FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
A gdje ste vi nasli ove informacije u vezi Vargasa ??
- schweinsteiger
- Kontakt:
ne znas ti ni sam sta si htio reciisakovich je napisao/la:zasto da se ubije popisam se na tores pored ovakvog naseg millera
prvo sto Hummels nece doc',drugo sto uprava (volio bih da grijesim) nikad nece dat' kolko ce ovi trazit za Torresa,Torres kad bi dosao,Gomez bi sigurno otisao negdje i Muller bi igrao... i gdje ces bolan Vargasa na beka,on je 100x bolji na lijevom krilu.
Ako Vargas dodje,po meni ono na sta vGaal cilja
--------------Kraft-------------------
Lahm--Tymo--Badstuber---Gustavo
-------------Schweini----------------
Robben----Ribery-----Vargas-------
-------------Muller...................
-------------Gomez-------------------
#miasanmia
- Ballack2311
- Kontakt:
Upravo sam i ja to danas kontao, i iskreno se nadam da ćemo vidjeti Ribery-a u ulozi organizatora.schweinsteiger je napisao/la:ne znas ti ni sam sta si htio reciisakovich je napisao/la:zasto da se ubije popisam se na tores pored ovakvog naseg millera
prvo sto Hummels nece doc',drugo sto uprava (volio bih da grijesim) nikad nece dat' kolko ce ovi trazit za Torresa,Torres kad bi dosao,Gomez bi sigurno otisao negdje i Muller bi igrao... i gdje ces bolan Vargasa na beka,on je 100x bolji na lijevom krilu.
Ako Vargas dodje,po meni ono na sta vGaal cilja
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Što da se ubije mlađahni gospodine.
Zašto ovako oštre riječi, i to prema našem članu, jes' da se Gero nešto prije na njeg' isprašio, da ne kažem istresao
, ali dobro.
Upamti šta ću ti reći
Ovakve riječi smiješ upućivati samo MUDovcima, mada je i to diskutabilno.
Nije lijepo brte Bogami, nije. Ovo je žalosno
Ova formacija, forumaša po imenu Schweinsteiger, nije vrijedna komentara. Luca je to, kako god okreneš ljepše posložio, mada ni njegovo nije za neku pohvalu, ali svejedno je puno ljepše, nego od gore spomenutog verbalnog napadača. @Schweinsteiger, evo da ti se još jednom za kraj nasmijem na čudesnoj formaciji
Odlazak Haasa je planiran do kraja sedmice. Haasonja, Haasonja nije ti pružena prava prilika. Žao nam je što te nismo uspjeli vidjeti na djelu.
Tek tada bi znali o kakvom se igraču radi
Ovako si bio, i ostao potpuna nepoznanica.
Sretno ti bilo.
Pokaži tamo, što nisi mog'o 'vamo.
Crna ptica odletila u Sinsheim, i to bez odštete.
Nemojte da vam bude krivo, ne budite škrtice
Znam(pogledaj avatar) šta radim. Ovo je plan za budućnost, ali ne mislim vam otkrivati sve detalje.
Upamti šta ću ti reći
Nije lijepo brte Bogami, nije. Ovo je žalosno
Ova formacija, forumaša po imenu Schweinsteiger, nije vrijedna komentara. Luca je to, kako god okreneš ljepše posložio, mada ni njegovo nije za neku pohvalu, ali svejedno je puno ljepše, nego od gore spomenutog verbalnog napadača. @Schweinsteiger, evo da ti se još jednom za kraj nasmijem na čudesnoj formaciji
Odlazak Haasa je planiran do kraja sedmice. Haasonja, Haasonja nije ti pružena prava prilika. Žao nam je što te nismo uspjeli vidjeti na djelu.
Crna ptica odletila u Sinsheim, i to bez odštete.
