Isto tako Coltsi hvataju zadnji voz za wc u naredne 2 tekme, Billsi pa Tampa, bez 1-1 ostaju samo teoretske sanse, dok s 1 pobjedom i laksim sljedecem tekmama postoji nada da se uguramo a onda daj nam Titanse

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Dobro je nisi se puno ukopao kako sam ocekivao, nakon tekmi ulazim na forum jedva cekam da vidim sta si pisao pa da te isamaram i s Coltsima i s fantasyemjestamaji je napisao/la: ↑21 nov 2021, 08:30naravno da su ozbiljni, ko i većina timova u NFL-u, milijarde su u pitanju. ali edo je idolopoklonik, on to vidi iz drugog ugla, coltsi su njemu uvijek “ozbiljni”, i kad jesu i kad nisu. on sve one za koje navija vidi najmanje dva nivoa iznad realnosti, ja sam siguran da on vidi mogućnost da coltsi ove godine osvoje super bowlkad su coltsi u pitanju: any given sunday in february
![]()
coltsi su 5:5 i ide par težih utakmica, veli edo tu se lomi, jok eto ne lomi … već se lomilo u preseasonu!i fantazi isto, sačekao da mi se povrijedi ili poludi 3/4 tima pa našo pametovat … sve i da izgubim sve do kraja još nikad niko nije sa 8 pobjeda i 3:0 u diviziji prije zadnje tri hefte ostao van playoffa! neznam ni je li to i teoretski moguće u ovome trenutku a kamoli praktično.
ali neka, to je edo, da je drugačije ne bi valjalo![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.