Mogao bi nas Kloop malo pogurat pa da malo popusti i izmješa sastav za tu utakmicu.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kakva bi atmosfera bila da puste protiv Liverpoola pun kapacitet stadiona.
Mogao bi nas Kloop malo pogurat pa da malo popusti i izmješa sastav za tu utakmicu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Klopp će 1000% nastojati što više igrača odmoriti zadnje kolo. Prvo mjesto osigurano. Zahuktala se bitka u Engleskoj. A poznato je da Liverpool nema široku klupu i svaki minut u kojima mogu sačuvati najvažnije igrača će iskoristiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Klopp je nocas izmjesao ekipu,a tek ce tad jer vjerujem da nece htjeti sa mu se neki bitni ihraci povrijede za tekme u ligi gdje mu je velika borbamuha milanez je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:14Kakva bi atmosfera bila da puste protiv Liverpoola pun kapacitet stadiona.
Mogao bi nas Kloop malo pogurat pa da malo popusti i izmješa sastav za tu utakmicu.![]()
Kalulu i Sale među najboljima, ako ne i najbolji. Sale je odigrao 12 pozicija včrs te pretrčao baš toliko km, neka neko upali live webcam sa stadiona, nebi me začudilo da još trči
Ovo je veliki mentalni boost ekipi, pogotovo bitni nastupi Bakayoka i električara, treba nam što širi roster i da svi doprinose, jer ovim povredama nema nigdje kraja...
Gledajući ovo včrs, jasno je da su već za vikend mentalno bili u Madridu. Istovremeno, izgleda da je se napokon i Kessie mentalno vratio iz Liverpoola, gdje mu je glava do včrs bila.
Svaka čast momcima na sjajnom nastupu na preteškom gostovanju, te Pioliju koji je pogodio gotov sve - zaslužena pobjeda ☆
Ovo je veliki mentalni boost ekipi, pogotovo bitni nastupi Bakayoka i električara, treba nam što širi roster i da svi doprinose, jer ovim povredama nema nigdje kraja...
Gledajući ovo včrs, jasno je da su već za vikend mentalno bili u Madridu. Istovremeno, izgleda da je se napokon i Kessie mentalno vratio iz Liverpoola, gdje mu je glava do včrs bila.
Svaka čast momcima na sjajnom nastupu na preteškom gostovanju, te Pioliju koji je pogodio gotov sve - zaslužena pobjeda ☆
Da, da. Ima bolje kretanje i manje je carinio loptu. Možda što mi na toj strani uvijek imamo težište igre i lako odrade tu kombinatoriku.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kalulu igra kao da ima 200 utakmica u nogama a momak tek skupio 30ak mečeva za Milan. To mu je ujedno i sve u seniorskoj karijeri.
Kjaer i kapiten večeras na najvišem mogućem nivou.
Kjaer i kapiten večeras na najvišem mogućem nivou.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nazalost, Klopp ima obicaj u nebitnim tekmama gurati bitne igrace koji se tad uglavnom sjebu na duze vrijeme.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:16Klopp će 1000% nastojati što više igrača odmoriti zadnje kolo. Prvo mjesto osigurano. Zahuktala se bitka u Engleskoj. A poznato je da Liverpool nema široku klupu i svaki minut u kojima mogu sačuvati najvažnije igrača će iskoristiti.
Valjda je naucio lekciju sa Jotom prosle sezone pa izvede rezerve i zbog nas i zbog vas.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
U potpuno nebitnom meču forsirati najjači tim. To je diletantski pomalo. I onako je raspored užasno zgusnut i svaki meč u kojem se pruži šansa za odmor je strašno bitan.
Leao poručuje sljedeće:

Leao poručuje sljedeće:

- Beduin
- Kontakt:
Svaka im cast, opet nakon uzasne utakmice protiv Viola su pokazali karakter i snagu. Pojesti ATM na njihovom stadionu je velika stvar za ove momke, a to vec 2. put rade ove sezone u LP. Dobar dio utakmice smo imali skoro duplo vise pasova i preko 50% posjed lopte, ne znam kako je to na kraju izgledalo.
Svi su ginuli, borili se, Theo opet par puta mrljao loptu na svojoj polovici i 1 izgubio kad su mogli ljudi napraviti opasnu akciju. Sudija blago i vidno domacinski sudio, ocekivano. Saele danas izginuo, i meni je izgledalo kao da je bio opasniji i ucinkovitiji kad je presao lijevo.
