Zizovic poslije utakmice,ukratko rekao kako stvari stoje,Sloboda moze biti ponosna sto je mjesto/dva uz Sarajevo i to je to.Mi možemo biti ponosni što smo konkurentni ekipama kako što je Sarajevo.
Zna se ko kosi ko vodi nosi.
Zizovic poslije utakmice,ukratko rekao kako stvari stoje,Sloboda moze biti ponosna sto je mjesto/dva uz Sarajevo i to je to.Mi možemo biti ponosni što smo konkurentni ekipama kako što je Sarajevo.
Boli li?opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:55Velež je droga . Igra mu klub , on o Velezu misli . Golem si Velež ! A realno i sam znaš bolje gledat Veleza nego ove medjugorce , jučer si pratio Veleza ,ove novokomponovane i ne pratišPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:501. Zrinjski 42
...
10. Velez 15
11. Posusje 12 (utakmica manje)
12. Radnik 10 (utakmica manje)
Ovo boli
Prije će biti kontra jer se ti pecaš ko babun nonstop.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:55Velež je droga . Igra mu klub , on o Velezu misli . Golem si Velež ! A realno i sam znaš bolje gledat Veleza nego ove medjugorce , jučer si pratio Veleza ,ove novokomponovane i ne pratišPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:501. Zrinjski 42
...
10. Velez 15
Ovo boli
Izvini , a šta bi trebalo bolit ? Ovaj politički projekat HDZ i UZP.a ? Brate niko i ne primjeti da ste tu , ono eto neka vas , čak ni vi ne komentarisete svoj klub , jedina tema koja je zapostavljena na ovom forumu svako 10 dana neki od medjugoraca nešto napise na temi , vise se piše u leotaruPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:58Boli li?opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:55Velež je droga . Igra mu klub , on o Velezu misli . Golem si Velež ! A realno i sam znaš bolje gledat Veleza nego ove medjugorce , jučer si pratio Veleza ,ove novokomponovane i ne pratišPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:501. Zrinjski 42
...
10. Velez 15
Ovo boli
Boli li pogled na tablicu? Ali iskreno reci. Nije sramota zaplakati.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:00Izvini , a šta bi trebalo bolit ? Ovaj politički projekat HDZ i UZP.a ? Brate niko i ne primjeti da ste tu , ono eto neka vas , čak ni vi ne komentarisete svoj klub , jedina tema koja je zapostavljena na ovom forumu svako 10 dana neki od medjugoraca nešto napise na temi , vise se piše u leotaruPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:58Boli li?opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:55
Velež je droga . Igra mu klub , on o Velezu misli . Golem si Velež ! A realno i sam znaš bolje gledat Veleza nego ove medjugorce , jučer si pratio Veleza ,ove novokomponovane i ne pratiš
Pa vi ste nasi IDOLI NACIJEMostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:54Sve je to dio taktike, neko igra evropu skoro svake sezone pa ni njihovi navijaci ne navijaju za njih, mi nakon 30 godina zaigramo pa dignemo citavu BiH na nogeantisisoja1919 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:51Dobar je i taj kod vas princip, udjete sezonu-dvije, Evropa. Pa onda opet vracanje u realnost, pardon federalnu![]()
A vi niko i nista, standardnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:01Pa vi ste nasi IDOLI NACIJEMostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:54Sve je to dio taktike, neko igra evropu skoro svake sezone pa ni njihovi navijaci ne navijaju za njih, mi nakon 30 godina zaigramo pa dignemo citavu BiH na nogeantisisoja1919 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:51
Dobar je i taj kod vas princip, udjete sezonu-dvije, Evropa. Pa onda opet vracanje u realnost, pardon federalnu![]()
Hvala Bogu , gledaj samo vi i borac svako 10 dana neko od vas napise na vašoj temi , eto kolko ste bitini i zanimljiviantisisoja1919 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:01Pa vi ste nasi IDOLI NACIJEMostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:54Sve je to dio taktike, neko igra evropu skoro svake sezone pa ni njihovi navijaci ne navijaju za njih, mi nakon 30 godina zaigramo pa dignemo citavu BiH na nogeantisisoja1919 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:51
Dobar je i taj kod vas princip, udjete sezonu-dvije, Evropa. Pa onda opet vracanje u realnost, pardon federalnu![]()