Znam(pogledaj avatar) šta radim. Ovo je plan za budućnost, ali ne mislim vam otkrivati sve detalje.
meni ili tebi?Klare je napisao/la: tebi džaba govoriti.
klarson kolumbus, da te podsjetim, gero "nosao" potpis kako zeli krafta i ne zeli da cuje za neuera. i to heftama, ali tebi (pored loseg njemackog) bilo mrsko to prevesti. doduse, mozda i ne bi uspio, posto je bilo napisano na bavarskom.
pa kad im ja prokrcim put.Klare je napisao/la: Evo sada i ostali prihvataju pravu istinu.
klarson je moj drug, on to dobro zna. tebi je trebala godina da skontas o kakvom se "igracu" radi.torrenteS je napisao/la:zipa gero, klare je yeben igrac koji redovno zabija klanfe vama modovima.
bolje "prljavi hari", klint je moj idol u westernima. haj da probam doci do rjesenja, hm, pa to je onaj ljubitelj nadala, kako nisi odmah skontao? ili mozda novaka djokovica, bitno je da mrzi najboljeg tenisera u zadnjoj epohi.torrenteS je napisao/la:ps
gero ili da kazem serloce holmse![]()
ko je ovaj ´novajlija´
ps: ma znam ko je bolan, kad ti kazem...obalijestices se
hajmo dalje, ima li jos sta za obraditi....ah, evo i effe-a.
samo se ti uzdaj u moje osjecaje i nema krize.effe_sa je napisao/la:@gero: cudne mi ti osjecaje ove sezone imas......
samo me jednog strah, da luj ne prenagli previse i napravi neko sranje (jbg, ima i on zivce
ps: moja ponuda jos vazi. nije kasno da prihvatis, bez obzira sto smo vec jednom rukom dodirnuli dfb-pehar.
Vom Jäger zum Gejagten
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pun pogodak, nase najbolje pojecanje je sto nikad nije presao u Madrid.
Danke Enes.
Danke Enes.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- roy_makaay
- Kontakt:
Hvala Kal-dero-'nu,za Robbena.Još puniji pogodak.Los_Blanos2 je napisao/la:Hvala Enesu za Riberypun pogodak..Nase najbolje pojecanje je sto nikad nije presao u Madrid.
Danke enes.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
I ja sam ZA. Ja sam u SA još par mjeseci pa da iskoristim priliku, ako se okupi dobra rajaLuca.Toni je napisao/la:a moze zivota miGAL je napisao/la:nego raja sta mislite na prijedlog da bi mogli da se organizovati i da gledamo zajedno tekme bajerna da se dog mislim ko je iz sarajeva a naravno i ostali su svi dobro došli bavarciet ja sam iz SA i ja sam i ZA
![]()
P.S. pod dobra mislim crveno-bijela raja
Sent from my Philips Smart TV.
imas li ti sestru
jbg, ja znam da se sarajlije kunu sestrom
ps
u ekipi ti fale kroos i nezamjenjivi muler
nema tog toresa koji ce izbaciti mulera iz ekipe
Inace se kunem sestrom ali et sad sam se zakleo zivotom i to svojim
Kakav je to dream team bez Mullera
Samo umjesto Torresa pisi njega
[/quote]
Jah u pravu si al nezz gdje bi njega stavio sad
mislim da je sad ipak kvalitetni igrac Torres ( znam da se to vama a vala ni meni ne svidja ), ali ipak ugurali bi mi njega negdje 
ubij se.
Sto decko ?
a vala ovu tvoju formaciju jos nisam nigdje vidio, ( a vjerovatno je necu ni vidjeti u bliskoj buducnosti ) znaci ova formacija ne moze proci na Socceru a kamoli u zivo..
et toliko
jbg, ja znam da se sarajlije kunu sestrom
ps
u ekipi ti fale kroos i nezamjenjivi muler
nema tog toresa koji ce izbaciti mulera iz ekipe
Inace se kunem sestrom ali et sad sam se zakleo zivotom i to svojim
Kakav je to dream team bez Mullera
Samo umjesto Torresa pisi njega
Jah u pravu si al nezz gdje bi njega stavio sad
ubij se.
Sto decko ?
