NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Milion glavnice podijeljeno na 120 rata je oko 8k koliko bi iznosila rata reprograma. Mizerna cifra ko sto neko reče prostor tombole bi to sam snosio.
Re: NK Čelik Zenica
Rezultati su ti kljucni za sve. Ne samo kod nas nego i u svijetu. Ne znam jesi li upratio da danas Barsu prati 30-40 hiljada ljudi..zbog REZULTATA, a do prije tri godine imali prosjek 70-80 hiljada.
Tako je i kod nas. Čelik u zadnjih 5 utakmica ima samo 1 pobjedu u 3 ligi sto je katastrofalno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nije slucaj bas svugdje u svijetu, ali kod nas jeste i davno sam se pomirio sa tim. Samo ide mi na zivce sto pojedinci daju za pravo da komebtarisu i pljuju, a sami nisu dali nikakav doprinos, pa makar on bio i karta od 5 km
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma kakvi rezultati dragi avenija. Da su rezultati u pitanju, klinac bi iko stajao na pruzi ili oko sopinga. Isli bi ljudi svojim poslom. Vec jok, voli Celika a zao mu ulaz platiti. Zbog ovakvih "navijaca" i gade mi se utakmice na KP. U ovim vremenima na utakmice Celika ne treba dolaziti zbog rezultata, nego zbog pomoci Celika. Kupi kartu i pomozi klubu, pa ne moras gledati ako ti rezultati ne odgovaraju. Vec jok, on bi gledao al nemoj da platim, jer nemas rezultata? Ma sjeban svijet totalno....avenija je napisao/la: ↑20 nov 2021, 11:34Rezultati su ti kljucni za sve. Ne samo kod nas nego i u svijetu. Ne znam jesi li upratio da danas Barsu prati 30-40 hiljada ljudi..zbog REZULTATA, a do prije tri godine imali prosjek 70-80 hiljada.
Tako je i kod nas. Čelik u zadnjih 5 utakmica ima samo 1 pobjedu u 3 ligi sto je katastrofalno.
Kratko i jasno al ljudi nikako da skontaju,.Ovo ne blokira racun jos je na sudu i vise im je x puta receno i na kraju zadnjem pressu kad se ocekuje da rijesimo sva dugovanja prema svim onima koji nas blokiraju.
Apsolutno ne na taj nacin, jer to je onda nerazumijevanje principa demokraticnosti. Srz je da se glas ljudi koji vole klub uvijek mora cuti i da klub uvazava kad to opravdano stoji. Demokratizacija je izvrsena tim sto je klub dostupan i da ljudi imaju priliku uzeti ucesce u radu kluba kao clanovi kluba putem skupstine, a i u sklopu ostalih organa kluba. Medjutim, demokraticnost tu ne staje. Skupstina se odrzava do 2 puta godisnje i normalno je da ljudi svakodnevno prate tekme i desavanja u klubu, a taj puls svoje zajednice klub mora pratiti. Dok nije bilo tako, klub se urusavao, a da nije bilo tog glasa ne bi bilo ni bojkota, ni ovog trenutnog statuta, ni masovnih protesta u 2 navrata, ni antikampanje, ni reprograma, ni odlaska u kantonalnu ligu itd. Da su oni u klubu tad bili demokraticni do toga ne bi dolazilo nego bi taj glas uvazavali i pokusali nesto uraditi u interesu kluba. Da klub sad nije demokratican i da nije osjetio da ljudi mogu biti opravdano nezadovoljni onda ne bi transparentno ni izdao ovo zadnje saopstenje. Demokraticnost odnosno to uvazavanje pomaze klubu da priblizi ljude sebi i da imaju povjerenje, a kako bi onda davali i veci doprinos na razne nacine. Ta dva pojma demokraticnosti i transparentnosti su usko vezana. U suprotnom, neprihvatanje tog glasa i umanjivanje demokraticnosti je kao da u startu distanciras odredjen broj ljudi od kluba. Posebno u ovakvoj situaciji to bi bio veliki luksuz i velika greska.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 nov 2021, 00:37@steelman transparentnost i demokratičnost su dva različita pojma. Šta sad sutra kad dođe puno veća i ozbiljnija pitanja klub se mora prvo s forumom konsultovat?
