Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Imajednabrigada
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 nov 2021, 23:08

Harise je napisao/la:
19 nov 2021, 21:20
Imajednabrigada je napisao/la:
19 nov 2021, 21:01
@maestro
Od koga da naprave, nema ih, njemacka vise nije aktualna sto se tice nasih igraca, a nekad su okosnicu repke cinili igraci iz BL.
Maestro je napisao/la:
19 nov 2021, 20:12
Valjda nam svabe naprave opet igrace da se ne sramotimo kroz kvalifikacije! 🇩🇪
Prošli put je njemacka nama pravila igrace ovaj put ce Austrija biti sa Gazibegovica, Dedica, Jasica, Huskovica i Omica abd...
Nadam se iskreno ali Austrija je sasvim nesto drugo i po kvalitetu lige mnogo slabija. Volio bih da bar.pola.od nabrojanih uspiju biti kvakitetni igraci i da se odluce za nas igrati jer jos su to mladi.momci i talentirani ali jos daleko od toga sta je npr pjanic pokazivao u njihovom uzrastu. Naama treba hitno par igraca da bi bili konkutentni.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 nov 2021, 23:33

DrFilgud je napisao/la:
19 nov 2021, 21:42
Nismo bili nekorektini MI, nego VI. Plaćenici što godinama hinjski sve uništavate.
Naprotiv ja mislim suprotno bas... iz tog razlogaa sto i roditelji te djece i djeca vide sta se radi u Savezu od strane neprijatelja ove drzave od srba i hrvata i da otvoreno navijaju za susjede a nas gledaju samo da uniste i oslabe. Bas iz tog razloga bi trebali biti cvrsci u odluci da igraju za nas, nema to veze s unistenjem, moraju i unistiti kada nikakav otpor ne pruzamo jos ako bjeze ta djeca od repke gubimo i kvakitet a ovim fasistima to pase. Najlakse se povuci i reci sve ste unistili a prstom ne mrdnuti da se to nesto ne unistava dalje. Jadni su to talenti i igraci ako njima uspjeh u karijeri zavisi za koju ce rep igrati i ako ocekuje da mu je to neki plus ako npr igra za Svicarsku umjesto nas. Repka ljubav ili u nasem slucaju INAT i odgovor svima neprijateljima 'tu smo, ima nas, dzaba vam je nikad odustati necemo opet cemo biti jaki, nasa ljubav i inat su jaci od vase mrznje i licemjerja prema ovoj drzavi'. I ako znam da nije lako kad negdje tamo zivis i igras, steknes krug prijatelja i sad sve to ostavit i doci ovdje gdje je sve haos i borba. Svidja mi se npr ovaj mali Muharemovic i njegov.otac ili Mirso.kralj Ahmedhodzic i Anel i Dennis kojji su rekli tu smo i to je to. Posebno ovaj mali Muharemovic koji nije imao truna kalkulacija kada je u pitanju repka,a imao je 3 opcije, bez pogovora je dosao a jos nije ni afirmisan igeac niti uspio u profi fudbalu. Ali momak.nije gledao na to, momak je odlucio oduprijet se svemu i doci igrati za svoju bosnu na njegovom.ponsanju odmah vidis koliko je dijete nase bosansko.

E to je pravi put koji nas spasava od unistenja i propasti mali Tarik je najbolji primjer tome i Anel i Dennis a dosta mi je korumpiranih bosnji koji samo znaju reci kako nista ne valja a u supak bi se uvukli za korist.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 nov 2021, 03:38

DrFilgud je napisao/la:
Nismo bili nekorektini MI, nego VI. Plaćenici što godinama hinjski sve uništavate.
Kako da znamo da ti ne uzimaš šiptarske pare od kokaina kako bi ovdje pravdao Omeragića?