[/quote]schweinsteiger je napisao/la:isakovich je napisao/la:zasto da se ubije popisam se na tores pored ovakvog naseg millera
a vala ovu tvoju formaciju jos nisam nigdje vidio, ( a vjerovatno je necu ni vidjeti u bliskoj buducnosti ) znaci ova formacija ne moze proci na Socceru a kamoli u zivo..
et toliko
Razumijes ti mene burazere moj 
Joj volio bih i ja doći da vas vidim. Posebno Šekera i Geru. 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nema taj nista sa tim..roy_makaay je napisao/la:Hvala Kal-dero-'nu,za Robbena.Još puniji pogodak.Los_Blanos2 je napisao/la:Hvala Enesu za Riberypun pogodak..Nase najbolje pojecanje je sto nikad nije presao u Madrid.
Danke enes.
A to onaj kristalni igrac, pa da vise je povredjen nego sto igra, pasta uglavnom ide, a nije jedini
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Evo Enes doziva utakmicu polufinala kupa protiv Šalketa kod kuće 
prenaglio je vec....ej i imam inace postovanja prema tvojim postovima i tvojoj vjernosti bayernu ali ne nazivaj nasu upravu bagrom....ta "bagra" ce mi uvijek biti draza od loisa, van glavonja će i onako biti i oticigeronimo je napisao/la:meni ili tebi?Klare je napisao/la: tebi džaba govoriti.
klarson kolumbus, da te podsjetim, gero "nosao" potpis kako zeli krafta i ne zeli da cuje za neuera. i to heftama, ali tebi (pored loseg njemackog) bilo mrsko to prevesti. doduse, mozda i ne bi uspio, posto je bilo napisano na bavarskom.
pa kad im ja prokrcim put.Klare je napisao/la: Evo sada i ostali prihvataju pravu istinu.nego, haj´ probaj effe-a ubjediti da prihvati istinu.
klarson je moj drug, on to dobro zna. tebi je trebala godina da skontas o kakvom se "igracu" radi.torrenteS je napisao/la:zipa gero, klare je yeben igrac koji redovno zabija klanfe vama modovima.
bolje "prljavi hari", klint je moj idol u westernima. haj da probam doci do rjesenja, hm, pa to je onaj ljubitelj nadala, kako nisi odmah skontao? ili mozda novaka djokovica, bitno je da mrzi najboljeg tenisera u zadnjoj epohi.torrenteS je napisao/la:ps
gero ili da kazem serloce holmse![]()
ko je ovaj ´novajlija´
![]()
ps: ma znam ko je bolan, kad ti kazem...obalijestices se
hajmo dalje, ima li jos sta za obraditi....ah, evo i effe-a.
samo se ti uzdaj u moje osjecaje i nema krize.effe_sa je napisao/la:@gero: cudne mi ti osjecaje ove sezone imas......![]()
samo me jednog strah, da luj ne prenagli previse i napravi neko sranje (jbg, ima i on zivce) pa da ga bagra otjera prije zavrsetka misije.
![]()
ps: moja ponuda jos vazi. nije kasno da prihvatis, bez obzira sto smo vec jednom rukom dodirnuli dfb-pehar.
a puno mi nesto branis van gaala, cime te to kupio
pitam se samo da ta "bagra" nije kupila van gaalu robbena prosle sezone dal bi ta sezona opste toliko bila uspjesna
posto ti, šećko pa i omer branite najvise ovaj model pitam se da potajno ne navijate za arsenal??
dobro mu je uli rekao : "bayern ist kein ausbildungscamp"....a naseg dragog holandjanina koji mnogo zna o fudbalu al ga hebe što misli da sve zna nekad prenese pa vise misli da je ovo ausbildungscamp a ne FC BAYERN
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
sto? je li ne smijem?effe_sa je napisao/la:ali ne nazivaj nasu upravu bagrom....
nikad mi se ne mogu svi svidjati. franz (mada je podig´o papke
i sam znas da nasa (nazovimo tako) uprava ponekad zasluzuje kritike, pa nema razloga da se nekad ne zagalami na njih.
necu dalje da se ponavljam i da ulazimo u beskonacne rasprave (rado bih, ali za tako nesto nisam spreman - razlog, vrijeme).
ja isto postujem tvoje postove, bez obzira na trenutna razmoilazenja. samo nek´ ti bude na umu, da u svemu ovome ima dosta igre, tako da ne primis nesto previs k srcu.
ps: citiraj samo ono gdje imas sta odgovoriti.
