Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
E samo je ovo trebalo, ovo je veliki hendikep, kada uzmes u obzir da imas samo Cuadrada i MDS koji je više povrijeđen nego što je u rosteru, a januar je daleko.
Idemo sa 3-5-2 
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma tesko da i to mozemo igrati sa 4 stopera u rosteru, od kojih su pretezno 2 konstantno povrijedjena.
Moje misljenje je da mi trebamo igrati 4-2-3-1. Iako za takvo nesto ti opet treba 2-3 normalna krila, a ne samo Chiesa. Eto sad Cuadrado mora na beka, gubis ga naprijed, retardeski bukvalno nije ni za sta svakako, a Kulusevski je na putu da postane novi retardeski, momak je zestoko naograjisao. U ovakvoj situaciji, sta god da izvedemo bit ce patnja i umor.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlCapitano
- Kontakt:
Jos Arthur i Pellegrini nisu registrovani, a Ramiz već ispričana priča.
Vjerujem da će odigrati opušteno, sumnjam da će se nešto ginuti za 1 mjesto u grupi jer svakako ko god da dođe nema nikakve garancije.
Vjerujem da će odigrati opušteno, sumnjam da će se nešto ginuti za 1 mjesto u grupi jer svakako ko god da dođe nema nikakve garancije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Registrovan je Arthur, vidis da je pozvan. Kaio i Pellegrini nisu registrovani.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Juventinissimo
- Kontakt:
Hajde Paratici, salji ponudu. Izlijecili smo ga od sifilisa, sanirali mu koljeno, zna i Fornajta i Pubga... full paket. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
On, bentancur, ramsey, bernardeschi, morata...
Moze se inkasirati valjda 100.000,00 Eura.
Plus bi se jos i plate brutalno oslobodile.
Od tih para kupiti top top napadaca.
Investirati u manje top,top veznog, vratiti mlade vezne sa posudbe i na taj nacin rijestiti se viska, podmladiti tj osvjeziti tim.
Bez tako radikalnih promjena NECE biti napretka da dodje klopp, a pomocnik mu pep.
I onda vidjeti kako odbranu rjesavati, sve fali dogodine...
Investirati u manje top,top veznog, vratiti mlade vezne sa posudbe i na taj nacin rijestiti se viska, podmladiti tj osvjeziti tim.
Bez tako radikalnih promjena NECE biti napretka da dodje klopp, a pomocnik mu pep.
- IlCapitano
- Kontakt:
Max Allegri is certainly a topic that generates a lot of discussion at Juventus. Many people reported that Allegri and Ronaldo did not have a good relationship, and that the italian manager would have been one of the reasons Ronaldo left Juventus. However, according to Di Natale it is not true at all:
“Relations between Allegri and Ronaldo were cordial, I have never had any other information other than this. Allegri, by the time he returned to Juve, already had a precise idea of the work to be done, it must be remembered that Ronaldo (and his agent) had already been looking around since March to understand if there was real possibility of leaving Juve. The rest is all a consequence”.
Still talking about the current Juve manager, Di Natale explains that the relationship between Allegri and the young players is far from what many people think, in truth, the Italian has a great confidence in the youngsters, although he believes they need to develop until they reach the Juventus level:
“Allegri strongly believes in young players, but it is not the coach who risks putting an 18-year-old with no experience on the pitch. He explained it himself: the young player must follow a path and then return to Juventus with the right experience.”
Lastly, Di Natale shared his views on De Ligt’s complicated situation and how important Mino Raiola will be in his decision to stay or leave Juventus:
“I think that regardless it will all depend on de Ligt. For me it will be essential to understand what he wants to do. We know that there is a €150M clause that will be activated this summer, we also know that Raiola will meet Juve to talk by Matthijs. I don’t know what the future holds, but for Juve he was one of the only two not to be sold in the last transfer market. “
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Morata je Atleticov, Ramsey ako ode za 0 bice dobro, Bernardeschi ili ide dzaba ili produzenje ugovora, od Bentancura imamo 50-60% od potencijalne prodaje, na Arthuru bi se moglo nesto zaraditi ako ga neko odluci uzeti onako staklenog. Kulusevski i Rabiot bi mogli biti najbolji za unovciti sto bi moglo biti priblizno za napadaca, a veza bi se mogla rijesiti Rovellom, Pogbom i Zakariom/Kamarom.dinoo je napisao/la: ↑23 nov 2021, 11:58On, bentancur, ramsey, bernardeschi, morata...
Arthur 30,35
Berna 30,35
Benta 40,45
Na to sam mislio, ali ocigledno je da toliko lose igraju da je vrlo upitno da li bi ih iko uzeo na posudbu za dz a kamoli placao nesto,jbg.
Naravno, uz rjesavanje morate za dz i ramseya za dz sam mislio samo rjesavanje plate.
Berna 30,35
Benta 40,45
Na to sam mislio, ali ocigledno je da toliko lose igraju da je vrlo upitno da li bi ih iko uzeo na posudbu za dz a kamoli placao nesto,jbg.
Naravno, uz rjesavanje morate za dz i ramseya za dz sam mislio samo rjesavanje plate.
