English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Glupo poredjenje da, Livci ima deset puta bolji napad od Uniteda u svakom smislu, to sto ti gledas po.pozicijama kao da igras FM nema veze da realnošću.
Napad liverpul
Veza united
Odbrana liverpul
Golman 50/50
Klupa united
Trener lpool.
Pod veznjske racunam i brunu
Veza united
Odbrana liverpul
Golman 50/50
Klupa united
Trener lpool.
Pod veznjske racunam i brunu
Ma jašta, vi ste najjbolji. Nema veze što su oni dali više golova od vas prošle sezone. Ipak ste vi 10 puta bolji naprijed.
Kakve veze ima FM, šta FM, ne kontam?
41:34
Rekao bih i da je veza 50/50 i to jer ih Bruno izvlaci
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ovo je sala ??
Gini fab i henderson su vecinom izdominirali sve ijedan vezni red pocesvi npr od citya vise puta pa do jednog bayerna.
Godinama konstantni i jedino je city imao bolju vezu, ovo poredjenje je s pruzenim igrama na terenu.
I sad iako fali jos jedan klasni veznjak ova veza je top 5 u evropi. City,celzi,bayern i rejal su ispred
Ma Liverpool ima daleko najbolji napad u ligi, al to je vise do Kloppa nego do imena. Imena su nebitna kad u njihovom napadu aktivno utice 7-8 igraca.
A na kraju krajeva i statistika jasno ukazuje na to

Samo je Ddg ispred Alisona, sve ostalo je na strani skauzera.
A na kraju krajeva i statistika jasno ukazuje na to

Samo je Ddg ispred Alisona, sve ostalo je na strani skauzera.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gini je otiso ne znam cemu njegovo spominjanje.
Pricam o trenutnom kadru. Moje misljenje je da united ima tu kvalitetnije igrace samo im fali trener koji ce to ukomponovat.
Pricam o trenutnom kadru. Moje misljenje je da united ima tu kvalitetnije igrace samo im fali trener koji ce to ukomponovat.
U svakom slučaju Fabinho je bolji od svih defanzivnih veznih Uniteda skupa. Zdrav Thiago u formi nije ništa lošiji od Brune, samo što nikad nije zdrav.
I naravno da trener ima veliku ulogu, ali tu ima i do igrača i koliko oni traže i žele da igraju sa loptom. Firmino je apsolutno nesebičan, kao i Jota, te ne pate od toga da lopta mora doći do njih.
I ja stvarno ne znam po kojim imenima United ima bolji napad? Mane je veće ime od Rashforda/Martiala/Greenwooda koji još nisu imali niti jednu sezonu na nivou Manea, Sancho također tek treba da se dokaže na glavnoj sceni.
Ronaldo jest veće ime od Salaha, ali po formi i trenutnoj kvaliteti je lošiji od Salaha.
I Cavani ostane, a sa njim ne znam šta bih. Jest veće ime od Jote, ali prošle sezone je Jota u devet utakmica manje zabio svega gol manje u odnosu na Cavanija.
I ta veza Uniteda. Bruno i Pogba dva ok igrača, ostalo sve...McTomica, Fred, Matić (sad je u godinama, prije je bio odličan).
I Liverpool je prošle sezone unatoč svim problemima u odbrani i igranjem sa nekim žnj igračima kao štoperima (i veznjacima) uspio da završi pet bodova iza Uniteda.
I naravno da trener ima veliku ulogu, ali tu ima i do igrača i koliko oni traže i žele da igraju sa loptom. Firmino je apsolutno nesebičan, kao i Jota, te ne pate od toga da lopta mora doći do njih.
I ja stvarno ne znam po kojim imenima United ima bolji napad? Mane je veće ime od Rashforda/Martiala/Greenwooda koji još nisu imali niti jednu sezonu na nivou Manea, Sancho također tek treba da se dokaže na glavnoj sceni.
Ronaldo jest veće ime od Salaha, ali po formi i trenutnoj kvaliteti je lošiji od Salaha.
