Reci mi sta sam to slagao ?Cesc44 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 11:13tersnakvadrat je napisao/la: ↑21 nov 2021, 11:12To nije normalno. Tri kluba brate. Tri. Doduse sada Velez spomene samo kad ga zelja mine.
Nemas sta prelaziti ili ne preko toga, glupo je pricati o tome. Javi se liku, vjerujem da ce ti on rado sve objasniti ako te bas zanima. Ja to ne mogu dokuciti. Da ja idem subotom na Velez a nedeljom na, lupam, Zelju. Ok je covjek, regularan... on ce ti to najbolje objasniti.![]()
kakav mitoman
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Joj, neugodno te čitati koliko ne znaš

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ja reko nešto ce mi zanimljivo inovativno napisati što ne znam o sceni kad oni mitomanski 1389 da su momci s slike išli na utakmice Veleža tik poslije rata u vrapcice.
Odoh da se gušim u sarajevskom smogu pozdrav.

Odoh da se gušim u sarajevskom smogu pozdrav.
90 tkina mastrubacija na ExRa/Torcidu...ups...Ultrase...pa opet malo "lokalpatriote" Torcidu.
- FKS -
-
- Kontakt:
Vidis kako si glup.
Koji ti dio nije jasan u ovom svemu ?
-
- Kontakt:
Decko je stvarno degenerican. I mi smo bolidi sto mu ista odgovaramo. Tipicni tastatura navijac.
On je siguran da je momcima u srcu Zrinjski, kako im tepa jugendi. Ni nema pojma ko je na slici.
Tifo analiticar. Gonite ovo odavde pothitno.
On je siguran da je momcima u srcu Zrinjski, kako im tepa jugendi. Ni nema pojma ko je na slici.
Tifo analiticar. Gonite ovo odavde pothitno.
-
- Kontakt:
svaki post 12 recenica nicega, bez poente i odgovora na postavljeno pitanje

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Stvarno uvijek i ja naivno pomislim da ce se pojaviti neko ko zna odgovoriti na neka pitanja iz svog grada pa još fino zamolim da napiše.
Kad degenerik napisa da je ekipa koja je pratila Zrinjskog išla isto u selo pored Mostara na livadu i pratila Veleža.
A dobro sam sam sebi kriv.
Nije ni vama lako kad vam uzimaju 7 titulu pred nosom, a vi se spremate za drugu ligu.
Kad degenerik napisa da je ekipa koja je pratila Zrinjskog išla isto u selo pored Mostara na livadu i pratila Veleža.
A dobro sam sam sebi kriv.
Nije ni vama lako kad vam uzimaju 7 titulu pred nosom, a vi se spremate za drugu ligu.
Šta, da ti mi ovdje objasnimo šta i kako, pa da se ti negdje drugo možeš praviti navijač i znalac?
Neće da može.

Neće da može.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ti ne znaš šta ti se dešava u rođenoj kuci, a da znaš šta se dešava na Mostarskim ulicama nivo debila koji ne zna da mu grupa ima prijateljstvo s Hordama.
Baader je nadobudni terorista koji nikad ništa navijacko nije ni napisao na ovoj temi reko da se zna ko je iza nick-a.
Ajd' vozdra.
-
- Kontakt:
Sljedece godine nece ovdje biti smradova iz Svrapcica, strpljeni budite.
🔹
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
pricas o jednom covjeku sa slike , ostali se rata mozda samo u magli sjecaju . kakav crni velez . a taj jedan ima djecu 90kinih godina pa nije nelogicno da je do rata pratio tadasnji velez .tersnakvadrat je napisao/la: ↑21 nov 2021, 09:43Ma cini ti se. U slicnom tripu su vecina i danas jer se nisu ostvarili onako kako bi trebali u skladu s godinama. Meni su ovi likovi smijesni. Njih par jeste bilo blentavo, ali zalosno da oni ni dan danas ne znaju ko su. Od RA preko Torcide do UM. Jbo te taj karakter.90minut je napisao/la: ↑21 nov 2021, 09:34Ma zaebava se lik barem ja vjerujem da se zaebava jer mu je svaki post takav.tersnakvadrat je napisao/la: ↑21 nov 2021, 09:27
Ali mogu javno na instagram ?
Napisi njemu da skine i da se ne zaebava.![]()
A što se tice slike zamisli ove momke poredati danas nakon skoro 18 godina više od pola ih garant po evropi to prvo drugo toliko su se promjenili da ih ne bi ni prepoznali..
Možda i najjaca slika BH scene izvan stadiona.
-
- Kontakt:
Pricam o garnituri ljudi iz tog perioda. sa slikom smo zapoceli diskusiju. Glupo je i vise pricati o tome, Velez i Zrinjski. Pustimo to, objasni 90ki da je iz Torcide Mostar nastala grupa Ultras Zrinjski. Da momcima iz tog perioda, preci je Hajduk nego Zrinjski ili ces reci da je i to mitomanija. Generacije poslije ove su djeca koja su odrasla uz Zrinjski i koji su jasno i glasno to sto jesu, a ne jedan dan navijaci Dinama i Hajduka pa drugi dan Zrinjskog.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑21 nov 2021, 14:28pricas o jednom covjeku sa slike , ostali se rata mozda samo u magli sjecaju . kakav crni velez . a taj jedan ima djecu 90kinih godina pa nije nelogicno da je do rata pratio tadasnji velez .
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Je li ovo prvi slucaj u svijetu da trene zabrani navijacima da pjevaju i da citavu utakmicu njih 150 umjesto pjesme samo vicu leo leo leo leo
-
- Kontakt:
Ivkovic mi rekao sta cu pisati