BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

amerosm
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la amerosm » 26 jan 2011, 18:44

Eh jbg zao mi je Sushija, ali i ovo se Vama kad tad moralo dogoditi i o tome sam pricao taj neki ispit zrelosti koji mora ekipa pokazati u slucaju povreda i lose serije rezultata. No sta je tu je zivot ide dalje i siguran sam da ce Klopp iz ostalih igraca izvuci maksimum i da se nece toliko osjetiti izostanak Sushija.

Sto se tice FIFA-e i njenih ostalih clanica izuzev UEFA-e ne bi previse komentarisao, koje pratio moje postove na temi Bundeslige znam sta o tome mislim da se ova takmicenja odrzavaju u ovo vrijeme.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 jan 2011, 18:49

Nije još službeno potvrđeno da je lom kostiju stopala u pitanju, sačekajmo da ga detaljno pregledaju u Njemačkoj.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 27 jan 2011, 00:16

Ma koje smo mi srece,hebem ti taj Azijski kup..
Iskreno sam skeptican po pitanju te dijagnoze sto se ocekuje jer lom kosti se lagano prepozaje, jebg to je to....nemoguce je imati savrsenu sezonu !!! ala Ibisevic :(

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 jan 2011, 03:02

Shinji Kagawa:

slika
( Kako kralj samo ljubi grb i kako ga ne volit )

Nista jos nije izgubljeno ni gotovo u slucaju Kagawa, jos uvijek postoji nada i sansa da ce zaigrati ove sezone. Iskreno sanse su male ali postoje. Japanci su ustanovili da je napukla " SAMO " jedna kost od mogucih pet ... Dortmund jos nista nije potvrdio kako treba... Kagawa se ocekuje u cetvrtak navece u Dortmundu, nakon sto sleti trebala bih se brzo ustanovit prava dijagnoza, slijedit ce detaljne pretrage i rentegen, koji ce izvest po meni nas ne sposobni Dr. Braun... Mnogi predvidaju kraj sezone, ali jos nista nije potvrdjeno iz naseg tabora. Sve ce se znat tek sutra navece ili eventuualno u petak ujutru. Do tad nam se valja strpit :( ...

slika

Klopp nije uopste toliko zabrinut ili je to samo sminka, da ne bih pokvario moral ostalih suigraca. Na pitanje kako se osjeca nakon ovog sto je cuo rekao je sledece: Sokiran sam bio kada sam cuo da je umro Bernd Eichinger, i dodao jos to je ne prijatna vijest za nas u vezi Kagawe, ali jos nista nije definitivno i sacekat cemo dok ne dobijemo pravu dijagnozu, ako se potvrdi losa vijest bit ce to lose po nas ... Kloppo u svom stilu cool i naravno taj se ne predaje i vjeruje u pozitivno car nas...

Moralo se ovo i nama desit naravno, nikakvo cudo, koliko toliko opet je ovo dobro moglo je bit i gore. Bayo igra polusezonu citavu bez Roberya... U Hsvu stalno neke povrede, Leverkusen dzaba pare dade za mog ljubimca Ballacka. Pa jbg moramo i mi osjetit kako je izgubit mozda i najvaznijeg igraca na par mjeseci...
Stoji da ce bit tesko pretesko bez Kagawe, koji zajedno sa Nurijem gradi i krasi nasu igru i uz to jos postize golove, ali boze moj koga nema bez njeg se moze i mora... Da podsjetim igramo godinu ipo bez Kehla, KAPITENA i mozda najvaznijeg igraca kad je naravno spreman , ali mali Manni Bender ga zamjeni bez po muke... I niko ni ne spominje Kehla.Owomoyele nema pisonja ga jako solidno zamjeni, Muha se povrijedi dodje Kagawa, niko ne spominje muhu. Eh sad nema najvjerovatnije Kagawe ali ima Doktor Gotzinho Gotze ( Deutscher Iniesta ), ima i muha koji moze igrat na toj pozciji i to jako dobro i ima ona Lewat **** ga i Klopp i Zorc sto dadose nolike pare za njeg. Samo se nadam da on nece igrat na toj pozciji jer onda cemo ispastat rezultatski jako ... Ima naravno i Hajnal ali tog Klopp nece ubacit da mu je zadnji preostali igrac, prije ce ubacit Stiepermana i kompaniju... A ni pojacanje nije iskljuceno ...

Sto se tice pojacanja Watzke je rekao: " Jos je rano da o tome razmisljamo, prvo cu sjesti sa trenerom ( Kloppom ) i sportskim direktorom ( Zorcom ) da popricamo o ovoj situaciji " ...

Kako god ima nade da se ovo sve zavrsi kako treba i pouitivno za nas, predpodstavljam da ce Kagawi ubrzo bit produzen ugovor da mu pokazu da racunaju na njega, mozda usput iskopamo i kakvo pojacanje dobro a i ako ne ima tu muha i gotze...Ja predpostavljam da ce Muha igrat na mjestu Kagawe a da ce Gotze na krilo umjesto Kube koji ce abd preselit na klupu... I onda tu udarit jos jednu rokadu, Gotzea na lijevo krilo jer je tu jaci a i Schmelle ce mu cuvat ledja, a KG na desno krilo jer tamo je pisonja ofanzivan pa ce se on i KG popunjavati tu ...

