English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: English Premier League
hahahaha magueire spasava
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Kakvo silovanje gola šejtana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Solšer je deprimirao svakog igrača unutra tima. Ovdje psihijatri i psiholozi imaju posla.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
33 minuta ide Fernandes sa loptom, odlična prilika za kontru, malo ga lik dirnuo prstom po uhu i naravno lik umjesto da nastavi i da pokušaju iz kontre nešto, on nakon 5 metara pada na zemlju i nešto sudiji pametuje. Ne kontam stvarno ponekad igrače, pa nije te udario baseball palicom

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 20 nov 2021, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Navijači Burnleya na tribinama se pitaju kakva je ovo igra, jer fudbal ovo za njih nije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Ismaila Sarrrrrr trpaaaj. 
Da mi je neko nekad rekao da će Palace jednog dana biti atraktivna ekipa za gledati, ne bih mu vjerovao. Vieira 
Ja gledam Mancester i ne vjerujem. Nazalost Ole nece jos dugo 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zadnji meč Olea na klupi
Frajer je mrtav hladan izveo raketnog bacača i penzionera Matića skupa 
Genije
Genije
Amin, svi se nadamo tome.
Al strasno koliko je los ovaj neki Sancho. Momak je za juniora
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jos Ranieri govori da smire igru i zadrze loptu da se ide na pauzu a ljudi hladno daju i drugi gol 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najgore što će malo koji ozbiljan trener sa reputacijom doći u sred sezone u ekipu koja ima milion problema. Solšer je trebo biti bivši još prije početka sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ole majstore
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nema sanse da ga otjeraju ako izgube a protiv arsenala ole okrece sezonu 
Pa da, zato stiže Brendan.Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 16:53Najgore što će malo koji ozbiljan trener sa reputacijom doći u sred sezone u ekipu koja ima milion problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.