A dogodine i u Sarajevu abd

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Bice tu neki ultimatum po pitanju ljetnih transfera.
Na isto sam pomislioOmerbavarac je napisao/la: ↑23 nov 2021, 23:05Bice tu neki ultimatum po pitanju ljetnih transfera.
Opce poznato je da Bayern cilja Pedrija i Frenkija.![]()
PatriceKwedi je napisao/la: ↑23 nov 2021, 23:14Sutra najveci mec modernog nogometa
City protiv Psga
Ovi likovi stvarno pisu da mogu dovesti nekog iz Barcelone.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 22:59Ne znam samo što ih UEFA ne kazni. Realno ovo je za oduzimanja bodova. Ljudske živote ugrožavaju.
Teško je odoliti zovu MadridaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 23:43Ali najsmiješnije je što su uvjereni u to a ovamo legendama kluba poput Alabe nisu u stanju ponuditi veću platu.Justin je napisao/la: ↑23 nov 2021, 23:29Ovi likovi stvarno pisu da mogu dovesti nekog iz Barcelone.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 22:59
Ne znam samo što ih UEFA ne kazni. Realno ovo je za oduzimanja bodova. Ljudske živote ugrožavaju.![]()
Pa max im je posudba nekog nepotrebnog tipa Coutinho. Ne cudi me onda da misle da mogu daleko u CL. Zive u svijetu maste.![]()
Ma Barcelona dugo nije bila na nizem nivou, i kao takva, je opet privlacniji i atraktivniji klub od njih. Zato i imaju ovolike komplekse. Kad bi jedan Aguero otisao u Bauern i farmerligu? Pa cak ih je i PsG pretekao za veoma kratak period.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 23:43Ali najsmiješnije je što su uvjereni u to a ovamo legendama kluba poput Alabe nisu u stanju ponuditi veću platu.Justin je napisao/la: ↑23 nov 2021, 23:29Ovi likovi stvarno pisu da mogu dovesti nekog iz Barcelone.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 22:59
Ne znam samo što ih UEFA ne kazni. Realno ovo je za oduzimanja bodova. Ljudske živote ugrožavaju.![]()
Pa max im je posudba nekog nepotrebnog tipa Coutinho. Ne cudi me onda da misle da mogu daleko u CL. Zive u svijetu maste.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.