Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
90% boljih poznavalaca fudbalske igre sa foruma svakako bi odustalo od igre preko krila i igre sa tzv "desetkom" i preslo na 3-5-2 formaciju.
Sama ta promjena i prilagodba formacije nasem igrackom kadru nudi napredak.
Ali to je nazalost bilo sve sto smo dobili.
Cak smo i to sto smo imali u najvaznijoj utakmici protiv protivnika po mjeri na domacem terenu prestali igrati iz nekog razloga tako da je krava nogom prosula i ono malo mlijeka sto je dala.
Sama ta promjena i prilagodba formacije nasem igrackom kadru nudi napredak.
Ali to je nazalost bilo sve sto smo dobili.
Cak smo i to sto smo imali u najvaznijoj utakmici protiv protivnika po mjeri na domacem terenu prestali igrati iz nekog razloga tako da je krava nogom prosula i ono malo mlijeka sto je dala.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
sta kaze brat @hurem, sreca bljuvitine ne citam haha
njemu su ovo sve bljuvotine, moj @maestro.
dzaba ja i @Filguda vrati na forum u pomoc, ne vrijedi:-)
meni je najjace ovo, cekacemo novembar pa covjeku posteno suditi, sad kad je usrao sve u novembru (ukrajina je svakako friendly game), dati cemo mu 2-3 lige nacija da vidimo sta je 'realnost', novembar ili ono do novembra, valjda misli na onaj 'jedan' osvojeni bod na domacem terenu u cijelim kvalifikacijama, on se desio prije novembra:-)
ali da, nije tuta kriv sto je dzeko mahmuran fulao zicere, inace bi bila 'trojka' bodovna:-)
njemu su ovo sve bljuvotine, moj @maestro.
dzaba ja i @Filguda vrati na forum u pomoc, ne vrijedi:-)
meni je najjace ovo, cekacemo novembar pa covjeku posteno suditi, sad kad je usrao sve u novembru (ukrajina je svakako friendly game), dati cemo mu 2-3 lige nacija da vidimo sta je 'realnost', novembar ili ono do novembra, valjda misli na onaj 'jedan' osvojeni bod na domacem terenu u cijelim kvalifikacijama, on se desio prije novembra:-)
ali da, nije tuta kriv sto je dzeko mahmuran fulao zicere, inace bi bila 'trojka' bodovna:-)
Još samo fali da nas vodi u Ligi Nacija, pa ako je poslije katastrofalnih kvalifikacija postao naš "najbolji selektor svih vremena" ne smijem zamisliti šta će biti ako slučajno zabilježi pobjedu više u Ligi Nacija.