Valjda cemo organizovati nekad-nesto, stavrno bih volio upoznati neke sa foruma. Pa i tebe recimo.Zdena04 je napisao/la:Joj volio bih i ja doći da vas vidim. Posebno Šekera i Geru.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa hajmo se onda lagano dogovoriti da gledamo tekmu protiv Intera zajednogeronimo je napisao/la:Valjda cemo organizovati nekad-nesto, stavrno bih volio upoznati neke sa foruma. Pa i tebe recimo.Zdena04 je napisao/la:Joj volio bih i ja doći da vas vidim. Posebno Šekera i Geru.
Evo ja mogu preuzeti na sebe ulogu glavnokomandujućeg
Samo nemoramo odmah u SA ! Moze i drugi grad iako sam ja sigurno mladzi od vas al vjerujem da se ne ljutite ipak ne volite FCB vise od mene bar ne puno vise sigurno !
Samo gdje cemo kako , cemo sta cemo bilo bi vrijeme da se organizujemo kad mogu Topnici koji su za nas prosjecan klub mozemo i mi koji smo TOP 3 Kluba !

Samo gdje cemo kako , cemo sta cemo bilo bi vrijeme da se organizujemo kad mogu Topnici koji su za nas prosjecan klub mozemo i mi koji smo TOP 3 Kluba !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
@gero: valjda si i ti skonto da sam i ja za igru.....ja samo bljujem vatru kad ovi naidju bayernomrzci, al vidi kako su samo ohladili
i to se da primijetit 
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
Kaj ćemo opet onu staru poznatu bit će teško?
E pa **** neda mi se više. Gostovanje u Werderu u proteklim sezonama bilo je jedno od naših najtežih gostovanja, uz gostovanje u HSV-u rekao bih najteže. No ja sad ZAHTJEVAM pobjedu. Werder je propo, nema tamo više timskog duha i morala. Onaj ko je gledo tekmu protiv Kolna zna o ćem pričam. Zato i želim da ovu tekmu pobijedimo i mislim da imam pravo na to. Ovo je jako bitna tekma za nas jer tu će se "lomiti" sezona. Bitna je iz razloga što moramo poćeti pobjeđivati NON STOP, tako da uđemo u pravu formu u drugom djelu sezone. Nas se sada još uvijek smatra timom koji nemože dobiti u gostima. Znam da si to i misle naši igrači i da je to neka vrsta blokade, zato se ovo treba dobiti. Werderova obrana, kako i veza je u teškoj banani, puno je ozlijeđenih igrača i zato se to treba iskoristiti. Muller je u formi, Gomez je u formi, Robben igra dobro nakon ozlijede. Njih trojica bi trebali garantirati uspjeh! Ako werder sada odigra utakmicu sezone onda nek sve ide u ****, no ja sam uvjern da to nemože biti tako. Ovu tekmu samo mi sami sebe možemo pobijediti i to je to. Pošto je i nama dosta igrača ozlijeđeno, bolje rečeno pošto imamo mali kadar, nekih velikih promjena u sastavu neže biti. Jedino kaj se može dogoditi je to da neki igrači igraju na drugim pozicijama za razliku od tekme sa Aachenom. najviše me strah naše veze i smatram da Pranjič i Ottl ipak nemreju igrati na zadnjim veznima kada igramo u BUNDESLIGI. To može samo proči protiv protivnika kao što su Aachen...jedino kaj možda možemo očekivati je da Breno starta no u to baš nevjerujem. Van gaal sere da on nije fit za 90 minuta pa je zato sklon pogreškama...Makar ja se nadam da će on zaigrati i da će Tymo igrati u vezi i to u paru sa L gustavom, a da će Pranjić na beka, no nisam baš previše uvjeren da će se dogoditi takav rasplet...No bilo kako bilo 3 punkte moramo osvojiti!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.