Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
TM pitanje, ko sad stoji iza vendetta zastave? znam da su zastavu nosili stariji likovi, prije 20ak godina... tada su imali 30+ godina.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imali smo mi barsal i mozda prije vas. Licno sam ga imao, samo sto sam ga poklonio jednom kolegi kojem se bio nenormalno svidio a uslikao bih ti ga sad. Crvena i zuta boja bila. Malo si se zajeb'o sto se tice toga.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:55dovoljno star da se sjecamLik je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:13E da si živ i zdrav, koje si gdište?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:29
' garniture ljudi ' devedesetih su pratili paralelno 2-3 kluba i s obzirom kakva je domaca liga bila tesko im je zamjerit . 90ka npr vidi bar sal zrinjskog 2003/04 kad sarajevo i istocni mostar ne znaju sta je to . sigurno ih je torcida pravila . utjecaj tih ljudi koje vezes uz jednog sa slike u ovom periodu na slici je bio minimalan![]()
Domaca liga je svima bila ista, gdje sam bio 2003. godine i sad sam tu. Ne u istoj ulozi, ali iste su boje u srcu. I uvijek ce biti. To je osnovna poenta svega, a sve ostalo su neke popratne stvari momcica koji su malo dublje usli u taj svijet. Nisam prvo nabio karirani kacket i obukao bijele FP tene... nego sam obukao crveni dres. Prvo te vode na stadion a kasnije sam ides. S rajom. Nebitno. Ostalo je dolazilo vremenom ali zna se koja je polazna i kljucna stavka. Ljubav, ne djir.
Pokojni Pipa je isto tako gonio na Hajduka ? A sad Ultrasi u cast njemu dodjeljuju nagradu najboljem igracu Zrinjskog. Zapetljano je sve to malo, i nejasno.
jbga, ocekivao sam odgovor od nekoga ko ima (makar) dvije vijuge u glavi

Pa onda bi trebao znati kad su se u Sa poceli nosati bar salovi i ko ih je prvi od Hordi nosio.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:55dovoljno star da se sjecamLik je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:13E da si živ i zdrav, koje si gdište?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:29
' garniture ljudi ' devedesetih su pratili paralelno 2-3 kluba i s obzirom kakva je domaca liga bila tesko im je zamjerit . 90ka npr vidi bar sal zrinjskog 2003/04 kad sarajevo i istocni mostar ne znaju sta je to . sigurno ih je torcida pravila . utjecaj tih ljudi koje vezes uz jednog sa slike u ovom periodu na slici je bio minimalan![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Bgm Torcida Vitez, Fjube i Pujanke.
1921-1987
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
tersnakvadrat je napisao/la: ↑21 nov 2021, 19:49Imali smo mi barsal i mozda prije vas. Licno sam ga imao, samo sto sam ga poklonio jednom kolegi kojem se bio nenormalno svidio a uslikao bih ti ga sad. Crvena i zuta boja bila. Malo si se zajeb'o sto se tice toga.
Domaca liga je svima bila ista, gdje sam bio 2003. godine i sad sam tu. Ne u istoj ulozi, ali iste su boje u srcu. I uvijek ce biti. To je osnovna poenta svega, a sve ostalo su neke popratne stvari momcica koji su malo dublje usli u taj svijet. Nisam prvo nabio karirani kacket i obukao bijele FP tene... nego sam obukao crveni dres. Prvo te vode na stadion a kasnije sam ides. S rajom. Nebitno. Ostalo je dolazilo vremenom ali zna se koja je polazna i kljucna stavka. Ljubav, ne djir.
Pokojni Pipa je isto tako gonio na Hajduka ? A sad Ultrasi u cast njemu dodjeljuju nagradu najboljem igracu Zrinjskog. Zapetljano je sve to malo, i nejasno.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
sigurno da znam i da je debelo poslije bar 3 druge bh grupe , al da ne ulazimo u raspravu nek vjeruje ko sta hoceLik je napisao/la: ↑21 nov 2021, 20:38Pa onda bi trebao znati kad su se u Sa poceli nosati bar salovi i ko ih je prvi od Hordi nosio.Za TM i Ra nemam info.

manijaci , lesinari

A zar nisu mladji kopre nedri
Ma nema rasprave vec fini razgovor, ja sam se samo nadovezao na sezonu 2003/04 koju si spomenuo.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑21 nov 2021, 20:49sigurno da znam i da je debelo poslije bar 3 druge bh grupe , al da ne ulazimo u raspravu nek vjeruje ko sta hoce![]()
manijaci , lesinari![]()
Po tebi, niko nije pojma imao sta je bar sal tada u Sa. Doduse vecina nije, ali ima onih koji itekako jesu

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Red Army u Tuzli 1998

U Bihacu

Old school

U Bihacu

Old school

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Treba praviti posebnu temu za ove slike iz 1935.
Mozda bih i trebali, imam tonu old school slika, mogu ih cijeli dan postavljat. Mozda navijacki izvjestaji (old school)

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.