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 nov 2021, 04:13

19 nov 2021, 23:33
DrFilgud je napisao/la:
Naprotiv ja mislim suprotno bas... iz tog razlogaa sto i roditelji te djece i djeca vide sta se radi u Savezu od strane neprijatelja ove drzave od srba i hrvata i da otvoreno navijaju za susjede a nas gledaju samo da uniste i oslabe. Bas iz tog razloga bi trebali biti cvrsci u odluci da igraju za nas, nema to veze s unistenjem, moraju i unistiti kada nikakav otpor ne pruzamo jos ako bjeze ta djeca od repke gubimo i kvakitet a ovim fasistima to pase. Najlakse se povuci i reci sve ste unistili a prstom ne mrdnuti da se to nesto ne unistava dalje. Jadni su to talenti i igraci ako njima uspjeh u karijeri zavisi za koju ce rep igrati i ako ocekuje da mu je to neki plus ako npr igra za Svicarsku umjesto nas. Repka ljubav ili u nasem slucaju INAT i odgovor svima neprijateljima 'tu smo, ima nas, dzaba vam je nikad odustati necemo opet cemo biti jaki, nasa ljubav i inat su jaci od vase mrznje i licemjerja prema ovoj drzavi'. I ako znam da nije lako kad negdje tamo zivis i igras, steknes krug prijatelja i sad sve to ostavit i doci ovdje gdje je sve haos i borba. Svidja mi se npr ovaj mali Muharemovic i njegov.otac ili Mirso.kralj Ahmedhodzic i Anel i Dennis kojji su rekli tu smo i to je to. Posebno ovaj mali Muharemovic koji nije imao truna kalkulacija kada je u pitanju repka,a imao je 3 opcije, bez pogovora je dosao a jos nije ni afirmisan igeac niti uspio u profi fudbalu. Ali momak.nije gledao na to, momak je odlucio oduprijet se svemu i doci igrati za svoju bosnu na njegovom.ponsanju odmah vidis koliko je dijete nase bosansko.

E to je pravi put koji nas spasava od unistenja i propasti mali Tarik je najbolji primjer tome i Anel i Dennis a dosta mi je korumpiranih bosnji koji samo znaju reci kako nista ne valja a u supak bi se uvukli za korist.
Ovo postavit na svaki portal forum itd I objasnjavati nasim ljudima u bosni a pogotovo u dijaspori sta je ulog ovdje... bosnjaci su nazalost vodzeni od strane sda mafije koja osim podvijanja repa I zastite alijnog fildzana neradi ama bas nista I stoga se svetosavska I hdz banda cini jacom nego sto jeste... kad se rijesimo alijnih fildzanlija I kad se odlucno stane na crtu svetom savi I hdz katolibanima vidjetcete koliko su oni zapravo slabi...

Prvi korak ka ozdravljenju bh fudbala je da se lobira za suspenziju trenutnog saveza...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 20 nov 2021, 08:36

DrFilgud je napisao/la:

Ovo je kao neki romantični politički pamflet. Frca od patriotizma i ljubavi prema domovini. :ljepota: :D
Realnost je drugačija. Niko nije toliko ćorav da ne vidi da je ovo leglo korupcije i javašluka. Taj talentovani klinac će biti rezerva nekom Zubanoviću.
Kad neki Tuta zayebe kvalifikacije, tog klinca će okačit na stub srama. Ko i dosad Salihamidžića, Lulića, Begovića, Pjanića...nikad krivci nisu razbojnici iz saveza, selektori amateri, menadžerski igrači... Plaćenički portali poput ovog će pljuvati i širiti mržnju prema dijaspori, ne bi li ih odvratili od igranja za BiH. Igrači iz dijaspore su krivi za loše rezultate. Čitavu karijeru će provesti valjajući se u amaterskom korumpiranom blatu bh reprezentativnog fudbala.
Sve u svemu, imaju puno racionalnih razloga da odbiju igranje za BiH i to im preporučujem. Za koga bi se žrtvovali? Da Begić i Vico mogu punit džepove i narednih 30 godina?
Ta patriotska patetika na sreću više ne pali ni u dijaspori. Patriotizam je nekada i okrenuti leđa zemlji koja, iz dana u dan, potvrđuje da je je izabrala propast. Prije nego što bilo šta zatražimo od djece i roditelja iz inostranstva, moramo počistit u svojoj avliji. Naravno, kod nas je sve naopako, nema naznaka da će se nešto promijeniti. Šta više, stvari će biti još gore. Oni se sada ne libe ni da jednog Pjanića proglase za državnog neprijatelja br.1 , samo da bi neka bugarska varalica dobila ugovor još dvije godine. I raja ih podržava :crazy:
Na kraju ćemo bit u 7 šeširu, igraće nam igrači iz Prve lige RS i još ćemo im pljeskat i i derat se "Bosna je šampion, oooo"

