Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Moderni fudbal.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ko je kriv za tjeranje Cancela u City? Ovakvu igračinu pustiti je katastrofa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ParaticiRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 16:16Ko je kriv za tjeranje Cancela u City? Ovakvu igračinu pustiti je katastrofa.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Juventinissimo
- Kontakt:
Ne. Max je iskljucivi krivac.Andrej je napisao/la: ↑21 nov 2021, 16:31ParaticiRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 16:16Ko je kriv za tjeranje Cancela u City? Ovakvu igračinu pustiti je katastrofa.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Italijani i njihova nakaradna procjena mladih igrača.Andrej je napisao/la: ↑21 nov 2021, 16:31ParaticiRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 16:16Ko je kriv za tjeranje Cancela u City? Ovakvu igračinu pustiti je katastrofa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
MA Max je hahaha.Andrej je napisao/la: ↑21 nov 2021, 16:31ParaticiRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 16:16Ko je kriv za tjeranje Cancela u City? Ovakvu igračinu pustiti je katastrofa.
Max Allegri
- Juventinissimo
- Kontakt:
Jest, Paratici je 3x u 2 mjeseca izjavio da Cancelo nije dovoljno dobar nazad i Paratici ga je ostavljao na klupi kad u timu nije bilo po beka. 
- IlCapitano
- Kontakt:
Jeste, Max je bio trener, nije dobio otkaz mjesec prije razmjene. Ili?Juventinissimo je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:00Jest, Paratici je 3x u 2 mjeseca izjavio da Cancelo nije dovoljno dobar nazad i Paratici ga je ostavljao na klupi kad u timu nije bilo po beka.![]()
Ne vjerujem da se plače za tom luzerčinom i dalje. Daleko mu kuća
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Juventinissimo
- Kontakt:
Da je igrao sa ofanzivnim bekom ne bi dobio otkaz.
- IlCapitano
- Kontakt:
Isti onaj što je bio među glavnim krivcima za ispadanje od Ajaxa i Atalante u kupu? Kako da ne.Juventinissimo je napisao/la: ↑21 nov 2021, 20:11Da je igrao sa ofanzivnim bekom ne bi dobio otkaz.
Ali to je druga tema. Kojom si ti matematikom zaključio da je Allegri prodao Cancela iako je dobio otkaz 3 mjeseca ranije?
- Juventinissimo
- Kontakt:
Pricamo o Cancelu koji je odigrao ekstra uzvratnu tekmu protiv Atl.Madrida?
Za ispadanje od Ajaxa iskljucivi krivac je Max.
Zato sto je i Sarri cim je dosao rekao da zeli odbrambenog beka. Nikog ja ne branim, ali Paratici je samo zavrsio ono sto su oba trenera zeljela, sto i jest njegov posao, usput ostvarivsi i 20M plusvalenze.
Evo mu sad Danilo i neka radi svoj posao.
Zato sto je i Sarri cim je dosao rekao da zeli odbrambenog beka. Nikog ja ne branim, ali Paratici je samo zavrsio ono sto su oba trenera zeljela, sto i jest njegov posao, usput ostvarivsi i 20M plusvalenze.
- IlCapitano
- Kontakt:
Cancelo je izvanredan napadački talenat. Svaka čast. Ali je direktni krivac za golove primljene u oba ispadanja.Juventinissimo je napisao/la: ↑21 nov 2021, 21:12Pricamo o Cancelu koji je odigrao ekstra uzvratnu tekmu protiv Atl.Madrida?
Max je jedan od krivaca. Cancelo također. Povrede itekako. 4-5 prvotimaca nije bilo, ali ne očekujem da neko ko je to proljeće skakao bukvalno na svaku izjavu Allegrija, dobio sve što je htio dvije godine nakon njega, a onda krivi trenera za prodaju igrača koji je otišao 3 mjeseca nakon njegovog otkaza u čistoj plusvalenzi malo proširi rejon razmišljanja, gledanja, krivice. Ali opet, druga tema.
"Ne branim nikoga, ali branim Paraticija". Zadnji put kad je on poslušao trenera je bilo nikad. Inače ne bi na zahtjeve Maxa da dobije 10-ku i kompletnog veznog igrača dovodio Matuidija, Cana, Hernanesa itd.
Ali u suštini nemaš razloga da ga braniš. Ta razmjena je jedna od rijetkih dobrih stvari koje je uradio otkad je dobio potpunu kontrolu. Doveo manje talentovanog ofanzivnog igrača, ali boljeg lidera, profesionalca, defanzivca, karaktera + zaradio dovoljno da može dovesti i De Ligta.
Bez te razmjene (plus Spinazzola/Pellegrini) De Ligt nikad ne bi došao, a ja znam koga bi rađe između De Ligta i Cancela.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne znam ko moze kukati za Cancelom kad je Danilo jedan od najboljih desnih bekova koje smo ikad imali. Lik nije carobnjak naprijed ali je sjajno izbalansiran bek, pokriva sve zivo i nema izrazenih mana. Prosle sezone je taj Danilo bio nas ubjedljivo najkonstantniji igrac.
Da smo pustili Cancela onako, rekao bih da je promasaj, ali ovako mi se uopste ne place za njim.
Da smo pustili Cancela onako, rekao bih da je promasaj, ali ovako mi se uopste ne place za njim.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ofanzivno je mnogo jači Kanselo. Doduše, velika je razlika u stilu igre Juvea i Citya. Danilo je mnogo potrebniji za ono što Alegri hoće.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
desno najcesce igraju Cuadrado ili Chiesa koji nisu kompatibilni igraci sa Cancelom, bila bi guzva.
tu mnogo bolje dodje treci stoper Danilo, posebno za Alegrijev defanzivni stil
Juventusu treba jedan Cancelo lijevo, koji bi donosio takav napadacki ucinak
tu mnogo bolje dodje treci stoper Danilo, posebno za Alegrijev defanzivni stil
Juventusu treba jedan Cancelo lijevo, koji bi donosio takav napadacki ucinak
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jérémie Boga, s obzirom na finansije.
Samo da nije privatno kreten.
Samo da nije privatno kreten.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bajno.
A svakako moramo kupiti i desnog beka - pozicija koja se ignorise.
A svakako moramo kupiti i desnog beka - pozicija koja se ignorise.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinissimo
- Kontakt:
Kako stojimo sa bekovima i flesbekovima. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.