Sta mislis za koga ce @sylar navijati u trecem setu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Za njega je win win, ko god dobije
Ma ne znam ni ja što nisam, kontao sam al eto rekoh ziheraški ću ovako, zasluženo gubim.
Smije li se tipovati sa 3 profila u sljedećoj sezoni?BosniaBoston je napisao/la: ↑21 nov 2021, 19:03
Spuštena je zavjesa na prvu sezonu našeg tippinga. Čestitke još jednom Sylaru na svih 5 pobjeda i maksimalnih 40 bodova kao i Maestru na broju 1.![]()
Sad se odmorite jer nas čeka puno mečeva i tipovanja već od januara. Da najavim odmah da ćemo igrati ATP Cup, kao i većinu ATP 500 turnira iduće sezone. A promjene koje su najavljene će biti objelodanjene u narednim danima.
Hvala i tebi na čestitci, a i ja tebi čestitam na zasluženo osvojenom turniru bez poraza.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:40Dominantan turnir i treca titula ove godine. Slam, masters i zavrsni. Sasvim zadovoljavajuca sezona. Hvala Bosnji na vrhunskoj organizaciji jos jednom. Ne zaboravite da momak ovo sve sam radi i to volonterski.![]()
Cestitike svima na ucestvovanju ove sezone. Jos vece cestitke osvajacima trofeja. I posebna cestitka Maestru na broju 1.
Doduse nek bude na oprezu. Malo odmorim i vec od Januara je pod velikim pritiskom.![]()
Ako ćeš biti normalan imaš zelenu kartu za povratak, istekla ti je suspenzijaNirton je napisao/la: ↑21 nov 2021, 19:06Smije li se tipovati sa 3 profila u sljedećoj sezoni?BosniaBoston je napisao/la: ↑21 nov 2021, 19:03
Spuštena je zavjesa na prvu sezonu našeg tippinga. Čestitke još jednom Sylaru na svih 5 pobjeda i maksimalnih 40 bodova kao i Maestru na broju 1.![]()
Sad se odmorite jer nas čeka puno mečeva i tipovanja već od januara. Da najavim odmah da ćemo igrati ATP Cup, kao i većinu ATP 500 turnira iduće sezone. A promjene koje su najavljene će biti objelodanjene u narednim danima.
Pa nisam ni imao suspenziju za ovaj profil, nego za ,,moje" profile Vettel5 i MukiMuki.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 nov 2021, 19:12Ako ćeš biti normalan imaš zelenu kartu za povratak, istekla ti je suspenzijaNirton je napisao/la: ↑21 nov 2021, 19:06Smije li se tipovati sa 3 profila u sljedećoj sezoni?BosniaBoston je napisao/la: ↑21 nov 2021, 19:03
S obzirom da me je detaljna istraga IP adresa dovela do zaključka da profile @Nirton @MukiMuki i @Vettel5 ne vode ista osoba, Nirtonu moram pružiti duboko izvinjenje i pozivnicu za sljedeću sezonu Tennis Tippinga
Jel to kloc Goretzka bio iza svih profila?BosniaBoston je napisao/la: ↑21 nov 2021, 19:30S obzirom da me je detaljna istraga IP adresa dovela do zaključka da profile @Nirton @MukiMuki i @Vettel5 ne vode ista osoba, Nirtonu moram pružiti duboko izvinjenje i pozivnicu za sljedeću sezonu Tennis Tippinga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.