Totalni bojkot je jedino rješenje, al teško s ovim narodom.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 20 nov 2021, 10:06

DrFilgud je napisao/la:
20 nov 2021, 08:36
DrFilgud je napisao/la:

Ovo je kao neki romantični politički pamflet. Frca od patriotizma i ljubavi prema domovini. :ljepota: :D
Realnost je drugačija. Niko nije toliko ćorav da ne vidi da je ovo leglo korupcije i javašluka. Taj talentovani klinac će biti rezerva nekom Zubanoviću.
Kad neki Tuta zayebe kvalifikacije, tog klinca će okačit na stub srama. Ko i dosad Salihamidžića, Lulića, Begovića, Pjanića...nikad krivci nisu razbojnici iz saveza, selektori amateri, menadžerski igrači... Plaćenički portali poput ovog će pljuvati i širiti mržnju prema dijaspori, ne bi li ih odvratili od igranja za BiH. Igrači iz dijaspore su krivi za loše rezultate. Čitavu karijeru će provesti valjajući se u amaterskom korumpiranom blatu bh reprezentativnog fudbala.
Sve u svemu, imaju puno racionalnih razloga da odbiju igranje za BiH i to im preporučujem. Za koga bi se žrtvovali? Da Begić i Vico mogu punit džepove i narednih 30 godina?
Ta patriotska patetika na sreću više ne pali ni u dijaspori. Patriotizam je nekada i okrenuti leđa zemlji koja, iz dana u dan, potvrđuje da je je izabrala propast. Prije nego što bilo šta zatražimo od djece i roditelja iz inostranstva, moramo počistit u svojoj avliji. Naravno, kod nas je sve naopako, nema naznaka da će se nešto promijeniti. Šta više, stvari će biti još gore. Oni se sada ne libe ni da jednog Pjanića proglase za državnog neprijatelja br.1 , samo da bi neka bugarska varalica dobila ugovor još dvije godine. I raja ih podržava :crazy:
Na kraju ćemo bit u 7 šeširu, igraće nam igrači iz Prve lige RS i još ćemo im pljeskat i i derat se "Bosna je šampion, oooo"

Totalni bojkot je jedino rješenje, al teško s ovim narodom.
Moras znati jedno , da je ovo iskreni patriotizam covjeka koji 20 god prati repku i koji je tugovao i plakao uz repku pa i radovao se i ako je puno bilo tih razocarenja slamanja srca kao sad protiv finske. Slazem se a tobom da je tu veliki lopovluk ali upravo o tome i pricamoo i na koji nacin se protiv toga treba boriti u gore navedenom postu. Koga drugog je mogao taj starcevic staviti s tako losim napadacima. Naprotiv ako se neki talentiran igrac odazove pa se zapostavlja mi cemo to primjetiti i sve ce se dignut na noge na takve stvari..ne bi bio prvi put. Evo npr Omeragicu je bilo obecano da ce igrati za A repku ravnopravno konkurisati pa opet nista...sta salihamidzic ofucan lik bezobraznik koji ako mu se nije igralo ili ako je bio sikaniran trebao je javno se oglasiti i to reci panonda javnost da sudi o njemu i nastupima. Spominjss lulica i jos nekee nemoj puno ni o tome niko ih nije oznacavo kao krivce neke a o kolacima i kafama prica kad se oprostio..zasto se to ne kaze odmah kad je na okupljanju ako treba i da se oprosti i ranije od repke ali da kaze sta se radi. Svi su generali poslije bitke.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 nov 2021, 10:14

Zaista je tuzno sta se radi velikom Bilbiji, ipak je postigao 0 golova igrajuci za Split, 3 gola kod velikana Gangwon i čak 3 gola uz 4 asistencije nastupajuci za Vojvodinu (55 nastupa). Takva klasa koja nemilice zabija u ligi ciji klubovi ispadaju od amatera iz Sjeverne Irske, Luksemburga, Moldavije ne samo da zasluzuje poziv u repku, vec automatski i kapitensku traku.

