Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
https://www.dnevnik.ba/crna-kronika/mir ... ru-2621442
Zamisli retardirane policije ,objavili imena likovi nisu bili,al idemo dalje.
Zamisli retardirane policije ,objavili imena likovi nisu bili,al idemo dalje.
Taj dnevnik.ba nije normalan portal, najobičniji huškači.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Evo potkrala vam se jedna neobradjena slika bez filtera i fotosopa koja potvrdjuje tvrdnju mnogih balkanskih navijaca da su tm tek treca grupa u bih. Iako ih ja uvjek branim i govorim da su drugi ali tesko je odbraniti neobranjivo.Meraak1921 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:00nogometas je napisao/la: ↑21 nov 2021, 16:59Na sto je spala navijacka scena da treca ili mozda cak i druga najveca grupa u drzavi ne smije pjevati jer im je trener njihovog kluba to zabranio. Jest ivkovic velik covjek i izgleda malo strasan ali brate bilo ih je danas blizu 150 i opet nisu smjeli, to mi ne ide u glavu nikako.
Treca ili druga? Pa budi bar iskren prema sebi debilkne mali
Juce nedjelja, odlicno vrijeme, perfektan termin, protivnik direktan konkurent za opstanak, kod manijaka nevidjena euforija jer je zelji dozvoljeno odigravanje utakmice iako su po svim pravilima morali biti diskvalifikovani zbog tuzbi i probijenih rokova, i jos veca euforija jer im je neko slagao da su pronasli investitora, i na kraju naravno 95% navijaca doslo i stali u kop i evo ga: tacno 194 covjeka u kopu. I jos da bi izgledali bolje, ponijeli zastave grupa koje vec odavno ne postoje, kao npr vendeta itd..
Znaci iza Hordi su ultrasi a manijaci iza njih, ispred lesinara. Ako bi se gledala i desavanja na ulici, onda nebi bili ni treci zbog onih ponizenja koja su dozivjeli na obronjcima i u olovu.

Ako neko ima nek posalje jos ovih slika bez fotosopiranja pa da opet brojimo.
P.S. Prebrojao sam ih 174 ali sam na tu cifru dodao 20, cisto u slucaju ako sam nekog slucajno preskocio ili se ne vidi od ovih zastava.
- Meraak1921
- Kontakt:
..i tako Manijaci pali na trece mjesto u BiH 

Svaka cast brate . Horde su najjace bile i ostat ce
Nisu pali nego su ostali tu. I je li to sve sto umijes i znas? Prvo vrijedjas i pises nekom ko iznosi cinjenice i argumente da je debil, pa kad ti se ovako crno na bijelo postave dokazi, onda pokusavas nazor bacati smajile koji se smiju? Nisi ti nikakav navijac i nebi trebalo da pises na ovoj temi. To prepusti nama koji se bavimo tim poslom a ti se prifati knjige i citaj malo, uci, da bar srednju zavrsis akobogda. Bice vremena da se druzis sa navijacima
Nogometas prvi realan i objektivan na ovoj temi 

Ponavljam pitanje.
Koje sezone su Horde imale duplo veći kop od Manijaka?
Pa da mogu tražiti slike ovdje: http://fksinfo.com/galerija/sve-kategorije
- Tristan
- Kontakt:
Jedini koji ne trola.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Nemojte ga, ako se naljuti pocet ce vam brojat stolice i govorit koje zastave ne treba da nosite jer su to od ekipa koje ne postoje 

Malo mi je ruzno da odgovaram mitomanu, ali posto vjesto pokusavas skrenuti temu (iz opravdanih razloga) i ja to razumijem, ali evo npr ukucas ne google Horde Zla i ides na slike i vidjeces bezbroj slika hordi zla sa prepunim sjeverom koseva.Mitoman je napisao/la: ↑23 nov 2021, 16:47Ponavljam pitanje.
E sad posto vjerovatno ne znas evo da ti objasnim; taj sjever koseva ima blizu 6000 stolica. E sada ako nisi pao u depresiju nakon sto si pregledao slike i snimke, opet na google ukucas tm i pogledas malobrojne slike punog juga koji ima kapacitet 2000 plus pa malo razmislis i onda se sam odjavis sa foruma.

