FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
onaj iz LA ce vjerovatno kupiti vecinu upravljackih prava od skrtice tana. kad se to desi krece dominacija.
- napoleon72
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
je li ima neka generacija u kojoj smo dominantni?
da nisu ukinuli skolu fudbala sad bi juniori bili prvi na tabeli sa omjerom 13-0

Šerbečić je slobodan , u formaciji sa Lazićem i Dupovcem , idealan.Ako budemo i dalje igrali sa 3 nazad , a i nevezano za to , bolji je od Dupovca.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Kakav besim bio je katastrofa onu polusezonu prije nego je otiso...moze i moraju se naci bolji igraci
- napoleon72
- Kontakt:
Pa brate u u17 nam nema ravnih, mislim da smo prvi poraz dozivjeli nakon 17 kola, prethodno omjer 16/16 i to cini mi se dva penala svirana Sirokom, ili tako nesta? Pisali su o tome @zukanovic i @pantelijaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 nov 2021, 17:34je li ima neka generacija u kojoj smo dominantni?
Ne mozes za u19 generaciju reci da imaju ikakve veze sa Cioffijem koji je bio u klubu nekoliko mjeseci, nit da skola fudbala utice na bilo koju generaciju. Otkad imamo akademiju, koji je to igrac iz skole fudbala promovisan u prvi tim? Svi znaju sta je skola bila, podloga za imucnije roditelje da im djeca igraju u bordo dresu i da se o tome prica po kafama. Dodje debelo i netalentovano dijete, plati clanarinu, i trenira u skoli fudbala. Naravno, to ne znaci da i trenutna u19 generacija nije losa, al nekoliko najboljih su vec promovisani i treniraju s prvim timom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma isto ko sto se Cioffiju ne mogu pripisati sve zasluge za u17, isto tako ne moze se reci i da je kriv za ovako lose juniore...nije bio toliko dugo da bi mogao napraviti ogromne promjene, a u19 ekipa je trebala imati dosta vise bodova nego sto ima...i kad odigraju dobro ne nagradi ih rezultat. Bit ce boljenapoleon72 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 17:43Pa brate u u17 nam nema ravnih, mislim da smo prvi poraz dozivjeli nakon 17 kola, prethodno omjer 16/16 i to cini mi se dva penala svirana Sirokom, ili tako nesta? Pisali su o tome @zukanovic i @pantelijaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 nov 2021, 17:34je li ima neka generacija u kojoj smo dominantni?
Ne mozes za u19 generaciju reci da imaju ikakve veze sa Cioffijem koji je bio u klubu nekoliko mjeseci, nit da skola fudbala utice na bilo koju generaciju. Otkad imamo akademiju, koji je to igrac iz skole fudbala promovisan u prvi tim? Svi znaju sta je skola bila, podloga za imucnije roditelje da im djeca igraju u bordo dresu i da se o tome prica po kafama. Dodje debelo i netalentovano dijete, plati clanarinu, i trenira u skoli fudbala. Naravno, to ne znaci da i trenutna u19 generacija nije losa, al nekoliko najboljih su vec promovisani i treniraju s prvim timom.
Prvo Dzeno je dosta kriv + imamo mladu ekipu. ne znam sto igraju toliko puno 2004 igraca i mozda 3-4 koja su 2003. to je za mene glupust velika.
-
- Kontakt:
Dovesti iz Zvijezde 09 trenere za akademiju …
- napoleon72
- Kontakt:
Svakako, nisam ni ja nigdje rekao da je Cioffi odgovoran za taj uspjeh, samo da bas dominiramo u toj generaciji. Jbg, jednostavno ti se potrefi generacija nekad, nama se potrefila ona 1998. i sad ta 2004. ima potencijala ocigledno. Ovo izmedju, dosta po 1-2 igraca da izvucemo. Et za sad imamo Djokanovica koji je '00. cini mi se, Trako je 2003. ili 2004., pa Dizdarevic koji je 02'. itd. Zauhar, svi su prvotimci.keli je napisao/la: ↑24 nov 2021, 17:49Ma isto ko sto se Cioffiju ne mogu pripisati sve zasluge za u17, isto tako ne moze se reci i da je kriv za ovako lose juniore...nije bio toliko dugo da bi mogao napraviti ogromne promjene, a u19 ekipa je trebala imati dosta vise bodova nego sto ima...i kad odigraju dobro ne nagradi ih rezultat. Bit ce boljenapoleon72 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 17:43Pa brate u u17 nam nema ravnih, mislim da smo prvi poraz dozivjeli nakon 17 kola, prethodno omjer 16/16 i to cini mi se dva penala svirana Sirokom, ili tako nesta? Pisali su o tome @zukanovic i @pantelijaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 nov 2021, 17:34je li ima neka generacija u kojoj smo dominantni?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Šta bi na kraju sa Cioffijem? Zadnje što je bilo je u julu, kad je Kasum rekao da su on i Sablić zaduženi za igrački kadar.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
U nedjelju nam sudi Dragan Petrović, nije odavno 
Mahači su Udovičić i Smiljanić a Gigović je 4.

Mahači su Udovičić i Smiljanić a Gigović je 4.

Pa s njim imamo skor 22p-5n-2i ali nas je zadnju zayebao kad je Oremušu dao crveni protiv Tuzle.
Kad igramo s ovima, 5 pobjeda i 1 remi (bilo bi 6 pobjeda da Krste nije ovo uradio na poklonjen penal)

-
- Kontakt:
Bgm ja se ne bunim

Sudio nam je 6 puta protiv Listice nijednom nismo izgubili(5 pobjeda,1 X)
Za taj X Krle krivac sto ne zna zabiti nepostojeci penal u 95.min

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znaci bio bih zadovoljn i sa minimalnom pobjedom od 2 gola razlike

Kad god vidim da krste prilazi lopti nakon bilo kakvog prekida, meni 4 cira na zeludcu prorade.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123, mire971, NazorUso i 90 gostiju.