Nepravda, sve zbog toga sto se zove Nemanja…

Da ista vrijedi ne bi igrao najgoru ligu Evrope, u rangu je sa Kosovom, gdje je samo pitanje vremena kad ce biti jaci od nas.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 20 nov 2021, 10:55

20 nov 2021, 10:06

Moras znati jedno , da je ovo iskreni patriotizam covjeka koji 20 god prati repku i koji je tugovao i plakao uz repku pa i radovao se i ako je puno bilo tih razocarenja slamanja srca kao sad protiv finske. Slazem se a tobom da je tu veliki lopovluk ali upravo o tome i pricamoo i na koji nacin se protiv toga treba boriti u gore navedenom postu. Koga drugog je mogao taj starcevic staviti s tako losim napadacima. Naprotiv ako se neki talentiran igrac odazove pa se zapostavlja mi cemo to primjetiti i sve ce se dignut na noge na takve stvari..ne bi bio prvi put. Evo npr Omeragicu je bilo obecano da ce igrati za A repku ravnopravno konkurisati pa opet nista...sta salihamidzic ofucan lik bezobraznik koji ako mu se nije igralo ili ako je bio sikaniran trebao je javno se oglasiti i to reci panonda javnost da sudi o njemu i nastupima. Spominjss lulica i jos nekee nemoj puno ni o tome niko ih nije oznacavo kao krivce neke a o kolacima i kafama prica kad se oprostio..zasto se to ne kaze odmah kad je na okupljanju ako treba i da se oprosti i ranije od repke ali da kaze sta se radi. Svi su generali poslije bitke.
Pa da, Salihamidžić je ofucani lik i bezobraznik, šta hoće Lulić, bla,bla. Kad se neko pobuni - ruši atmosferu, kad kaže poslije - general poslije bitke, kad šuti - što šuti :D Uglavnom su krivi igrači.
Umjesto da talente iz dijaspore držimo ko malo vode na dlanu, kod nas moraju dokazivat patriotizam tako što će sjedit na klupi nekim Zubanovićima, Drljama...Omeragića su ignorisali i pljuvali ovdje na forumu godinu dana. Onda su o poslali alibi poziv da se operu, kad je već bio izgubljen. Vi vjerujete ovom novinarskom smeću i lažovima iz saveza.
Mirso Ahmedhodžić i Kolašincev otac su po cijenu života htjeli da Anel i Seo zaigraju za Bih i nisu ih uspjeli otjerati, a probali su. Samo se sjetite hajke koju su novinari i botovi podigli, nakon što su plasirali lažnu informaciju da Anel neće da igra za BiH. Kolašinac - nek dođe pješke, kokošinjac, izdajnik.
Mi ako očekujemo da svi budu ko ova dvojica, grdno se varamo. Siguran sam da su i Seo i Anel već pomislili da su se izradili i drugi neće pravit takve greške. Gigoviću smo yebali sve po spisku, i sa klupe i tribina.

Protiv ovoga se sigurno nećemo izboriti ako dozvolimo da nam stalno bacaju kosti, da huškaju navijače na igrače, domaće na dijasporu, a proturaju priču da su ovo uspješne kvalifikacije. Kriv je Pjanić, a savez i selektor su uradili sjajan posao. :D

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 20 nov 2021, 11:41

vranjes je napravio taj korak napretka, banglades nije za odbaciti. Nadam se da ce bilbija ubrzo barem do indije, nije bas nivo bangladesa ali ok, i onda obojicu, zasluzeno, pozvati u ameriku :kafa:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 nov 2021, 12:15

E na šta smo mi spali da se Bilbija spominje kao reprezentativni kalibar :urnebes: :urnebes:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 nov 2021, 12:47

Edin Cocalic dobio juce nogu u Grckoj. kod Mese igrao od prve minute protiv Irske :kafa:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 nov 2021, 13:03