Ako pobjedi jednu u Ligi Nacija slavice to njegovi simpatizeri kao da je plasman na SP.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa da, neću mu suditi u martu i septembru nakon 4 utakmice kao većina od prvog dana jer ga mrze.
Evo sada mu sudim na osnovu cjelokupnih kvalifikacija gdje je vrlo dobro odradio prvih 6 utakmica s obzirom u kakvom stanju je preuzeo reprezentaciju, neke čak iznad očekivanja (Francuska, Ukrajina). To samo slijep čovjek može negirati.
Podbacio je protiv Finske isključivo zbog svoje 2 taktičke pogreške, odnosno što je odstupio od ustaljene formacije - sigurno je i sam to uvidio i više se neće ponavljati.
6 dobrih utakmica, 1 loša. Ukrajina prijateljska gdje daješ nestandardnim igračima priliku, nema se tu sta plaho pametovati.
Sto se tice @Filguda, on je dokazani lažov i bljuvator bez imalo skrupula. Najsvježiji primjeri su priča u vezi s Alijagicem, Gigovicem, Omeragicem...frajer toliko laže i izmišlja da je to nevjerovatno.
Bilo je lijepo dok je bio u Banovićima a potom i svjesno odsutan do Finske - a bio je odsutan jer nije bilo prostora za kritiku. Takvi su miševi.
Čak si i ti @babino bio priznao nakon Ukrajine da to ne izgleda uopće loše.
Jedina istina je da je do Finske izgledalo to vrlo dobro - 6 utakmica, Finska je bila loša. Dakle 6:1.
Istina je da je protiv Finske sve palo u vodu...palo bi i kasnije u barazu sigurno.
Kada se sve uzme u obzir, bilo je tu vise pozitivnih stvari nego negativnih. Bodovi su u priči za EP najmanje bitni u ovom trenutku.
Mlatnuo si Finsku u Zenici s Robijem pa uništen u Grckoj, igra katastrofa cijele kvalifikacije.
S Robijem si osvojio više bodova ali si znao da je igra nigdje veze i sve oko reprezentacije i igraca bez izlaza na vidiku.
S Petevom je manje bodova ali se naziralo mnogo čega pozitivnog i obecavajuceg.
U martu slijede prijateljske, u junu LN...sasvim dovoljno vremena da se vidi da li je Finska izolovan slučaj ili ne.
Jesen je sasvim dovoljna za novog selektora da se priprema za kvalifikacije 2023.godine...ako bude potrebe za novim?!
Ako dovedeš sada novog selektora pa ti bude to vise od godinu dana do početka kvalifikacija, utonut će i on u nase sivilo, letargija će ga obuzeti.
A nemam ništa protiv ni da se dovede novi...Rekao sam svoj stav o tome već.
Evo sada mu sudim na osnovu cjelokupnih kvalifikacija gdje je vrlo dobro odradio prvih 6 utakmica s obzirom u kakvom stanju je preuzeo reprezentaciju, neke čak iznad očekivanja (Francuska, Ukrajina). To samo slijep čovjek može negirati.
Podbacio je protiv Finske isključivo zbog svoje 2 taktičke pogreške, odnosno što je odstupio od ustaljene formacije - sigurno je i sam to uvidio i više se neće ponavljati.
6 dobrih utakmica, 1 loša. Ukrajina prijateljska gdje daješ nestandardnim igračima priliku, nema se tu sta plaho pametovati.
Sto se tice @Filguda, on je dokazani lažov i bljuvator bez imalo skrupula. Najsvježiji primjeri su priča u vezi s Alijagicem, Gigovicem, Omeragicem...frajer toliko laže i izmišlja da je to nevjerovatno.
Bilo je lijepo dok je bio u Banovićima a potom i svjesno odsutan do Finske - a bio je odsutan jer nije bilo prostora za kritiku. Takvi su miševi.
Čak si i ti @babino bio priznao nakon Ukrajine da to ne izgleda uopće loše.
Jedina istina je da je do Finske izgledalo to vrlo dobro - 6 utakmica, Finska je bila loša. Dakle 6:1.
Istina je da je protiv Finske sve palo u vodu...palo bi i kasnije u barazu sigurno.
Kada se sve uzme u obzir, bilo je tu vise pozitivnih stvari nego negativnih. Bodovi su u priči za EP najmanje bitni u ovom trenutku.
Mlatnuo si Finsku u Zenici s Robijem pa uništen u Grckoj, igra katastrofa cijele kvalifikacije.
S Robijem si osvojio više bodova ali si znao da je igra nigdje veze i sve oko reprezentacije i igraca bez izlaza na vidiku.
S Petevom je manje bodova ali se naziralo mnogo čega pozitivnog i obecavajuceg.
U martu slijede prijateljske, u junu LN...sasvim dovoljno vremena da se vidi da li je Finska izolovan slučaj ili ne.
Jesen je sasvim dovoljna za novog selektora da se priprema za kvalifikacije 2023.godine...ako bude potrebe za novim?!
Ako dovedeš sada novog selektora pa ti bude to vise od godinu dana do početka kvalifikacija, utonut će i on u nase sivilo, letargija će ga obuzeti.

A nemam ništa protiv ni da se dovede novi...Rekao sam svoj stav o tome već.
I Hurem pomisli ponekad da se razume u fudbal svasta
Naravno, sad nema dokazanog plaćeničkog ološa @Hurema, kad njegovi sponzori odigraju najgore kvalifikacije u istoriji i posvađaju navijače s najboljim igračima. Kad se pokazalio da su Tuta, Vico i njegova raja botovi i novinari doveli reprezentaciju do najgoreg dna. Orgijali su ovuda nakon što su bugarsku varalicu proglasili za fudbalskog genija.
Šta kaže - sudićemo u Novembru
Saćemo sudit poslije LN, pa onda poslije kvalifikacija za EP...samo da njemu plate redovno račun za internet.
@Hurem vazda u službi saveza, moguće neki od ovih ovih "novinarskih" zlotvora što truju. Da Karadžića postave za selektora, on bi ga branio do posljednjeg dana jeftinim retoričkim enterokolitisom.

Šta kaže - sudićemo u Novembru

@Hurem vazda u službi saveza, moguće neki od ovih ovih "novinarskih" zlotvora što truju. Da Karadžića postave za selektora, on bi ga branio do posljednjeg dana jeftinim retoričkim enterokolitisom.

