AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Leao je naturalno talentovan, samo mu fali još malo discipline, a i da poradi na završnici. Strašan igrač. Kojom lakoćom prolazi igrače u punom trku. To može samo mali broj igrača.
Šteta što je Ante peh sa povredama u dosadašnjem dijelu sezone, pa Portugalac nema i potreban odmor kad to zatreba.
Šteta što je Ante peh sa povredama u dosadašnjem dijelu sezone, pa Portugalac nema i potreban odmor kad to zatreba.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- senadrosoner
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koliko lako smo se odrekli L.Paquete a Krunic igra tog poluspica smijesno.
Ac.Milan 2001-2024!
- Romagnoli13
- Kontakt:
"Milan seem to be intentioned to try to sign Romain Faivre again in the January window. Faivre has rejected offers from important German clubs for Milan."
-Di Marzio
Previše je izjava dotičnog koje aludiraju na prelazak u Milan. Tako da je teško povjerovati da Maldini to već i nije sve "spakovao".. Nije slijep ni on a ni Maldini kao ni Pioli i znaju da je desna strana slaba tačka u ekipi. A ovaj momak je idealan za tu ulogu. Uklapa se u sav taj sistem, dovođenja mladih igrača, koji imaju veliki prostor za napredak a nisu skupi.
Uz njega vratiti Adlija, koji može mijenjati Diaza kad god to treba. Te sa ta dva igrača si riješio ogroman broj stvari u napadu.
-Di Marzio
Previše je izjava dotičnog koje aludiraju na prelazak u Milan. Tako da je teško povjerovati da Maldini to već i nije sve "spakovao".. Nije slijep ni on a ni Maldini kao ni Pioli i znaju da je desna strana slaba tačka u ekipi. A ovaj momak je idealan za tu ulogu. Uklapa se u sav taj sistem, dovođenja mladih igrača, koji imaju veliki prostor za napredak a nisu skupi.
Uz njega vratiti Adlija, koji može mijenjati Diaza kad god to treba. Te sa ta dva igrača si riješio ogroman broj stvari u napadu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ni taj Di Marzio ne zna da li bi piškio ili kakio, još prije par dana je pisao kako Milan više ne želi Faivrea i da su se okrenuli drugim metama, a sad opet mjenja ploču.
Stvarno se nadam da lik onim intervjuom nije sebi zatvorio vrata u Milanu, baš je ispao glup i neprofesionalan što se Maldiniju sigurno nije svidjelo jer je ovo samo nagovještaj onoga što će najvjerovatnije i tebi raditi za par godina.
Ali ne postoji profil igrača koji bi nam bolje legao od njega, halalio bih mu i to što je glup.
Stvarno se nadam da lik onim intervjuom nije sebi zatvorio vrata u Milanu, baš je ispao glup i neprofesionalan što se Maldiniju sigurno nije svidjelo jer je ovo samo nagovještaj onoga što će najvjerovatnije i tebi raditi za par godina.

Ali ne postoji profil igrača koji bi nam bolje legao od njega, halalio bih mu i to što je glup.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Ukoliko ne uspiju isposlovati Favrea, ja bih volio vidjeti Payeta u dresu Milana, koliko se sjećam on igra na tom desnom krilu. Oduvijek mi se sviđao Payet, igrač koji jednim potezom zna riješiti utakmicu.
Bogami tanak i Messias, nekako premlak, ništa nije odigrao sinoć
Bogami tanak i Messias, nekako premlak, ništa nije odigrao sinoć

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Od Messiasa se i ne očekuje puno. No, rano je za potpuno otpisivanje kad je lik bukvalno od dolaska u Milan 15 dana zdrav. I ima 40ak minuta u nogama. Premalo je to.
- muha milanez
- Kontakt:
Ma ok, kontao sam da će na svježinu nešto iskreirati sinoć, možda zbog promjene formacije nije došao do izražaja.
Zaista loše izgledamo kad Pioli igra sa dva napadača.