Izgleda da je zaboravio kad je psovao balijsku majku drugim igračima i kad je psovao državu za koju sada hoće da igra? Ne treba nam takav reprezentativni kalibar da je Ronaldo a ne neki prosječni igrač koji su naše livade najveći domet u karijeri, kad je reprezentativni kalibar što ne igra negdje drugo zašto se nije zadržao u Gangwonu?
Brko iz druge galaksije!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 nov 2021, 21:32

1921boy je napisao/la:
20 nov 2021, 13:03
Izgleda da je zaboravio kad je psovao balijsku majku drugim igračima i kad je psovao državu za koju sada hoće da igra? Ne treba nam takav reprezentativni kalibar da je Ronaldo a ne neki prosječni igrač koji su naše livade najveći domet u karijeri, kad je reprezentativni kalibar što ne igra negdje drugo zašto se nije zadržao u Gangwonu?
Ovaj nebi mogao ni u osrednjem klubu bilo koje lige treceg ranga igrati... bilo ko ko spominje pozivanje u repku igraca iz plbih koji su stariji od 21 godinu je neozbiljan totalno...to je otprilike isto kao da pozoves igraca iz regionalliga nord ili nord-ost....

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 nov 2021, 21:36

Zukanovic je napisao/la:
20 nov 2021, 12:47
Edin Cocalic dobio juce nogu u Grckoj. kod Mese igrao od prve minute protiv Irske :kafa:
Haman mu 36 godina....doci ce u nasu ligu I bice ubjedljivo najbolji... a kad vec spominjes da ga je retardirani Mesa stavio protiv irske onda spomeni I to da ga je stavio na totalno neprirodnu poziciju koju skoro nikad neigra... tu utakmicu je izgubio Mesa I niko drugi

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 nov 2021, 21:37

I ranije smo se borili sa Litvanijom i Farskim Ostrvima, ali smo postojali kao cjelina. Nikad ko danas nismo imali ovakvu grupu reprezentativaca bez neke licnosti i karaktera. Nazalost meni veliki broj igraca nista ne govori.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 nov 2021, 23:33

Da li je Filgud troll ili glup ili prima petaka od kokaina?

Omeragića se ganjalo i molilo godinama.
On na kraju jasno rekao da je ponosni ŠVICARAC i da nije bilo šansi da zaigra za drugu repku.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 20 nov 2021, 23:34

ASD je napisao/la:
20 nov 2021, 23:33
Da li je Filgud troll ili glup ili prima petaka od kokaina?

Omeragića se ganjalo i molilo godinama.
On na kraju jasno rekao da je ponosni ŠVICARAC i da nije bilo šansi da zaigra za drugu repku.
Neki pokušaj trolla, biti ovako retardiran jednostavno nije moguće.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 21 nov 2021, 00:40

Savez renovirala zgradu od 16 milijona maraka, a nemaju pare da izgradi tereni u Bosni i Hercegovini. Neki igrace ne igraju po godinu i dobivaju poziv. Petev koji je nikakav uspjeh napravio osim sa Ludogorets, bili cak prvak i da bi neki Nestorovic vodio ekipu. Njegov vrh kariere je Dinamo, a tu je dobio nogu bez da je nešto osvojio. Uništio Bugarsku reprezentaciju na Krin Kupu kada su 7-2 po ušima dobili protiv Japana, a mi smo još osvojili Kup.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 21 nov 2021, 09:15

Harise je napisao/la:
21 nov 2021, 00:40
Savez renovirala zgradu od 16 milijona maraka, a nemaju pare da izgradi tereni u Bosni i Hercegovini. Neki igrace ne igraju po godinu i dobivaju poziv. Petev koji je nikakav uspjeh napravio osim sa Ludogorets, bili cak prvak i da bi neki Nestorovic vodio ekipu. Njegov vrh kariere je Dinamo, a tu je dobio nogu bez da je nešto osvojio. Uništio Bugarsku reprezentaciju na Krin Kupu kada su 7-2 po ušima dobili protiv Japana, a mi smo još osvojili Kup.
Ko?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 21 nov 2021, 09:26

Kaparas koji je redovan na spisku bio a nije igrao ni jednu utakmicu 20/21 za Maribor.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.