English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Taman sve ugasim i legnem spavat al ne da đavo mira mora se jos malo prelistat portal mozda je Wanda objavila novu sliku kad ono ode Ole
samo ce navijaci Uniteda mirno spavat veceras
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bez olea i megvajera protiv celsia. Sve se sastalo plavima
Najgora uprava u Unitedu, taman kad mislis da ne mogu gore oni pokazu da mogu.
Ole nasmijan sa desetine miliona eura...
Ole nasmijan sa desetine miliona eura...
Gary Neville idealno rješenje umjesto Olea
Cristiano Ronaldo, je li to neka zafrkancija. 
Ne vjerujem da će Zidane, čeka klupu Francuske nakon mundijala. Brendan nekako izvjestan. Samo ne znam koliko bi činjenica da je trenirao Liverpool mogla biti kobna.
Ne vjerujem da će Zidane, čeka klupu Francuske nakon mundijala. Brendan nekako izvjestan. Samo ne znam koliko bi činjenica da je trenirao Liverpool mogla biti kobna.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Daj nam carricka. Show must go on
Dajte SAFA i da prekucamo igricu 
Zidane, Pochettino ili Rodgers.
Nece mene iznenaditi od ove uprave ako dodje Koeman

Zidane, Pochettino ili Rodgers.
Nece mene iznenaditi od ove uprave ako dodje Koeman
-
jolicnikola
- Kontakt:
sad kad Koemana dovedu na klupu 
Molio bi moderatora baAnela da objavi sve sudijske greskeChapman1886 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 20:27pa jel nije pokradeno?pa ovo je jedna od najvećih krađa u historiji fudbala bila
Carrick i Fletcher će valjda privremeno voditi. Gledaj kad dobiju dvije tekme i ostanu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Inače, samo pet klubova ima pozitivnu gol razliku, dva nemaju gol razliku, dok su svi ostali u negativnom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- IlCapitano
- Kontakt:
Ima li vijesti je li Ole.dobio posao u Salfordu?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vrijeme je za Koemana.
Ima li kakvih posljedica na onima sto ih je Sadio Manè jucer istuko?
CPOJ
Fabrizio jos jednnom pokazao da hlupa gluposti, al mu nekako i dalje svi vjeruju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Oleeee olee ole olee oleee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.