Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Uh pa ovo jest prilican skok. Ja sam nekad u septembru narucio 2 i po kile ovog Iso:Pro i 3 kile The Whey za 90ak eura. Sad evo gledam pofino skocilo.
Mozes mi poslati link gdje si nasao ON za 83e?
Btw pogledaj stranicu Body and Fit isto, tamo sam upratio dosta dobre cijene i za protein i za ostale suplemente.
Ma bilo je i za očekivati da će skočiti cijene poslije brexita i poskupljenja u lancu opskrbe... ali ne ovoliko
Nažalost nisu više najpovoljniji, a kvalitetom ne mogu parirati drugim kvalitetnijim brandovima koji su sad u istom cijenovnom rangu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kaze rudar ne moze da vjeruje da se ovo dogadja u 21. vijeku, a do polovine istog ce se i u najnerazvijenim pripizdinama na svijetu zatvoriti svi rudnici uglja.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kaze rudar ne moze da vjeruje da se ovo dogadja u 21. vijeku, a do polovine istog ce se i u najnerazvijenim pripizdinama na svijetu zatvoriti svi rudnici uglja.
Kljuc svega
Tu nema perspektive i zao mi je radnika ali to je realno stanje. Ove budale samo obecavaju nesto zbog glasova a i sami znaju da od toga nema nista.
Kljuc svega
Tu nema perspektive i zao mi je radnika ali to je realno stanje. Ove budale samo obecavaju nesto zbog glasova a i sami znaju da od toga nema nista.
A plus sto se zadnjih 20 godina sistemski crpio novac iz elektroprivrede i rudnika, tenderi, zaposljavanja, zloupotreba uposlenika na izborima ma haos
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Više od mesa volim gljive na roštilju i paprike crvene
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kljuc svega
A plus sto se zadnjih 20 godina sistemski crpio novac iz elektroprivrede i rudnika, tenderi, zaposljavanja, zloupotreba uposlenika na izborima ma haos
Da, bure bez dna za kriminalce.
Eto sjetili se godinu pred izbore da im nije dobro. Sada svako pokusava pokupiti slag sa torte. Doktori su svoje dobili, a isto ce radnici po skolama. Niti jedan ministar nema hrabrost da kaze realno stanje na terenu i samo dovode sljedeceg ministra u neugodnu situaciju. Sterilna i idiotska retorika i prica bazirana na bajkama kroz obecanja koja su neodrziva dovodi ovu drzavu u Danteov pakao.