Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
Jel ti stvarno cudno sto sad ima vise zarazenih neho kad je bio totalni lockdown.
A nemas objasnjenja sto je manje umrlih.
Nevjerovatan nivo lazi ili gluposti
A nemas objasnjenja sto je manje umrlih.
Nevjerovatan nivo lazi ili gluposti
Divim ti se koliko volje imas da objasnjavas ovim krankenpflegerima.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Mislis SDA glasacima iz njemacke
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
I sad kad zbog lockdowna u austriji padne broj zarazenih, oni ce govoriti kako je to sve izmisljeno, eto ni nema zarazenih. I sve u krug.
Srecom da su drzave ocigledno skontale da se na te likove ne treba obazirati niti cekati da dodju pameti, vec ce se konacno stvari zavrsiti jednostavnim zakonom koji je trebalo uvesti jos prije minimalno sest mjeseci.
Srecom da su drzave ocigledno skontale da se na te likove ne treba obazirati niti cekati da dodju pameti, vec ce se konacno stvari zavrsiti jednostavnim zakonom koji je trebalo uvesti jos prije minimalno sest mjeseci.
Ma ne mozes nekoga ko ima poklonjenu dvicu iz matematike dovesti do toga da ide na takmicenje koliko god se ti trudio. Jednostavno nisu kapacitet. A i nisu oni krivi sto su takvi. Genetika zna biti brutalna.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Lijepo vidjeti ove proteste, bilo je i vrijeme vala.
Za ove sto se boje korone predlazem da narednih dana ne izlaze iz svojih jazbina koncentracija virusa ce biti veca od uobičajene.
Za ove sto se boje korone predlazem da narednih dana ne izlaze iz svojih jazbina koncentracija virusa ce biti veca od uobičajene.
- Pensioner26
- Kontakt:
Justine pokaži nam svoje svjedočanstvo. Vjerovatno ne smiješ
Sumnjam da si iz tjelesnog imao 5.

Oj ovaj se hvali svojom ocjenom iz tjelesnog. Tu prednjacis, svaka cast. Idi cijepaj drva, ostavi se tema o kojim treba razmisliti prvo.
- Pensioner26
- Kontakt:
Tek sad vidim s kim sam se raspravljao cijelo vrijeme. Ako si zaključio iz mog posta da se hvalim sa ocjenom iz tjelesnog. Aferim

Ne daj Bože da se pitaš gdje drugo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobrodošao u klubBenjooJutub je napisao/la: ↑20 nov 2021, 16:54Najvise me boli što ovu situaciju koriste oni koji su nekoliko decenija čekali da izađu iz svojih jazbina. Kao što sam rekao već ranije, korona je najmanji problem od onoga što nas čeka u narednom periodu.
A ljudi to ne mogu da shvate, nikako... Ne znam, ne znam, otislo je predaleko..

Jednostavno se trenira poslušnost i kontrola nad populacijom. Mislim da ćemo tokom naših života doživjeti ovaj novi svjetski poredak.
Nije mi samo jasno zašto se agresivno lobira da se mladi i zdravi vakcinišu?
Uostalom, jučer bilo 1 doza, sutra 2, prekosutra 3. Delta soj onaj, soj ovaj, lockdown, pa ponovo sve ispočetka.
Gonite se u qrac.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Kakav ti je stav u vezi ovoga admine ?
- ASD
- Kontakt:
Zar ima neko da ovog Ajanovića shvata ozbiljno?
Lik završio pravo s 45 godina i po državi glumi pravnika.
Lik završio pravo s 45 godina i po državi glumi pravnika.
Kakav novi svjetski poredak, sta se sprema poslije korone, molio bih ove sto znaju da mi objasne jer ja sam glup i nisam skontao.
Takav da u zadnjih 30 godina nisam nikad cuo da je Mirnes Ajanovic ikad ista pametno rekao, a zadnjih 15 ni ne slusam kad govori, pa necu ni na to kliknuti. Senad Senzacionalista koji bi volio da se sutra zarati da bi on spasio novinarsku karijeru iz rijesio se dugova ugostio ‘politicara’ koji u 50 godina karijere kad se sve sabere nije dobio vise od 5000 glasova. Razgovor vrijedan paznje, na koju god temu pricali. Ne sumnjam da su jako strucni i cijenjeni u internacionalnim krugovima
Senad je smecar najobicniji.
I **** od novinara.
I **** od novinara.
-
- Kontakt:
Religijski fanatici plase ovce (narod) s izmisljenim neprijateljima.
Nesto sto gledamo odavno. Samo se neprijatelj mijenja.
🔹
Ko klikne na link da sluša šta idiot Ajanović priča, gori je od ovih glupana antivaxera.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mislim da bi ipak trebali pogledati. Pogotovo admin. Bar dio sa sluzbenim dokumentima, radi se o uputstvima za upotrebu svake vakcine.
Ne treba mi Mirnes da bih to procitao. I? Ima nesto sto ti ne odgovara i razlicito je od drugih lijekova?
Zanimljivo mi je da imate tako cvrsto i formirano misljenje, a dodje ti Mirnes Ajanovic priuceni pravnik i prvi put ti u novembru 2021 procita papiric koji dodje u svakom pakovanju lijeka. Na osnovu cega si onda do Mirnesa mislio da vakcina ne valja?
Zanimljivo mi je da imate tako cvrsto i formirano misljenje, a dodje ti Mirnes Ajanovic priuceni pravnik i prvi put ti u novembru 2021 procita papiric koji dodje u svakom pakovanju lijeka. Na osnovu cega si onda do Mirnesa mislio da vakcina ne valja?
Stvarno volim pogledat Face-ove emisije ali ovaj vikend su su imali takve goste da mi je stvarno zao onih roditelja od ovog djeteta, da su morali biti u ovom terminu sa svim ovim parazitima.tersnakvadrat je napisao/la: ↑21 nov 2021, 09:21Mislim da bi ipak trebali pogledati. Pogotovo admin. Bar dio sa sluzbenim dokumentima, radi se o uputstvima za upotrebu svake vakcine.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.