AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ante je izgleda out mjesec dana 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tomori OUT za noćas, udarac u kuk dobio na zadnjem treningu. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Milanist zeznute su te povrede s kukom ali eto necemo nista prejudicirati.
A i za Antea se očekuju rezultati u narednim danima, šteta njegova borbenost nam bas znaci.
A i za Antea se očekuju rezultati u narednim danima, šteta njegova borbenost nam bas znaci.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav medicinski tim? Udarac u kuk? Ne odgovaraju oni za intezitet treninga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa dobro, udarac je pretezno trenutna bol ili par dana, nije sad neka povreda jaca, ali da ne baksuziram, ako preskace Viole, nema potrebe ni da igra protiv ATM, ne vidm razlog
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dakle, Theo-Gabbia-Kjaer-Kalulu. Ako dobiju i noćas onda vala dajte nam scudetto odmah. Pa od prvog kola uvijek fale najmanje 2 startera.
Igrace Romagnoli,svakako je on bio najvljen,a Kjear na klupi tako da kapiten i Kjear,opet je Fiorentina vise destekovana od nas tako da nemamo se pravo na to izvlaciti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zar Romagnoli nije najavljen da će biti spreman tek za sljedeći vikend?
Igra kapiten.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa onda nije toliko strašno, još ako će Tomori biti spreman za par dana. I onako je Fiorentina u većem belaju. Nema izgovora tu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fali ima bukvalno pola tima. Ali sigurno neće Italiano odstupati od svog načina igre. A to je trka i žestok pressing koliko je to moguće.
Da sumiramo, sad im fali isto prvotimaca kao i nama.
Eto, taman se prije par dana obraduješ što imaju nekoliko bitnih izostanaka, ali ne da se usranom do potoka.
Eto, taman se prije par dana obraduješ što imaju nekoliko bitnih izostanaka, ali ne da se usranom do potoka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Nek idu u qurac vise te povrede, smucilo mi se vise sve oko toga. Da mi je doziviti da smo mjesec dana svi zdravi, da igramo maksimalno gdje nisi ogranicen kvalitetpm izmjena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa malom razlikom. Razlika u zamjenama za njihove startera i naše je u kvaliteti ipak.
Milenkovic, Martinez i Pulgar nemaju adekvatnu zamjenu. Dok će u Milanu umjesto Tomorija biti Romagnoli. Umjesto Rebića tu je Leao. Umjesto Calabrie sve bolji Kalulu pa i iskusni Florenzi je tu.
- muha milanez
- Kontakt:
Kako god pobjediti ćemo ih.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo, Diaz, Leao, Tonali taj kvartet je najbitniji večeras. Ako oni budu na svom nivou, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Nevjerovatno kako otpadoše dva igrača koja nisu ni imala reprezentativne obaveze. Majku mu yebem, što se te povrede ne desiše prije sedmicu-dvije, a ne baš dan pred utakmicu? Jel' realno biti ovoliki peh?
Dalo bi se razgovarati i o fitnes trenerima, druže smanji malo intenzitet treninga bar onda kad igraju međusobno. Mogu donekle razumjeti mišićne povrede, ali ne znam više po koji put se dešava da neko otpadne jer je dobio udarac na treningu, pa to ne može biti normalno.
Dalo bi se razgovarati i o fitnes trenerima, druže smanji malo intenzitet treninga bar onda kad igraju međusobno. Mogu donekle razumjeti mišićne povrede, ali ne znam više po koji put se dešava da neko otpadne jer je dobio udarac na treningu, pa to ne može biti normalno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I ti si rope polupao lončiće. Krivis fitnes trenere za udarac na treningu a pri tome razumiješ mišićne povrede 
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.