pastore je napisao/la:Presaran grafit na hotonju...cemu ovo vodi???
to garant ova djeca iz vogosce uradila timijevcci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pastore je napisao/la:Presaran grafit na hotonju...cemu ovo vodi???
Moze slika grafita koji je presaran ? ne mora slika sad kad je presaran moze i dok je bio uredu,samo me zanima koji je . Ako nemas sliku reci sta je pisalo na grafitu i kolko je dug bioRule_hz je napisao/la:pastore je napisao/la:Presaran grafit na hotonju...cemu ovo vodi???
to garant ova djeca iz vogosce uradila timijevcci![]()
![]()
![]()
samosarajvo je napisao/la:Moze slika grafita koji je presaran ? ne mora slika sad kad je presaran moze i dok je bio uredu,samo me zanima koji je . Ako nemas sliku reci sta je pisalo na grafitu i kolko je dug bioRule_hz je napisao/la:pastore je napisao/la:Presaran grafit na hotonju...cemu ovo vodi???
![]()
![]()
ima onaj na kobiljoj glavi......pise MI SMO DIVOVI.....nisu valjda njega isarali......samosarajvo je napisao/la:Moze slika grafita koji je presaran ? ne mora slika sad kad je presaran moze i dok je bio uredu,samo me zanima koji je . Ako nemas sliku reci sta je pisalo na grafitu i kolko je dug bioRule_hz je napisao/la:pastore je napisao/la:Presaran grafit na hotonju...cemu ovo vodi???
![]()
![]()
hrk je napisao/la:ima li ista za purica danas je petak rekli su da ce se u petak znati
de nam prevedi post molim teRule_hz je napisao/la:hrk je napisao/la:ima li ista za purica danas je petak rekli su da ce se u petak znati
osto u celikunasi nisu htjeli ugovor na 6 mjeseci ili da gapuste kad hoce i tu se nismo mogli dog. izgleda da mu je bolje u celiku
doci ce paragvajac, kad ode jaha u cesku dobitt cemo pare i dovest cemo napadaca i lijevog bocnog i zadnji vezni je na probi onaj bosnjak i sesveta pa cemo vidjet sta kako dalje opusteno samo....
Dario Purić potpisao novi ugovor sa Čelikomhrk je napisao/la:ima li ista za purica danas je petak rekli su da ce se u petak znati
johnnyHZ je napisao/la:evo,ako predje u sarajevo,ti stavis grb HORDE ZLA na avatar do kraja sezone, a akoo predje u celik onda ja stavim avatar po tvojoj zeljiRobovlasnik je napisao/la:DobroVidjet cemo .... samo ja kad god sam se kladio na ovom forumu vezano za Celik i Sarajevo bio sam upravu
![]()
Ako vratite film na pocetak sezone ... kada je momak sa profil slikom od onog bivseg vam predsjednika Blekica MORAO 7 dana odsustvovati sa foruma zato sto je izgubio opkladu vezanu za datum odigravanja utakmice Sarajevo - Celik ..... kada sam isto kratko i jasno rekao da od odigravanja utakmice nece biti nista .... a cijeli ovaj forum navalio kako je Blekic ovo - ono kako se mora igrati bla - bla![]()
![]()
Sada ti fino kazem da je moj komsija ( sprat ispod mene ) gospodin puric napravio odredjene planove :
Odlazak u Koreju - ako se proda. prodao se
Ako se ne proda ide u Antaliju da produzi ugovor sa Celikom i to je toCisto sumnjam da nece produziti jer znaju svi u upravi i trener koliko je voljen igrac u Zenici
![]()
A opet i ako ne produzi sumnjam da ce otici u Sarajevo ili Zelju ... prije ce u Banjalucki Borac![]()
Al' eto ako ima zainteresovanih za opkladu bujrum
a ako ode u koreju stavimo obadvojica korejske hahaha sala...al ovo prvo dvoje nije
Sory moja greska Hadzialagic:aS_Roma je napisao/la:Nije uopste predsjenik pruzio i stisnuo ruku nema on veze sa tim.
na videu oko 1:13 kako me ovaj Hasetov gol podsjeća na Džekin tamo kad je Miske dugu nabacio protiv Bayerna čini mi se, a on je prima kao Hase na ovom klipuAldinn je napisao/la:http://www.fksinfo.com/np-1281-IN_MEMOR ... 331987.htm
SVI U NAPAD,JEDAN JE HASE !!!!!!!!
Pa sto pitas kad znas xD ja sam rekao da ga obrite ....a i vlastiti rekordi se mogu obaratiAldinn je napisao/la:Robovlanice ko drzi taj rekord,mislim da je lak odgovor na to pitanje,naravno aBd dolazi nas 2-3000 sigurno
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 9 gostiju.