Znaci ti vjerujes da je trenutno ovako stanje ako sam dobro skontao:nogometas je napisao/la: ↑23 nov 2021, 17:06Malo mi je ruzno da odgovaram mitomanu, ali posto vjesto pokusavas skrenuti temu (iz opravdanih razloga) i ja to razumijem, ali evo npr ukucas ne google Horde Zla i ides na slike i vidjeces bezbroj slika hordi zla sa prepunim sjeverom koseva.Mitoman je napisao/la: ↑23 nov 2021, 16:47Ponavljam pitanje.
E sad posto vjerovatno ne znas evo da ti objasnim; taj sjever koseva ima blizu 6000 stolica. E sada ako nisi pao u depresiju nakon sto si pregledao slike i snimke, opet na google ukucas tm i pogledas malobrojne slike punog juga koji ima kapacitet 2000 plus pa malo razmislis i onda se sam odjavis sa foruma.![]()
![]()
![]()
![]()
1. Manijaci
2. Ultrasi
3. Horde
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 17:09Znaci ti vjerujes da je trenutno ovako stanje ako sam dobro skontao:nogometas je napisao/la: ↑23 nov 2021, 17:06Malo mi je ruzno da odgovaram mitomanu, ali posto vjesto pokusavas skrenuti temu (iz opravdanih razloga) i ja to razumijem, ali evo npr ukucas ne google Horde Zla i ides na slike i vidjeces bezbroj slika hordi zla sa prepunim sjeverom koseva.Mitoman je napisao/la: ↑23 nov 2021, 16:47Ponavljam pitanje.
E sad posto vjerovatno ne znas evo da ti objasnim; taj sjever koseva ima blizu 6000 stolica. E sada ako nisi pao u depresiju nakon sto si pregledao slike i snimke, opet na google ukucas tm i pogledas malobrojne slike punog juga koji ima kapacitet 2000 plus pa malo razmislis i onda se sam odjavis sa foruma.![]()
![]()
![]()
![]()
1. Manijaci
2. Ultrasi
3. Horde

-
- Kontakt:
doso vakat da tobe drzi predavanja na temi navijacki izvjestaji 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nek si im se suprostavio nogometas, dobro si i napiso aktivniji su na forumu, al ta aktivnost je i doprinjela da prosire glasine kako su najjaci ove sezone, pa je cak i 90ka moro priznat kako su manijaci bolji. Ja definitivno ne bi potpiso kapitulaciju u ovkao izjednacenim snagama, pogotovo ako uzmemo u obzir da ima jos drugi dio sezone gdje ce sigurno Horde izdominirat.
Sto kazes neka se svako bavi svojim poslom, a ovo je tvoja struka.
Sto kazes neka se svako bavi svojim poslom, a ovo je tvoja struka.
Bolje da ja edukujem omladinu nego da pisu nebuloze i vrijedjaju jedni druge.
P.S. @cesc44, 90-ka sada, sav uzbudjen, cita moju literaturu pa ce to kasnije ovdje prepricavati kao svoje navijacke dozivljaje
P.S. @cesc44, 90-ka sada, sav uzbudjen, cita moju literaturu pa ce to kasnije ovdje prepricavati kao svoje navijacke dozivljaje
Pa ovdje je valjda jedino ostalo likova koji su se neupućeni primili na pričukillafrommanilla je napisao/la: ↑23 nov 2021, 17:29doso vakat da tobe drzi predavanja na temi navijacki izvjestaji![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
ma dobro tobe trol nova raja ne konta ali ni ja ne mogu zamisliti da imas 60+ godina sa minimalno toliko napravljenih profila i iz neke pripizdine u Americi cekas jutra da komentarises i trolas i tako svaki dan. On i onaj sda bot iz Svicarske to je taj kalibar ljudi

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, tutankamon1905, Vanja8 i 35 gostiju.