I nije problem kluba u ovoj temi, jer klub jest napravio previd posto niko ne moze opravdati cinjenicu da jako bitne informacije za dodatni iznos duga ljudi saznaju od grobara kluba, ali klub je ucinio zadnjim saopstenjem da ljudi ipak shvate taj postupak. Medjutim, nije mi jasno kad ljudi kao pojedinci ne shvataju za sta se borilo cijelo vrijeme. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali kad sami izvrcemo temeljne postavke onda klub ima problem. Mi moramo shvatiti da je ovaj sistem sad na snazi da bi se maksimalno iskoristio potencijal kluba, a ne da se gura samo ono sto odgovara. Kako je podrska jako bitna stvar za klub tako i opravdana i konstruktivna kritika kao vid demokraticnosti ti sluzi kao korektiv i koji te tjera na poboljsanje i napredak. To ne podrazumijeva za svaku zajebanciju reagovanje, ali moze se ocekivati kad je opravdano i jako bitno. Ovakve stvari su i zadatak Nadzornog odbora da ih podsjeti, jer da su oni reagovali ljudi ne bi bili zbunjeni. Inace tog glasa navijaca i simpatizera se pokusati odreci je isto kao da se odrices svih dosadasnjih napora. Moze se tako gledati, ali pravi stetu klubu.
Ne smijemo se dovesti u situaciju kao sto je Sarajlic onomad govorio dje to ima transparentnost da mi sad tako uskracujemo demokraticnost kad je lijepo vidjeti doprinos ljudi sa svih strana, a da onda uskracujemo kritiku kad je potrebna. Sve su to temeljne postavke kluba koje treba postovati i koje su u interesu kluba, jer valjda svi zelimo da prica raste. Treba shvatiti njenu srz.
Mali vremeplov...

Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Dobar potez uprave sto su dali djeci da igraju na BP, nek osjete malo pravog stadiona.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
https://arsenaldirect.arsenal.com/Offer ... -/p/N03735
Volio bih da se uvedu slicni artikli u fan shop kako bismo mogli ove artikle nositi i na posao, itd. Tj. Da bude malo i "svecanijih" proizvoda.
Volio bih da se uvedu slicni artikli u fan shop kako bismo mogli ove artikle nositi i na posao, itd. Tj. Da bude malo i "svecanijih" proizvoda.
Celik!3,2,2.
Sadaka mentalitet uzeo maha....laudrop je napisao/la: ↑20 nov 2021, 10:14Cudan je ovaj nas mentalitet, kad treba za cigare, alkohol, drogu, izlaske i ostale gluposti- tad je okej. Na drugu stranu kad treba svake dvije sedmice za Čelik dati 7km (5,00 KM + 2,00 KM donatorska)- tad je problem.
Tacno treba sa svakim ponaosobno popricati i ukazati mu na neke stvari
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- sagitarius
- Kontakt:
Ma napraviti neki sporazum s elektroprivredom nek racun za struju poskupi zaposlenim za 0.5KM ili 1KM i nek se to usmjeri ka NK Celiku. Fina svota novca na mjesecnom nivou a nece se osjetit. To je najmanje sto mi kao gradjani mozemo uradit da i ovo malo "kulture" sto je ostalo u gradu spasimo..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Sretno Celiku,danas do pobjede! Upravi puna podrška,svako ko misli da može bolje,može postati dio tima. Najviše me bole ovi likovi kojima je žao dati 5KM. Ja mislim da nije do 5 KM,već do mentaliteta.
Danas abd ovu polusezonu zavrsiti sa pobjedom znacilo bi nam za raspolozenje i atmosfere.
Zavrsit polusezonu pobjedom, odmoriti i pripremit se za proljetni dio da zavrsimo na sto boljem mjestu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Kakva golcina Varde, vjerovatno najbolji gol ove polusezone u ligi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Golcina koju odavno nismo vidjeli 

- prisonbreak
- Kontakt:
Pola ekipe babinjci 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Dzaba Jahorini i tamnoputi internacionalac sumnjivog kvaliteta u ovom susretu su bili nadigrani 
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Kada će se znati sta je sa utakmicom protiv Bosne koja je prekinuta u 59 minuti pri vodstvu Čelika od 1:0.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nebeskasila i 42 gosta.