Imam pojma za ono sto se vec desilo i sto je dokazano.tersnakvadrat je napisao/la: ↑21 nov 2021, 10:56Niti ti imas pojma niti ja. Odvadi malo onda.admin je napisao/la: ↑21 nov 2021, 10:51A sto bi to trebalo tebi ili meni sve biti jasno? Jel ti jasno kako se pojavi rak i kako se lijeci? Jel ti jasno kako radi svaki uredjaj koji koristis? Realno, kako ovaj forum radi i kako to da se pojavi na ekranu slovo A kad ga ti pritisnes na tastaturi?tersnakvadrat je napisao/la: ↑21 nov 2021, 10:20Kurcevit si malo, i to sto se tice cinjenica i izvora... dugo pratim forum, ne bih rekao. Prije bih rekao da si jednoumac, slijepa ulica. Jednostavno sve ostalo pomnozis s nulom i mislis da je samo tvoje ispravno.
Nisam antivakser, nisam u filmu teorija zavjera. Jednostavno, dosta toga mi je nelogicno u cijeloj ovoj prici. Valjda bi mi trebalo biti sve jasno. Prosta stvar, imas bolest i lijek. Odakle nas u ovoj situaciji da ljudi na ulice izlaze i ne zele da se lijece ? Ne treba mi odgovor od tebe, pusti ljude da sami to dokuce. Ne bi trebali ugrozavati nicije pravo na misljenje. Hocu da se ubijem, sta tebe boli k...
Idem. Drvljem i kamenjem a ni izjasnio se nisam.
Ljudi se decenijama skoluju da im bude jasno, pa se opet pojavi nesto novo sto cijeli svijet pokusava po godinu dana da shavti. A tebi i meni treba sve jasno da bude na prvu?
Ne kontam uopste tu hrabrost da to ocekujes.
Isto ko kolega koji kaze ‘admin pricao’... pa jest, ocekivao sam da ce vakcine dati veci imunitet na zarazu i ocekivao sam i da ce se puno vise ljudi ono na prvu vakcinisati. Pa nije ispalo kako sam ja mislio da ce. Ali to je prica o futuru, ocekivanja... to bilo ili ne ne mijenja cinjenice koje su do sada provjerene.
A sto ti kao mudro propitujes, isto da mi zelis objasniti da mi telefon koji mi je u ruci ne radi samo zato sto ti (i ja) ne kontas kako radi.