6 utakmica dobre i jedna losa a mi 4. u grupi. Nesto nije pravilno ovdje izgleda. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sva sreca pa su mu olimpijsku reprezentaciju kuvajta doveli da ne izgleda jos gore statistika… 

Tuta Petrov

Tuta Petrov

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mozes biti samo hajvan covjek i podrzat ovakvog neznalicu
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
@Filgud, niti jednu stvar nisi pogodio govoreći o meni...eto jedne prilike se @Heraldo našalio "kao da radim u prosvjeti" i pogodio je, ali to je svakako nebitno.
Kao sto sam rekao, nije problem iznijeti svoj stav, razmišljanje na prihvatljiv način...slagati se ili ne slagati...primitivno piskaranje govori samo o dotičnoj osobi.
@Maestro, i sam znaš da je to u prvih 6 kola izgledalo više nego pristojno...2 kola prije kraja smo imali sve u svojim rukama i vrlo dobru situaciju...mnoge reprezentacije koje spominjete da su osvojile vise od nas bodova, 13, 14, 15, nebitno, su još prije 4 kola ostali bez ikakvih šansi za baraz.
Ako se gleda tako površno onda djeluje da je sve katastrofalno. Ali ako se uzme sve u obzir (o tome vec pisano) onda ima vise pozitivnih stvari nego negativnih (Finska + samo 7 bodova).
Najbolji pokazatelj da to uopće nije toliko strasno koliko tvrdite jeste činjenica da Petev nije lincovan kao prethodnici i da je bolje radio od njih - htjeli vi to priznati ili ne.
Ako ostane, ništa protiv.
Ako dodje novi selektor, ništa protiv.
Važno je samo da se ne mijenja da bi se mijenjalo, već da to bude kvalitet i određena doza garancije da će biti bolje...za više od pola selektora koje nabrajate kao rješenja se ne može garantovati da su bolji treneri od Peteva.
Toliko od mene.
Kao sto sam rekao, nije problem iznijeti svoj stav, razmišljanje na prihvatljiv način...slagati se ili ne slagati...primitivno piskaranje govori samo o dotičnoj osobi.
@Maestro, i sam znaš da je to u prvih 6 kola izgledalo više nego pristojno...2 kola prije kraja smo imali sve u svojim rukama i vrlo dobru situaciju...mnoge reprezentacije koje spominjete da su osvojile vise od nas bodova, 13, 14, 15, nebitno, su još prije 4 kola ostali bez ikakvih šansi za baraz.
Ako se gleda tako površno onda djeluje da je sve katastrofalno. Ali ako se uzme sve u obzir (o tome vec pisano) onda ima vise pozitivnih stvari nego negativnih (Finska + samo 7 bodova).
Najbolji pokazatelj da to uopće nije toliko strasno koliko tvrdite jeste činjenica da Petev nije lincovan kao prethodnici i da je bolje radio od njih - htjeli vi to priznati ili ne.
Važno je samo da se ne mijenja da bi se mijenjalo, već da to bude kvalitet i određena doza garancije da će biti bolje...za više od pola selektora koje nabrajate kao rješenja se ne može garantovati da su bolji treneri od Peteva.
Toliko od mene.
Brate, svaki put napišeš jedan ogroman tekst za puno male detalje i kazes da smo redi ovog podbacili Baraz mismo od 2015 vec propuštali šance na velko takmicenje i opet ces neki druge detalje i formacije traziti zasto nismo otišli dalje. Nemam ja ništa protiv tebe, ali ispadaš meni naijvan. Ako pratiš fudbal onda znaš da je to normalno da propuštaš gol šance. Ti braniš ovog amatera Civica kao da ti je brat. On je najgori ljevi bek u historije naše reprezentacije pa kamo da ga guraš na štopersku poziciju. Gdje ces ti na Krunica kreniti kada je igrao ljevo krilo, a on je vezni igrac u AC Milano. Sta si od njega ocekivao da bude kao Stevanovic ili Lulic? Samo jedan amater kao Petev postavi njega na ljevo krilo, a Civica na štopersku poziciju. Petev je marijoneta od Saveza, koji nemoze spisak sam napravit, a pristao na to sve. Nije sposoban dobit Kazahstana i Finsku kod kuce. On je sam rekao da ce rezultat sve pokazati, to znaci da je ništa pokazo. On je dozvolio da idu po kafanama, restorane i šiša klubove niko drugo. Glavni problem je Savez, a ti isti taj lik bio koji napisao da je Borac zasluzeno titulu uzo i da nije Vico loš predsednik. Ti bi sve lazne detalje trazio da nebi istinu prizno sta se dešava. Ja ti kazem da moraš probleme traziti kroz korjene, a ne kroz ne bitni detalje. Savez korjen od svi probleme koji godinama imamo.hurem je napisao/la: ↑20 nov 2021, 13:29@Filgud, niti jednu stvar nisi pogodio govoreći o meni...eto jedne prilike se @Heraldo našalio "kao da radim u prosvjeti" i pogodio je, ali to je svakako nebitno.
