Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
još jednom ako mi neko dira Ćamilu, da ću mu poslati Soraju da mu naduva guzicu
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kod vas su bas ozbiljne dioptrije, kod mene je - 0.75 a naočare samo skidam kad radim neki fizički posao i kad se kupam 
ZZ
Ugljikohidrate koji dolaze iz skroba,secera,tijestaFoSte95 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:09To sam i ja čitao plus kao imaju neke vježbe za oči da možeš to malo korigovati.Rosicky je napisao/la: ↑20 nov 2021, 16:32Ja sam prirodnim putem smanjio dioptriju sa -1,50l i -1,25d na -0,25 i 0.
Nosio sam naočale ali ne stalno;vožnja
,dugotrajno sjedenje pored tva ili kompa + čitanje.
Promjena na bolje je krenula kada sam promjenio ishranu,tj izbacio ugljikohidrate na period od 6 mjeseci..doslovno sam od pregleda u 2 mjesecu kada mi je dioptrija bila ista do pregleda u 10 mjesecu skinuo dioptriju za 1.
Prve naočale sam dobio 2009godine
Jel misliš na proste UH jer sada komplet da ih izbaciš syebeš druge stvari u organizmu
Npr nisu problem uh iz povrća oni su najpozeljniji
ma da kako sam i pretpostavio, dobro je u tome svemu što sam evo mjesec dana skroz smanjio te proste UH, a sad ću ih totalno izbacitiRosicky je napisao/la: ↑21 nov 2021, 07:35Ugljikohidrate koji dolaze iz skroba,secera,tijestaFoSte95 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:09To sam i ja čitao plus kao imaju neke vježbe za oči da možeš to malo korigovati.Rosicky je napisao/la: ↑20 nov 2021, 16:32Ja sam prirodnim putem smanjio dioptriju sa -1,50l i -1,25d na -0,25 i 0.
Promjena na bolje je krenula kada sam promjenio ishranu,tj izbacio ugljikohidrate na period od 6 mjeseci..doslovno sam od pregleda u 2 mjesecu kada mi je dioptrija bila ista do pregleda u 10 mjesecu skinuo dioptriju za 1.
Jel misliš na proste UH jer sada komplet da ih izbaciš syebeš druge stvari u organizmu
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja pitao oftalmologa trebam li doći na pregled jer kad je neka ružna ženska, ne vidim je ni ako je metar udaljena od mene. A ako je neka dobra, vidim je na kilometar.
Kaze lik haj ne zezaj. Reko fakat je tako doktore, možda je nešto ozbiljno sa vidom
Kaze lik haj ne zezaj. Reko fakat je tako doktore, možda je nešto ozbiljno sa vidom
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Samo Sabina gospodara mijolicnikola je napisao/la: ↑21 nov 2021, 06:06još jednom ako mi neko dira Ćamilu, da ću mu poslati Soraju da mu naduva guzicu
Poznatija u narodu kao "Još uvijek mirišem na tebe ja" .
Samo lozovača dalmatinka pljoska
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Još oko hiljadu postova i MortemHz prestiže Osima13 na rang listi po broju postova. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- Marsal
- Kontakt:
Kako ja stojim tu?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
36.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
jolicnikola
- Kontakt:
yebote ko će dočekati sutra, u kakvom raspoloženju ulazim u taj dan, ponedjeljak svani
- Marsal
- Kontakt:
Pa nije loše, bilo je prije davno forumaša baš su volili pisati mada mene je većina nervirala jer su na silu pokušavali na svakoj temi učestvovati. Ne možeš o svemu znat sve.
Hvala tigre što si provjerio
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma evo ja za manje od 1,5 godine na 2 profila imam zajedno 6-7 hiljada postova, puno brate.
Kad skontaš na kraju šta si dobio od toga - ništa.
Sa ovom Kesicem (24minuta) svaki vikend interesantno! Covjek legenda…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Zna biti smiješan kao i Ivan Ivanović ali neka popuste malo vladajuće. Opozicija i oni koji pretenduju na poziciju su daleko gori.
Lijepo šta rade DRŽAVNI/Javni servis i medij Šolaka i Đilasa.
istraga.ba/povodom-potpisivanja-dejtona-bhrt-i-n1-televizija-bosnu-i-hercegovinu-nazvali-drzavnom-zajednicom-dva-entiteta/
Ma neznam, on meni da prica o usjevu krompira ja bih mogao slusati!Under je napisao/la: ↑21 nov 2021, 23:02Zna biti smiješan kao i Ivan Ivanović ali neka popuste malo vladajuće. Opozicija i oni koji pretenduju na poziciju su daleko gori.
Lijepo šta rade DRŽAVNI/Javni servis i medij Šolaka i Đilasa.
istraga.ba/povodom-potpisivanja-dejtona-bhrt-i-n1-televizija-bosnu-i-hercegovinu-nazvali-drzavnom-zajednicom-dva-entiteta/
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 21 nov 2021, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
A jbtbombaysaphire je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:02
Samo Sabina gospodara mi![]()
![]()
![]()
Poznatija u narodu kao "Još uvijek mirišem na tebe ja" .
Samo lozovača dalmatinka pljoska![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Otkud ti energija.Rosicky je napisao/la: ↑21 nov 2021, 07:35Ugljikohidrate koji dolaze iz skroba,secera,tijestaFoSte95 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 17:09To sam i ja čitao plus kao imaju neke vježbe za oči da možeš to malo korigovati.Rosicky je napisao/la: ↑20 nov 2021, 16:32Ja sam prirodnim putem smanjio dioptriju sa -1,50l i -1,25d na -0,25 i 0.
Idealno ih je smanjiti, ali izbaciti
Pa fakat, kakav si energetski bio ?
tz tz tz tz tz tz
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.