Da Silva je povrjedio zglob ne zna se jos da li je sta ozbiljnije, Manni Bender se vratio i trenirao je napokon jedna lijepa vijest... Zainteresovani smo za Nils Petersena momak ima 22 god. igra u Cottbusu i ove sezone je postigao 15 golova u 22 utakmice i ima je 5 asistencija ( nije lose ), za njega su Scheise 04 zainteresovana i Bayer i Blackburn Rovers...
BvB Echte Liebe !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 jan 2011, 12:37

Kako saznaje Kicker, a prenosi vecina Njemackih medija s izjavom Michaela Zorca, Piszcek je bio dio manipulacije svog tadasnjeg kluba Lubina - u kojem je igrao kao posudjen igrac u sezoni 2005/06 - i sam se prijavio policiji. Naime u zednjem kolu pomenute sezone Lubinu je trebao jedan bod da izbori kup UEFA, i ekipa je odlucila uplatiti 25.000 € za nerjesen ishod utakmice, koja je na kraju zavrsena s 0-0. Piszcek nije tada igrao u ekipi ali je rekao da je i on dao odredjenu sumu novca za pomenutu manipulaciju.

S jedne strane je od njega posteno i sto je prvo informisao klub i sam sebe prijavio, no s druge strane klub bi trebao demantovati odredjene navode a ne da potvrdjuje - i ako su istinite - cinjenice u medijima, jer sada ce biti pod velikim pritiskom i mozda u nekoj situaciji moze doci do sumnje navijaca. Bespotrebno je izvrsen pritisak na samog njega.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 jan 2011, 17:11

Japanci su poslali snimak Kagawine noge i Klopp je rekao da se vidi neko napuknuce tu, i jos je rekao kako je Kagawa prije nekoliko godina imao istu povredu :( :(, koja tuga... Ali jos ima nade ali sanse su nikakve :(
BvB Echte Liebe !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 jan 2011, 21:15

Velika steta i zvanicno je potvrdjeno da je Kagawa out do kraja sezone. Mora FIFA nesta mjenjati sto se ovih takmicenja tice, ali to nije za ovu temu jer vecina klubova zbog glupih takmicenja ispastaju.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2011, 21:19

Ima necega i dobrog u ovome. Sad ce Gotze dobijati konstantno sansu i imace priliku da se jos brze razvije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 jan 2011, 23:30

Uf jbte, nisam znao da je Kagawa imao i ranije problema sa istom povredom. Vec sam pisao da je to yebena povreda i da se cesto vraca, ali yebaji ga sad. Et' Lucas ce biti starter protiv Vukojebine, ali Kuba ima problema sa povredom, pa bi Lewat mogao biti starter na poziciji poluspica, a Gotze ide na desnu stranu. Ak' nista, Bender se vraca u pocetni sastav. Mislim da bi i bod bio zadovoljavajuci iz ovog meca.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 27 jan 2011, 23:38

Hare_BvB je napisao/la: Mislim da bi i bod bio zadovoljavajuci iz ovog meca.
Hihihi. Pogledaj ko neće kod Vukojebine igrati pa razmisli ponovo.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 jan 2011, 23:49

Ko im fali?

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 27 jan 2011, 23:56

Hare_BvB je napisao/la:Ko im fali?
Barzagli je otišao u Juve a fali im, ukoliko se ne varam, Grafite, Kjaer, Mandžukić, Riether i naki Cigerci.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 jan 2011, 00:09

Nedostatak pretilog Zabara je pojacanaje za Vukojebinu, a izostanak ostalih koje si naveo je poprilican hendikep, tako da moji apetiti rastu. Unatoc svemu, tesko cemo do punog plijena.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 jan 2011, 01:38

Hare_BvB je napisao/la:Nedostatak pretilog Zabara je pojacanaje za Vukojebinu, a izostanak ostalih koje si naveo je poprilican hendikep, tako da moji apetiti rastu. Unatoc svemu, tesko cemo do punog plijena.

Cemu toliki pesimizam :?: ...malo loziona u fazonu igramo za Kagawu...malo ekstra motivacije za Barriosa koji je ponovno u prvih 11 kao i povratak Bendera...imamo mi itekako dobrih sansi za 3 boda u Wolfsburgu

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 28 jan 2011, 01:56

adnan24 je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Nedostatak pretilog Zabara je pojacanaje za Vukojebinu, a izostanak ostalih koje si naveo je poprilican hendikep, tako da moji apetiti rastu. Unatoc svemu, tesko cemo do punog plijena.

Cemu toliki pesimizam :?: ...malo loziona u fazonu igramo za Kagawu...malo ekstra motivacije za Barriosa koji je ponovno u prvih 11 kao i povratak Bendera...imamo mi itekako dobrih sansi za 3 boda u Wolfsburgu
Naravno da imamo ali ja sam sve nekako racunao jos jedna utakmica bez Samuraja i onda ce biti lakse ovo ono , sad nemamo ni adekvatnu zamjenu, iskreno mislim da necemo lako do titule kako smo se nadali...:(

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 jan 2011, 02:00

Suhva neka moj Adnane!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 28 jan 2011, 12:22

:lol: za ovo si upravu, ovo im je veliko pojacanje ;)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 jan 2011, 03:25

ma borussia objasnjava u nemackoj ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 jan 2011, 12:50

Hare_BvB je napisao/la:Suhva neka moj Adnane!

Wolfsburg sa ovim izostancima je zreo za poraza...a ove sedmice smo imali onaj "kiks" protiv Stuttgarta,pa problemi sa Kagavom...red je da i nesto dobro bude ovih dana...iako ta "suhva" zna biti nezgodna pravo :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 jan 2011, 14:46

Standardna postava danas...Barrios i kuba u prvih 11...Gotze u sredini glumi Kagavu...Bender je takodje tu...za Wolfsburg i Grafite i Mandzukic od pocetka :shock:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.