Kao klub koji ima najbolji UEFA rankings iz BiH, klub koji je pobjedio najvise ekipa iz top 5 liga od svih Bh ekipa, kao najtrofejni u bivsoj drzavi uz Sarajevo, kao klub ciji navijaci imaju najbolja gostovanja u ovoj drzavi, kao klub koji je pobjedio prvaka engleske 4-1. Ovo 10 mjesto je jako losePatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:01Boli li pogled na tablicu? Ali iskreno reci. Nije sramota zaplakati.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:00Izvini , a šta bi trebalo bolit ? Ovaj politički projekat HDZ i UZP.a ? Brate niko i ne primjeti da ste tu , ono eto neka vas , čak ni vi ne komentarisete svoj klub , jedina tema koja je zapostavljena na ovom forumu svako 10 dana neki od medjugoraca nešto napise na temi , vise se piše u leotaru
Iskreno reci, vjerujes li u sve to sto pises?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:05Kao klub koji ima najbolji UEFA rankings iz BiH, klub koji je pobjedio najvise ekipa iz top 5 liga od svih Bh ekipa, kao najtrofejni u bivsoj drzavi uz Sarajevo, kao klub ciji navijaci imaju najbolja gostovanja u ovoj drzavi, kao klub koji je pobjedio prvaka engleske 4-1. Ovo 10 mjesto je jako losePatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:01Boli li pogled na tablicu? Ali iskreno reci. Nije sramota zaplakati.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:00
Izvini , a šta bi trebalo bolit ? Ovaj politički projekat HDZ i UZP.a ? Brate niko i ne primjeti da ste tu , ono eto neka vas , čak ni vi ne komentarisete svoj klub , jedina tema koja je zapostavljena na ovom forumu svako 10 dana neki od medjugoraca nešto napise na temi , vise se piše u leotaru
Kakva statistika, šutevi u okvir 5 5 niste imali nijedne prave prilike. Gledajuci po šansama i koliko nam se prostora stvaralo u kontrama, ona 1 na 1 situacija u prvom, pa šut dzenisa jos one 2 3 šanse pred golom vašim u drugom govori sve suprotno od onog sto si ti napisao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:55Cuj Sloboda bila bolja![]()
![]()
![]()
Daj ne serite svega vam.Protiv Veleza ste trebali izgubiti vi zabijate u 95.min.Protiv Leotara isto u zadnjoj minuti
To vam se obilo o glavu i danas ste zasluzeno izgubili sto i statistika govori.
Vi kad nas ovakve ne mozete iz 2 utakmice 1 bod uzeti niste nista zasluzili.U Tuzli igrala nam djeca bukvalno.
Vozdra
Aj sam se odjavi sa foruma
A vise me boli to sto prvi tim nema svoje navijače , to je bas žalosno kao i Tuzla City , imaju samo bivše navijače Veleza al i sadašnji su oniPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:01Boli li pogled na tablicu? Ali iskreno reci. Nije sramota zaplakati.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:00Izvini , a šta bi trebalo bolit ? Ovaj politički projekat HDZ i UZP.a ? Brate niko i ne primjeti da ste tu , ono eto neka vas , čak ni vi ne komentarisete svoj klub , jedina tema koja je zapostavljena na ovom forumu svako 10 dana neki od medjugoraca nešto napise na temi , vise se piše u leotaru
Pashoni je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:09Kakva statistika, šutevi u okvir 5 5 niste imali nijedne prave prilike. Gledajuci po šansama i koliko nam se prostora stvaralo u kontrama, ona 1 na 1 situacija u prvom, pa šut dzenisa jos one 2 3 šanse pred golom vašim u drugom govori sve suprotno od onog sto si ti napisao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:55Cuj Sloboda bila bolja![]()
![]()
![]()
Daj ne serite svega vam.Protiv Veleza ste trebali izgubiti vi zabijate u 95.min.Protiv Leotara isto u zadnjoj minuti
To vam se obilo o glavu i danas ste zasluzeno izgubili sto i statistika govori.
Vi kad nas ovakve ne mozete iz 2 utakmice 1 bod uzeti niste nista zasluzili.U Tuzli igrala nam djeca bukvalno.
Vozdra
Moje pitanje je bilo jasno, mozes li dati odgovor? Kako se osjecas kad pogledas tablicu?opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:12A vise me boli to sto prvi tim nema svoje navijače , to je bas žalosno kao i Tuzla City , imaju samo bivše navijače Veleza al i sadašnji su oniPatriceKwedi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:01Boli li pogled na tablicu? Ali iskreno reci. Nije sramota zaplakati.opalaopala je napisao/la: ↑20 nov 2021, 18:00
Izvini , a šta bi trebalo bolit ? Ovaj politički projekat HDZ i UZP.a ? Brate niko i ne primjeti da ste tu , ono eto neka vas , čak ni vi ne komentarisete svoj klub , jedina tema koja je zapostavljena na ovom forumu svako 10 dana neki od medjugoraca nešto napise na temi , vise se piše u leotaru
Tema je Premier Liga BiH. Neznam sta ti radis na ovoj temi