Liga znao sam da ces me to pitati, onaaaj..
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa zbog pjesme manijaka sa početka utakmice a i nekih drugih stvari koje nisu za javnost.
Ako ćemo realno, on treba da ide jer ovo što gledamo na terenu je kriminalno loše.
Umjesto da stanu iza trenera i ekipe, ma kakvi god oni bili, ipak se fura neki inat. A zaboravili mnogi da se iz inata i **** jedu.
Ne kažem da je dobro ovo što gledamo, haj pjesma na stranu što pjevaju, ali ova bakljada i topovski udari su zbog Tome da se pokažu da ga nisu i neće slušati. Ne razumijem čemu toliki inat i dokazivanje nekome pogotovo kad smo u nezavidnoj financijskoj situaciji minimalno 5000KM kazne ide za ovo prvo će biti zbog bakljade i upotrebe pirotehnike a drugo zbog propusta u organizaciji utakmice. Znači svaka marka svaki fening nam je bitan i oni tjeraju neki svoj inat. Poštujem Manijake kao grupu, definitivno broj 1. u državi ali daj malo da sagledamo situaciju, ne vidim da su bakljada i pirotehnika način iskazivanja nepoštovanja ili da tim pokazuju da vole klub. To je potpuno suprotno pogotovo sad kad su nam omče za vratom tako da nam na cijelu situaciju nisu potrebna nova dugovanja i nove kazne. Barem moje neko mišljenje. Ako hoće da otjeraju Tomu, sačekaj ga ispred kapije kad završi utakmicu, popričaj sa njim, reci ne ide ovo ono, daj popravi ili odlazi, napravi malo pritisak a ne odmah zbog tvrdoglavosti tjerati klub da mora plaćati kazne.SudoHusika je napisao/la: ↑21 nov 2021, 15:34Ako ćemo realno, on treba da ide jer ovo što gledamo na terenu je kriminalno loše.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ELDIABLO20, F1921B, galia95, Hypervenom, JimmyPage, Levin, Napaceni87, UltraSa46 i 96 gostiju.