte me ako se ovo ostvari, da ce se naodjednom pojaviti osobe koje ce svim silama boriti da uđu u klub, tu se sredstva nece birati. Sto je ne tuznije tu ce biti mnogo poznatih imena sto ce doci da uzmu bankomat karticu Zeljeznicara.
Ove razne price da klub ima dusmane u vlastitim redovima, na funkcijama klubu to je porazno. A tek cemo ih imati ako ovaj covjek dođe tj. ako dođu pare u klub, znate kako ide kod nas kad se pare namirisu, rođena majka se izdaje a ne klub.
Iskreno se bojim da ce biti katastrofa, eto citirajte me ako se ovo ostvari, da ce se naodjednom pojaviti osobe koje ce svim silama boriti da uđu u klub, tu se sredstva nece birati. Sto je ne tuznije tu ce biti mnogo poznatih imena sto ce doci da uzmu bankomat karticu Zeljeznicara.
Mjau !
Znaci ozbiljno je sa ovim nasim bratom iz drzave Utah? Al right!lijevapolutka je napisao/la: ↑19 nov 2021, 19:31Nazif će biti nogiran na prvoj sledećoj sljedecoj skupštini

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 19 nov 2021, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Kaže zatekli klub u katastrofalnom stanju, pa oni su ga doveli u ovo stanje. Kod nas kad se pare pojave i navijači se javljaju za dug
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nazif nas je sve javno slagao, tu sva prica završava, samo to je dovoljan razlog da mora otici.
Cekaj, Nazif i Nurko nisu bili u prethodnoj upravi? Hahahahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.