Kalulu!!! Kakva kradja, dobili smo odlicnog beka za smijesnu cifru, ovakvom igrom, zalaganjem i uz malo iskustva bi lahko mogao izbaciti Calabriu iz prvih 11, a u dogledno vrijeme ga vidim i u reprezentaciji na nekim prijateljskim utakmicama. Samo mi nije jasno, zasto ga Pioli izvede? Zato sto je to onaj zadrti italijanski trener, to mora Florenzia ubaciti pa makar i znao da ce manje ucinkovit biti u fazi napada u trenucima kad trebas gol. Ali hajde, dok ima rezultata ne moze mu se previse ni uzeti za zlo, osim sporadicnih izleta sa izmjenama, koje obicno dobro radi i tu je sasvim ok.
Messias - zasluzuje sve pohvale veceras. Da, ima to razloga i sto je postigao pobjedonosni gol, sto je Milan upisao prvu pobjedu u LP nakon 9 godina(?), ali je ocito da ima taj dobar start s loptom, brz prvi korak i veceras je u nekoliko navrata to pokazao, imam osjecaj da lahko moze pretrcati protivnika. U domacoj ligi bi to mogao daleko vise koristiti i biti ucinkovit, s obzirom na kvalitet protivnika (ako uporedimo sa LP, koja je jedan visi nivo). Sretno momku.
Svi su ginuli, borili se, Theo opet par puta mrljao loptu na svojoj polovici i 1 izgubio kad su mogli ljudi napraviti opasnu akciju. Sudija blago i vidno domacinski sudio, ocekivano. Saele danas izginuo, i meni je izgledalo kao da je bio opasniji i ucinkovitiji kad je presao lijevo.
Kalulu!!! Kakva kradja, dobili smo odlicnog beka za smijesnu cifru, ovakvom igrom, zalaganjem i uz malo iskustva bi lahko mogao izbaciti Calabriu iz prvih 11, a u dogledno vrijeme ga vidim i u reprezentaciji na nekim prijateljskim utakmicama. Samo mi nije jasno, zasto ga Pioli izvede? Zato sto je to onaj zadrti italijanski trener, to mora Florenzia ubaciti pa makar i znao da ce manje ucinkovit biti u fazi napada u trenucima kad trebas gol. Ali hajde, dok ima rezultata ne moze mu se previse ni uzeti za zlo, osim sporadicnih izleta sa izmjenama, koje obicno dobro radi i tu je sasvim ok.
Messias - zasluzuje sve pohvale veceras. Da, ima to razloga i sto je postigao pobjedonosni gol, sto je Milan upisao prvu pobjedu u LP nakon 9 godina(?), ali je ocito da ima taj dobar start s loptom, brz prvi korak i veceras je u nekoliko navrata to pokazao, imam osjecaj da lahko moze pretrcati protivnika. U domacoj ligi bi to mogao daleko vise koristiti i biti ucinkovit, s obzirom na kvalitet protivnika (ako uporedimo sa LP, koja je jedan visi nivo). Sretno momku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Messias bi nas ovdje sve mogao iznenaditi u narednim mečevima. Trebalo mu je vremena da se fizički digne, pa povreda ga izbacila iz tima, pa je sve ispočetka morao. Ali svakim sljedećim nastupom mislim da će itekako dizati nivo igre.
Mogao bi biti od ogromnog značaja u zadnjim fazama meča. Kao odličan dribler i tehničar može dosta nauditi umornim protivnicima.
Čovjek nije ni došao kući a već mu Instagram gori. Preko 15k novih pratitelja od završetka meča.
Ali Kalulu, za samo pola miliona.
Mogao bi biti od ogromnog značaja u zadnjim fazama meča. Kao odličan dribler i tehničar može dosta nauditi umornim protivnicima.
Čovjek nije ni došao kući a već mu Instagram gori. Preko 15k novih pratitelja od završetka meča.
Ali Kalulu, za samo pola miliona.
Ma nije samo gol u pitanju , par faulova je izvukao te nastimao zicer Bakayoku i ja sam uvjeren da je ondje bio Tonali bio bi gol. Messias se dobro kreće. Kod gola on je dodao loptu Theu, Theo za Kessiea i onda Messias zavrsava, samo pogledajte njegovu kretnju tu. Strasno dobar osjećaj za prostor ima momak a i za igru generalno ne treba zaboraviti na situaciju kod gola Leao-a kad je fino pustio loptu jer je znao da je u ofsajdu.Beduin je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:39Messias - zasluzuje sve pohvale veceras. Da, ima to razloga i sto je postigao pobjedonosni gol, sto je Milan upisao prvu pobjedu u LP nakon 9 godina(?), ali je ocito da ima taj dobar start s loptom, brz prvi korak i veceras je u nekoliko navrata to pokazao, imam osjecaj da lahko moze pretrcati protivnika. U domacoj ligi bi to mogao daleko vise koristiti i biti ucinkovit, s obzirom na kvalitet protivnika (ako uporedimo sa LP, koja je jedan visi nivo). Sretno momku.