Od Bentancura imaš porciju vratiti Boci.
Njegova neka realna vrijednost na tržištu je ne veća od 27-28M, tako da od te porcije koji bi dobili mogu eventualno neku nadu kupiti.
Berna je plaćen 40 pa i da se prodaje ne bi se moglo 25 uzeti.
Prodaja Arthura bi u knjigama generirala takav gubitak da je to suludo kao ideja. Ako bi ga se i rjesavali to bi bilo bas na pozajmice s platom na racun drugog i tako godinama da ne bi bio minus u knjigama.
No, momak se tek oporavio i sad kad je krenuo odjednom neke prodaje.
Istina, Arthur i Allegri mi ne djeluje kao par, vjerovatno nije njegov tip igrača ni izbliza. No, nadam se da će teren demantovati sve.
Sve skupa, od svih navedenih ne treba nikoga prodati jer u redu su Kulusevski, Rabiot, Ramsey prije svih. A onda Bentancur.
Morata ostaje aBd.
Njegova neka realna vrijednost na tržištu je ne veća od 27-28M, tako da od te porcije koji bi dobili mogu eventualno neku nadu kupiti.
Berna je plaćen 40 pa i da se prodaje ne bi se moglo 25 uzeti.
Prodaja Arthura bi u knjigama generirala takav gubitak da je to suludo kao ideja. Ako bi ga se i rjesavali to bi bilo bas na pozajmice s platom na racun drugog i tako godinama da ne bi bio minus u knjigama.
No, momak se tek oporavio i sad kad je krenuo odjednom neke prodaje.
Istina, Arthur i Allegri mi ne djeluje kao par, vjerovatno nije njegov tip igrača ni izbliza. No, nadam se da će teren demantovati sve.
Sve skupa, od svih navedenih ne treba nikoga prodati jer u redu su Kulusevski, Rabiot, Ramsey prije svih. A onda Bentancur.
Morata ostaje aBd.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinissimo
- Kontakt:
Ma 0:1 veceras lagano, uz 28% posjed lopte.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Izgleda da je Primavera napokon postala ono sto je trebala biti odavno... ili se samo poklopila fina generacija predvodjena souleom... mali sto prije mora dobiti sansu u prvom timu da vidimo na cemu smo... nije mu bas allegri idealan za to ali nemam sumnjam da ce dati malom priliku...
Ramsey, naravno, broj 1 za izlazak.
Rabiot je za bentancura Zidane, ja bih ga uvijek prije ostavio.
Arhtur, moze knjige moze bez knjiga, ali lik zauzima mjesto i platu, mora se rijesavati.
Berna i kulu ne zauzimaju toliku platu, ali ako dodje neka ponuda, sto da ne.
Morata nije ozbiljan napadac za pretedenta za top tim.
E jedino ako nam je ok da se vrtimo izmedju 6 i 8 mjesta u seriji a i da nam je osmina ls top domet, onda moze i morata biti prva i jedina devetka.
Svima nama je morata bio drag u onom prvom dolasku, ali je ocigledno da je lik suha stagnacija, nazalost jer voli igrati za nas, osim kad ga real madrid zove, pa ode u atletico
Knjige, ne knjige, mi ako ne pocnemo rjesavati sljam iz tima, postajemp roma, lazio, napoli u najboljem slucaju, ko to ne vidi, zao mi je tj blago njemu.
Rabiot je za bentancura Zidane, ja bih ga uvijek prije ostavio.
Arhtur, moze knjige moze bez knjiga, ali lik zauzima mjesto i platu, mora se rijesavati.
Berna i kulu ne zauzimaju toliku platu, ali ako dodje neka ponuda, sto da ne.
Morata nije ozbiljan napadac za pretedenta za top tim.
E jedino ako nam je ok da se vrtimo izmedju 6 i 8 mjesta u seriji a i da nam je osmina ls top domet, onda moze i morata biti prva i jedina devetka.
Svima nama je morata bio drag u onom prvom dolasku, ali je ocigledno da je lik suha stagnacija, nazalost jer voli igrati za nas, osim kad ga real madrid zove, pa ode u atletico
Knjige, ne knjige, mi ako ne pocnemo rjesavati sljam iz tima, postajemp roma, lazio, napoli u najboljem slucaju, ko to ne vidi, zao mi je tj blago njemu.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Interesantno da ima pravo nastupa za U-19 u LP iako igra za U-23.
Mali je baš sličan Dybali.
0-3, baš dobra momčad. O malom Mirettiu se priča kao o velikoj buducoj zvijezdi.
Od večerašnje utakmice ne očekujem puno, uvjeren sam da se energija baca na ligu, minimalan poraz nekako vidim. Valjalo bi vidjeti neke obrise igre i gol škaricama Morate.
Mali je baš sličan Dybali.
0-3, baš dobra momčad. O malom Mirettiu se priča kao o velikoj buducoj zvijezdi.
Od večerašnje utakmice ne očekujem puno, uvjeren sam da se energija baca na ligu, minimalan poraz nekako vidim. Valjalo bi vidjeti neke obrise igre i gol škaricama Morate.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.