I Cavani ostane, a sa njim ne znam šta bih. Jest veće ime od Jote, ali prošle sezone je Jota u devet utakmica manje zabio svega gol manje u odnosu na Cavanija.
I ta veza Uniteda. Bruno i Pogba dva ok igrača, ostalo sve...McTomica, Fred, Matić (sad je u godinama, prije je bio odličan).
I Liverpool je prošle sezone unatoč svim problemima u odbrani i igranjem sa nekim žnj igračima kao štoperima (i veznjacima) uspio da završi pet bodova iza Uniteda.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cuj DeGea bolji od Alissona. 
**** me dan kad se probudi danas.
**** me dan kad se probudi danas.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ove sezone definitivno bolji, nastavi spavat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
United nema 1 igrača sad kojeg bi mogao staviti u Kloppov Liverpool ispred ovih sto sad igraju tu.
Jota je bolji igrač od Rashforda i Sanche.
DDG vladar svog peterca koji je imao vise posla pa zbig toga se kao cini da je bolji, lik ne smije istrcati 10 metara od gola i takvi golmani vise ne mogu igrati u najboljim ekipama.
Jota je bolji igrač od Rashforda i Sanche.
DDG vladar svog peterca koji je imao vise posla pa zbig toga se kao cini da je bolji, lik ne smije istrcati 10 metara od gola i takvi golmani vise ne mogu igrati u najboljim ekipama.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Je li neko stvarno poredi vezni red Fred-McTominay sa bilo kojim vrhunskim veznim redom? Pa McTominay je antitalenat svjetskih razmjera, profil a la Ćulum.
Ma jači je Liverpool u svakoj liniji. Nije to toliko ni do igrača koliko do trenera. Klopp ima sistem, United je raspuštena ekipa gdje pojedinci se kao izdvajaju, a kao cjelina su svi loši.
Tek kad dođe neko ko će napravit neki sistem, objasniti im kako da igraju će se moći raspravljati o jačini i porediti sa Liverpoolom, Cityem i Čelzijem koji su svijet za sebe u ovom trenutku i to ne samo u ligi nego u kompletnoj Evropi uz Bajern.
Tek kad dođe neko ko će napravit neki sistem, objasniti im kako da igraju će se moći raspravljati o jačini i porediti sa Liverpoolom, Cityem i Čelzijem koji su svijet za sebe u ovom trenutku i to ne samo u ligi nego u kompletnoj Evropi uz Bajern.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vidjeli smo prosle sezone kako nije do igrača. Jedna ogromna glupost mi je to.
Nigdje ne piše da nije do igrača, nego da nije toliko koliko se ovdje raspravlja, vrhunski trener je barem pola ekipe.
Inače da nije tako PSG bi imao najbolji napad na svijetu jer na papiru imaju takav trojac, a u praksi ima barem 4-5 kvalitetnijih navala od njihove koja ne može ni u francuskoj ligi bušiti one levatine.
Inače da nije tako PSG bi imao najbolji napad na svijetu jer na papiru imaju takav trojac, a u praksi ima barem 4-5 kvalitetnijih navala od njihove koja ne može ni u francuskoj ligi bušiti one levatine.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Najbolji lijevi bek lige mozda je sinoc zavrsio sezonu
Daj Oleu da vodi Liverpool pa ćemo vidjeti kakvi će biti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Odgovorno tvrdim da bi bili ispod i Arsenala i Uniteda u ovom trenutku.
41:34
Najbolji dokaz je celzi.
Isti igraci, razliciti treneri.
Rudiger ko maldini izgleda, sad da ne nabrajam dalje.
Prije tuchela ga tjerali iz kluba sad se brinemo hocel nas napustit.
United ima dosta talentovanije igrace od liverpula al dzaba kad niko to da iskoristi.
Salah dijk i bekovi se izdvajaju. Stim da robertson nije u formi, mogao bi ga grk poslat na klupu
Tanak je bio napad Poola prosle godine, ove godine je opet to nivo vise + Salah nerealan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 9 gostiju.