Toliko od mene.
Eto te kao i Filgud, izmisljas i ubacuješ riječi.
Nikad nigdje nisam rekao da je Vico dobar predsjednik...mislim, zaista...čemu potreba za izmišljanjem?!
Sto se tice Borca, kao simpatizer Sarajeva sam govorio da je Borac zasluženo osvojio titulu jer su bili u zaostatku 12 bodova i za par utakmica sustigli i prestigli Bordo tim.
To ni u Tanguziji sudije ne bi mogle nastimati.
Isključivi krivac je Sarajevo zbog katastrofalne igre na proljeće i zasluženo su ostali bez titule...nokautirani na Koševu od Borca u odlučujućoj utakmici gdje je sve bilo čisto.
Nikad nigdje nisam rekao da je Vico dobar predsjednik...mislim, zaista...čemu potreba za izmišljanjem?!
Sto se tice Borca, kao simpatizer Sarajeva sam govorio da je Borac zasluženo osvojio titulu jer su bili u zaostatku 12 bodova i za par utakmica sustigli i prestigli Bordo tim.
To ni u Tanguziji sudije ne bi mogle nastimati.
Isključivi krivac je Sarajevo zbog katastrofalne igre na proljeće i zasluženo su ostali bez titule...nokautirani na Koševu od Borca u odlučujućoj utakmici gdje je sve bilo čisto.
Petev je pokazao da zna, plus ono najvažnije - pokakio se po vrsnim forumašima koji su predviđali menadžerske igrače i malverzacije, kod njega su igrali najbolji.
Nažalost, došao je u najgore moguće vrijeme, jer je ovo najslabija reprezentacija od rata pa na ovamo. Nemamo kvalitet i moramo se pomiriti sa tim.
Nažalost, došao je u najgore moguće vrijeme, jer je ovo najslabija reprezentacija od rata pa na ovamo. Nemamo kvalitet i moramo se pomiriti sa tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeste pokazao je. Vidjeli smo to znanje neki dan u Zenici protiv Finske.
Ali krivi igraci sto je Civic igrao na Stoperu. Krivi igraci sto je pomjerio Sanicanina. Krivi igraci sto je kod kuce protiv hebene Finske vratio ponovo na jednog napadaca. Svi krivi samo selektor nije.
Ali krivi igraci sto je Civic igrao na Stoperu. Krivi igraci sto je pomjerio Sanicanina. Krivi igraci sto je kod kuce protiv hebene Finske vratio ponovo na jednog napadaca. Svi krivi samo selektor nije.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
evo i virtualni glas razuma:-)
pokakio se po forumasima sa 7 boba:-)
ubise ga eskimi sa 10 igraca, zabise 2 gola kao djeci, bice da oni imaju taj 'kvalitet' o kojem mi mastamo:-)
pokakio se po forumasima sa 7 boba:-)
ubise ga eskimi sa 10 igraca, zabise 2 gola kao djeci, bice da oni imaju taj 'kvalitet' o kojem mi mastamo:-)
Realan komentar. Istina Petev nije briljirao, ali je li on kriv sto su fulili sve one zicere i sto su primali pacerske golove u 90+ ? Druga stvar je li on kriv sto su pojedini fudbaleri imali neprofesionalan odnos prema reprezentaciji ? I čak da je takve fudbalere zakovao za klupu cijela javnost i mediji bi se obrusili na njega.Virtu4l je napisao/la: ↑20 nov 2021, 15:40Petev je pokazao da zna, plus ono najvažnije - pokakio se po vrsnim forumašima koji su predviđali menadžerske igrače i malverzacije, kod njega su igrali najbolji.
Ima dosta prioritetniji problema za rijesiti od selektora.
Imaš problem jer slabo kontas nekad...rečeno je da je glavni krivac za Finsku upravo Petev jer nije izašao s 2 napadača kao i zbog Civica a Hadzikadunic na klupi.Maestro je napisao/la: ↑20 nov 2021, 15:52Jeste pokazao je. Vidjeli smo to znanje neki dan u Zenici protiv Finske.
Ali krivi igraci sto je Civic igrao na Stoperu. Krivi igraci sto je pomjerio Sanicanina. Krivi igraci sto je kod kuce protiv hebene Finske vratio ponovo na jednog napadaca. Svi krivi samo selektor nije.![]()
I inače, gledaš površno kao i mnogi.
-
- Kontakt:
Po tm BiH vrijedi 57 m , a Finska 43m, dakle u medjusobnom dvoboju je sve otvoreno, po cemu je ovo kiks??
🔹
Po TM-u Real Madrid vrijedi 700+ miliona a Sherif 20 miliona pa ih Sherif dobije. Ta vrijednost po TM-u nije nikakvo mjerilo pogotovo kad igras bez Džeke i većeg dijela utakmice bez Kolosinca i s mamurnim Pjanicem koji čine 30% te vrijednosti.PatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 16:28Po tm BiH vrijedi 57 m , a Finska 43m, dakle u medjusobnom dvoboju je sve otvoreno, po cemu je ovo kiks??
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Chony533, KrajinaKing i 19 gostiju.