Zaista loše izgledamo kad Pioli igra sa dva napadača.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa to i jest problem, ide skoro decembar, a ti imaš samo 60 minuta u nogama i jedan skrivljeni penal, jbg druže neumoljiva statistika. Ne očekujem ni ja čuda od njega niti je imao sreće sa povredom, ali nema Milan taj luksuz da nekoga čeka da moooožda proigra na poziciji koja je najveći problem u timu, a pogotovo ne igrača koji ima skoro 31 godinu.
Jasno je da je neko poput Faivrea neminovan za januar, a Messi ako je u stanju neka se bori sa Salamanderom za poziciju drugog krila. Ili sa Krunićem/Maldinijem.
Da se razumijemo, nije ni da su ostala ljetnja pojačanja osim Maignana nešto pokazali. Baš flop transfer rok, zasad sezonu nose isključivo igrači iz prethodnih sezona.
Jasno je da je neko poput Faivrea neminovan za januar, a Messi ako je u stanju neka se bori sa Salamanderom za poziciju drugog krila. Ili sa Krunićem/Maldinijem.
Da se razumijemo, nije ni da su ostala ljetnja pojačanja osim Maignana nešto pokazali. Baš flop transfer rok, zasad sezonu nose isključivo igrači iz prethodnih sezona.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Neka prica sta god hoce, meni je drago da vidim ovaj Milan u vrhu s ovim mladim talentima. Nista ne dolazi preko noci. Ova momčad ce dominirati za 3-4 godine. Maldini, Pioli, uprava radi strasno dobar posao..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niko ne kaže da Maldini i društvo ne rade odličan posao. Daleko od toga. Ali kad se već otvara šansa za napad na titulu a imaš opcije u januaru koje su pristupačne, šteta je ne iskoristiti to.
Dva ili tri dobra poteza u januaru i scudetto je realnost.
Hajde da sacekamo malo o pricama o skudetu,Inter ima kvalitetniju ekipu od nas i oni su favoriti i dalje za titulu. 25 kola je do kraja ogromnih 75 bodova u igri,ni Juve nije jos ispao iz trke,oni lagano al sigurno pocinju igrati onako kako Alegri to najbolje radi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:23Niko ne kaže da Maldini i društvo ne rade odličan posao. Daleko od toga. Ali kad se već otvara šansa za napad na titulu a imaš opcije u januaru koje su pristupačne, šteta je ne iskoristiti to.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zašto sebe degradirati ove sezone i ne spominjati borbu za titulu? U Italiji više nema ekipe koja odskače kvalitetom od ostalih. Imaš 3 manje više podjednaka tima na prve tri pozicije. Tu je i Juve negdje, ali koliko god to nekome bilo krivo za čuti ili neobično. Ali imaju lošiji tim od Intera i Milana. Allegri je uspio zategnuti defanzivni dio. Više je organizacije, ali tim je limitiran. Nije to više ekipa od prije 3 sezone, kad su bili klasu ili dvije jači od svih. Pa su znali imati po 10 pobjeda zaredom i stizati bodovni zaostatk. Danas to nije tako.
Milan je tu sa Interom i Napoliem. I kao što napisah 2-3 pametna poteza tokom januara bi mogla biti ključna.
Milan je tu sa Interom i Napoliem. I kao što napisah 2-3 pametna poteza tokom januara bi mogla biti ključna.
Navodno bi Mike mogao biti spreman za Sasuolo.
Ne znam, nebi ja previše žurio, nek daju šansu Miranteu.
Tomori vjerovatno propušta i Atletiko, a Rebić se vraća tek u januaru.
Kad krene baš krene
Ne znam, nebi ja previše žurio, nek daju šansu Miranteu.
Tomori vjerovatno propušta i Atletiko, a Rebić se vraća tek u januaru.
Kad krene baš krene

Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tomorija nema potrebe požurivati. Jer meč sa Atleticom je postao nebitan svakako. Bilo bi lijepo ne izgubiti, ali ta ciganija em ima povlastice kod sudija em imaju sreće ko rijetko koja ekipa.
Tomori je važniji za nastavak kampanje u ligi. Romagnoli je spreman svakako. Tako da ima Pioli opet dva dobra stopera na raspolaganju.
