Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pobjeda bitna, ali lose je ovo bez Chiese smo naprijed ocajni, odbrana odlicna Pelegrini top utakmica.
Moramo nekako kontru poboljsati, vec dugo dugo ne znamo kontru istrcati.
Protiv nas ovakvih 5,6 kontri je 4 gola glat od verona, sasuila i slicnih
Protiv nas ovakvih 5,6 kontri je 4 gola glat od verona, sasuila i slicnih
Ma najbitnije su sada samo pobjede..
Mi smo bez Chiese nula u napadu
Mi smo bez Chiese nula u napadu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jako fina pobjeda. Tri boda bitna. Lijepo je ne primiti gol.
Sada Atalanta, biti ce tesko.
Sada Atalanta, biti ce tesko.
- IlCapitano
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme skoro savršeno osim par kontri, pogotovo Kulusevski.
Pellegrini i Rabiot fenomenalni u drugom. Rabiot kad igra s mudima i krene naprijed s loptom milina ga gledati.
Sve i jednu utakmicu sezone kad su odbranu ozbiljno shvatili i začepili imali smo bolje šanse i u napadu.
Sad forza Viola
Pellegrini i Rabiot fenomenalni u drugom. Rabiot kad igra s mudima i krene naprijed s loptom milina ga gledati.
Sve i jednu utakmicu sezone kad su odbranu ozbiljno shvatili i začepili imali smo bolje šanse i u napadu.
Sad forza Viola
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mckenie jako zrelo odigrao
Locateli je 4 klase iznad bentancura (zivahniji, okretniji, trazi loptu da je prenese, okrene stranu....)
Kulusevski sa dvije kontra noge trci, steta, talentovan je,steta sto lose igra
Morata odlican 45 minuta i onda se ugasio, super je sto ga izveo, bolje neka gine 60 minuta nego da se vuce 90
Chiesa, nema su ta sta reci
Kad amer i locateli igraju zivahnije cak i rabiot izgleda zivahan
Bentancur je ocigledno rak rana veznog reda
Locateli je 4 klase iznad bentancura (zivahniji, okretniji, trazi loptu da je prenese, okrene stranu....)
Kulusevski sa dvije kontra noge trci, steta, talentovan je,steta sto lose igra
Morata odlican 45 minuta i onda se ugasio, super je sto ga izveo, bolje neka gine 60 minuta nego da se vuce 90
Chiesa, nema su ta sta reci
Kad amer i locateli igraju zivahnije cak i rabiot izgleda zivahan
Bentancur je ocigledno rak rana veznog reda
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kad kapiten preuzme odgovornost i dva komada sa kreca smjesti... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Mislim ko se nadao da cemo uzeti 6 bodova u Ove dvije teske utakmice? I to jos bez primljenog gola… bravo momci samo nastaviti
Verona, sasuolo, empoli 9 bodova(od cega dvije kuci!) I bili bi 2 boda od cela tabele...ali da je babi...
- Burberry46
- Kontakt:
Zadovoljan pobjedom i igrom, kontrolom utakmice, Lazio nije mogao nista. Odbrana super odigrala.
Kontre se moraju bolje igrati jer steta je da se ne iskoristi brzina Chiese.
Na koga ono Max poludi na kraju
Kontre se moraju bolje igrati jer steta je da se ne iskoristi brzina Chiese.
Na koga ono Max poludi na kraju
1946
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne znam ko ovakvom igrom moze biti zadovoljan...navijac Verone, Empolija, Spezie?
Ja nisam zadovoljan i ovo je jos jedna preslikana utakmica kao i vecina ovosezonskih. Na terenu se ne zna ko pije a ko placa, rijetki vuku za trojicu, ostali vise smetaju i sudaraju se. Koliko gresaka, prosutih kontri, ispucavanja napamet. Veceras bi nas svaka ozbiljna ekipa razdvojila od zivota...ali ne i ona koju vodi Sarri.
Ja nisam zadovoljan i ovo je jos jedna preslikana utakmica kao i vecina ovosezonskih. Na terenu se ne zna ko pije a ko placa, rijetki vuku za trojicu, ostali vise smetaju i sudaraju se. Koliko gresaka, prosutih kontri, ispucavanja napamet. Veceras bi nas svaka ozbiljna ekipa razdvojila od zivota...ali ne i ona koju vodi Sarri.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlCapitano
- Kontakt:
Danilo povreda aduktora, sutra detaljni pregledi. Dobro je samo da nije koljeno i ligamenti
Bio bi ti u pravu da nismo igrali sa ekipom koja nema poraxa kuci ne znam od kad, koja dala kod kuce golova kao mi kombinovano i kuci i na strani itd.BuffonGigi je napisao/la: ↑20 nov 2021, 20:39Ne znam ko ovakvom igrom moze biti zadovoljan...navijac Verone, Empolija, Spezie?
Strateski smo prisli utakmici dobro, ali se moglo dobiti sa 4 razlike.
Problem je kad ne znamo kuci dobiti e to je problem...veliki
Lazio nema poraz kuci u Seriji A u 2021. godini, jedan ukupno i to protiv Bayerna u februaru.
- IlCapitano
- Kontakt:
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 20 nov 2021, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nije valjda da gospodin Remzi fali 
Boriti se za reprezentaciju Bosne na cijem vrhu je politika snsd-a je u najmanju ruku glupo, po mom misljenju. Praviti neku analizu igracau tom mafijaskom sektoru, neka hvalaJuventinisimo je napisao/la: ↑17 nov 2021, 17:01Ja sam ciljao na repku i Pjanica...i njegovu pichkurinu medju nogama..Italia je napisao/la: ↑17 nov 2021, 09:28Juventinisimo je napisao/la: ↑16 nov 2021, 22:59Samo da mi jos neko napise da razmjena Pjanic-Arthur nije bila dobra...![]()
A to sto posle odlaska Pjanica vezni red ne moze da se sastavi sa loptom i sto je doslovce njegovim odlaskom pocelo propadanje i u rezultatskom smislu, to nista ? Na identican princip je Pirlo otjeran iz Milana i dosao ovdje da reda trofeje i uspjehe.
![]()
Ma dobro..Barca je igrala bas dopadljivo od kako ih je "pojacao"...lik se zadnje tri godine ne moze sastaviti sa loptom...a najbolje godine...
Svi mu krivi...raja ga poredi sa Modricem...a ovaj svemirski brod za njega...
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne znam kako neko Nedvedu i Paraticiu moze oprostiti ovo smece od covjeka. Rijetko vidjen gadljiv lik sa seljackim manirima.
Max Allegri
Juventus je tog trenutka dotakao dno, kada je angazovao seljacinu za trenera to je bilo sahrana stile Juve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.