Može li još samo gol razlika?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dobit ćemo 3 ili 4-0
jel dosta prepirki ,apsolutno sam protiv ove atmosfere u timu...soxx je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:43Jel pricamo o celziu?
Celzi igra s 3 nazad otkako je tuchel preuzeo ekipu.
Lampard dok je vodio igrao je vecinu utakmica s 2 stopera gdje je reece james u prvoj sezoni upisao 37 nastupa.
Ovu sezoni 20/21 nemam volje sad izvlacit koliko je ko tekmi igrao jer pola sezone je vodio lampard.
Uglavnom, nebitno, ti si dosao do zakljucka da reece nije uopste bek pa me zanima koji je onda qrac?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Prvo vodi Rodgers meč, nakon njega Stevie, pa Klopp i onda Benitez sutra nastavlja
Ako mogu sve pobjede
Ako mogu sve pobjede
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Firmino se razgoropadi protiv Arsenala, gotovo po navici.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Firmino je dao 8 komada, 6 na Anfieldu. Mane 6 za Pool i 1 za Soton. Salah 6 za Pool i 1 za Chelsea. Almedin Jota 3 za Pool i 1 za Wolvese. Kod Arsenala AMN ima gol u ligi i u LC na Anfieldu + 3 pogođena penala u serijama koje smo igrali. Lacazette je dao 3 gola, 1 na Anfieldu. Alissonu je dao i onaj gol u EL za Lyon.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Dakle, lagana pobjeda gostiju.
Nije ni cudo da u Chelsea toliko zabijaju bekovi kad ovi trupci naprijed nisu sposobni. Tuchel stvarno cudo radi sa ovim klubom.
ARSENAL4ever
Nafakasi obicni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobar pokazatelj kakvi polovnjaci igraju u napadu kad im defanzivci moraju vaditi ofanzivni učinak 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Pensioner26
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Već 5 godina lik dominira na sredini terena Engleskoj.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dugo izgleda Brendanu čekati kraj sezone da kupi prnje za Trafford.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Lester nije ni izasao. Celzi izgleda brutalno za sada. Jorginho diktira utakmicu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Bivsi lesterovci danas assist i gol.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], LiverpoolREDS, Poligon10 i 18 gostiju.