Ono sto je evidentno kod njega je taj grč i trema i to se moglo vidjeti veceras. Sve u svemu momak je odigrao nekih 60-ak minuta za Milan mozda i manje i ucestvovao kod dva gola , neloše za "drugoligaškog" igrača.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Njemu je 30 godina, ali s obzirom da je samo 4 godine u profesionalnom fudbalu njegovo tijelo nije "izhabano".. Tako da u njemu ima još puno elana i prostora za napredak. Volio bih da u Milanu odigra čudesnu sezonu. Jer fudbal je čudesan, ali silni novci su ga dosta okamenili. A ovake priče su uvijek nešto posebno.
Maldini je sa cijelom upravom i trenerom napravio tim, ma porodicu i to se vidi. Ova sezona bi bila idealna kad bi se dočepali scudetta. Jer ovaj tim to može i zaslužili su nagradu u vidu trofeja za sve što rade unazad 2 godine.
Maldini je sa cijelom upravom i trenerom napravio tim, ma porodicu i to se vidi. Ova sezona bi bila idealna kad bi se dočepali scudetta. Jer ovaj tim to može i zaslužili su nagradu u vidu trofeja za sve što rade unazad 2 godine.
-
celikmilan
- Kontakt:
Pobijediti u ovakvoj utakmici uz mnogo grešaka ne može svako. Ostaje žal za onim utakmicama u kojima smo igrali dobro a gubili bodove zbog određenih situacija. Jedine 2 utakmice koje smo odigrali baš loše su one obe protiv Porta i ako od nekoga moramo da izgubimo to drugo mjesto neka to bude od njih jer su to zaslužili. Još jedna je utakmica pa neka bude šta bude. Proći dalje nakon što iz 4 utakmice imaš 1 bod je "bilo" teško zamislivo i izvodljivo ali vidjećemo šta će biti.
Otkud da taj Messi tako kasno pocne karijeru :0
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čovjek živi čudesan san. Kako god njegova avantura u Milanu završila, ostat će upamćen po ovome noćas.
Cuore rossonero.

Nista googleat cuRomagnoli13 je napisao/la: ↑25 nov 2021, 00:29
Čovjek živi čudesan san. Kako god njegova avantura u Milanu završila, ostat će upamćen po ovome noćas.
Cuore rossonero.
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Zlatanova reakcija.
Ne sikiraj se, bit će tu neki prvotimac koji će se povrijediti.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:17Klopp je nocas izmjesao ekipu,a tek ce tad jer vjerujem da nece htjeti sa mu se neki bitni ihraci povrijede za tekme u ligi gdje mu je velika borbamuha milanez je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:14Kakva bi atmosfera bila da puste protiv Liverpoola pun kapacitet stadiona.
Mogao bi nas Kloop malo pogurat pa da malo popusti i izmješa sastav za tu utakmicu.![]()
Al evo ti sastav: Kelleher, Neco, Matip, Konate, Tsimikas, Fabinho, Jones, Ox, Minamino, Origi i Salah.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobar sastav,i ova ekipa moze svakoga dobiti. Ali nama bi svakako protiv ove ekipe bilo puno lakse igrati i doci do pobjede i nadati se povoljnom rez iz druge tekme.Otelo je napisao/la: ↑25 nov 2021, 08:30Ne sikiraj se, bit će tu neki prvotimac koji će se povrijediti.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:17Klopp je nocas izmjesao ekipu,a tek ce tad jer vjerujem da nece htjeti sa mu se neki bitni ihraci povrijede za tekme u ligi gdje mu je velika borbamuha milanez je napisao/la: ↑24 nov 2021, 23:14Kakva bi atmosfera bila da puste protiv Liverpoola pun kapacitet stadiona.
Al evo ti sastav: Kelleher, Neco, Matip, Konate, Tsimikas, Fabinho, Jones, Ox, Minamino, Origi i Salah.
Btw ja ocekujem da jednom i Salaha odmori
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.