Pa što nas tu majka mu stara?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa kako neću? Ja ovdje natežem da kup uzmete, a vi tako...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kome smeta evropska sloboda
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Inace jedna od rijetkih sredina u BIH koja nije izumrla vec nasuprot dozivjela veliki procvat,posebno u ekonomskom smislu i cinjenici da je sredina sa dosta mladih ljudi. Par je takvih primjera mozda jos Gracanica,Tesanj
I ja natežem da vi osvojite ligu, i sve pet.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Koliko ste loši kad vam Cmiljanić zabi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
killafrommanilla
- Kontakt:
@PatriceKwedi jel vidis koliko si ti bolestan, ljudi pokusavaju normalnu raspravu da naprave, iznose misljenja, ti upadas s kojekakvim glupostima.
navijaj brate za koga hoces, al vec duze vrijeme na svaku temu pokusavas istu pricu da vrtis, bas prelazi u shizofreniju
navijaj brate za koga hoces, al vec duze vrijeme na svaku temu pokusavas istu pricu da vrtis, bas prelazi u shizofreniju
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Jesam li iznio neki netocan podatak? Shizofrenicari su oni koji trecerazredne klubove poput onog iz Vrapcica zele ugurati medju velikane!killafrommanilla je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:23@PatriceKwedi jel vidis koliko si ti bolestan, ljudi pokusavaju normalnu raspravu da naprave, iznose misljenja, ti upadas s kojekakvim glupostima.
🔹
Meganafakaš među nafakašima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma puca nam rinaka, Manijaci nikad dominantniji nisu bili, ekipa nikad gora igracki, pravite vi cetvorke sestorke sedmorke 
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Yebiga, nekad sudija, nekad nafaka.. i tako 40 godina.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
2016. 0-3HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:32Yebiga, nekad sudija, nekad nafaka.. i tako 40 godina.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Reci mi za ligu.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
2021:2x
2020:2x
2019:3-0
2018:2x
2017:3x
2015:2x
Svake godine po par puta i nabere se
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne budi idiot, kakve veze ima, zvanični je meč bio, nakon naše pobjede od 2-1 na Tušnju, gremlin Ješić je svim silama želio proći, ali kur.čina, 0-3 i doviđenjaaa.HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:37Reci mi za ligu.Sky9 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:322016. 0-3HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:32
Yebiga, nekad sudija, nekad nafaka.. i tako 40 godina.![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
To samo govori koliko se napalite da nas dobijete...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:402021:2xSky9 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:322016. 0-3HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:32
Yebiga, nekad sudija, nekad nafaka.. i tako 40 godina.![]()
2020:2x
2019:3-0
2018:2x
2017:3x
2015:2x
Svake godine po par puta i nabere se![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Samo mi reci kad ste zadnji put u ligi pobijedili i to je to.Sky9 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:40Ne budi idiot, kakve veze ima, zvanični je meč bio, nakon naše pobjede od 2-1 na Tušnju, gremlin Ješić je svim silama želio proći, ali kur.čina, 0-3 i doviđenjaaa.![]()
Pusti ti Ješića, tad ste nam uslugu učinili.