Za Rebića apsolutno nema nikakvih informacija, osim da će novi testovi biti urađeni za par dana. Ono što se zna je da neće igrati za vikend. Te informacije da ga neće biti do januara su preuranjene.
Pioli je izjavio da je Leao imao problema sa grčevima u subotu. Pametno bi bilo i njega čuvati za nedjelju.
Mike je spreman očito. Problem sa šakom je iza njega. Čim bez problema brani na treningu, može i u mečevima. Ne bavi se čovjek boksom pa da povratak može biti preuranjen. Niti su lopte na mečevima teže od onih na treningu
Uostalom više udaraca dobije tokom treninga nego tokom meča.
Tomori je važniji za nastavak kampanje u ligi. Romagnoli je spreman svakako. Tako da ima Pioli opet dva dobra stopera na raspolaganju.
Za Rebića apsolutno nema nikakvih informacija, osim da će novi testovi biti urađeni za par dana. Ono što se zna je da neće igrati za vikend. Te informacije da ga neće biti do januara su preuranjene.
Pioli je izjavio da je Leao imao problema sa grčevima u subotu. Pametno bi bilo i njega čuvati za nedjelju.
Mike je spreman očito. Problem sa šakom je iza njega. Čim bez problema brani na treningu, može i u mečevima. Ne bavi se čovjek boksom pa da povratak može biti preuranjen. Niti su lopte na mečevima teže od onih na treningu
Uostalom više udaraca dobije tokom treninga nego tokom meča.
U januaru da se dovedu Faivre, Kvaratschelia i Sanchez mislim da bi bilo dovoljno za Scudetta.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedino u Januaru što je realno za Milan su Faivre i vraćanje Adlija. Sve mimo toga su minimalne šanse.
Kvaratschelia će biti bolji igrač nego Vlahović, ako ga je ko gledao neodoljivo podsjeća na Shevu. Jest da trenutno igra na lijevom krilu ali mogao bi se on gurnuti na poziciju 9ke. Cijena mu je trenutno 20-30 miliona.
Meepo on je krilni i to lijevi,a takav nam trenutno ne treba i glupo bi bilo davati 30-ak miliona i gurati momka na neprirodnu poziciju pa ga onda za godinu prodati kao Paquetu i da negdje igra svoju poziciju i da pokaze sta zna i moze.
Nama su trenutno neophodni desni krilni i napadac
Nama su trenutno neophodni desni krilni i napadac
Renato Sanches to L’Equipe: “Milan is a big and historic club. It’s class, I like it. I should have joined Barcelona in the summer but my injury made everything collapse. Leaving in January? I know I am ready if an offer arrives.”
Milan seem to be intentioned to try to sign Romain Faivre again in the January window. Faivre has rejected offers from important German clubs for Milan
Rebic will return to action again in January, report
@Corriere
Milan seem to be intentioned to try to sign Romain Faivre again in the January window. Faivre has rejected offers from important German clubs for Milan
Rebic will return to action again in January, report
@Corriere

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Da bi se pricalo o Scudetu, ti moras pobijediti naredne 3, na papiru lakse, utakmice i nadati se da nece vise biti izostanaka do prelaznog roka. A onda u januaru desno krilo izmisliti, kao i veznog/dva igraca kao zamjenu Kessie/Benacer zbog AKN.
Napadaca ne spominjem jer imamo 3 i nemamo para da ih jos kamaramo, iako nam je potreban i iluzorno je ocekivati Ibru da bude zdrav u vecini utakmica. Ali Rebic mora biti zdrav do kraja sezone u tom slucaju, sto zbog Leaoa, sto zbog napada.
Uglavnom, ovim intezitetom izostanaka mi se nemamo cemu nadati do izlasku u LP, ponovo.
Napadaca ne spominjem jer imamo 3 i nemamo para da ih jos kamaramo, iako nam je potreban i iluzorno je ocekivati Ibru da bude zdrav u vecini utakmica. Ali Rebic mora biti zdrav do kraja sezone u tom slucaju, sto zbog Leaoa, sto zbog napada.
Uglavnom, ovim intezitetom izostanaka mi se nemamo cemu nadati do izlasku u LP, ponovo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.