Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
nakon ogromni problema s ozljedama, kenny jackett je reagirao i doveo iskusnog danca jens askou-a na pozajmicu iz norwicha. ovaj branic ima iskustva iz turskog sampionata gdje je jedno vrijeme nastupao za kasimpasa, a prosle sezone je bio jedan od glavni igraca norwicha.
http://www.millwallfc.co.uk/page/NewsDe ... 64,00.html
http://www.millwallfc.co.uk/page/NewsDe ... 64,00.html
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
poooz braćo ja sam veliki fan ovog kluba iz druge engleske lige naravno najgori mi je klub west ham utd kada igramo sljedeću utakmicu i u kolko sati hvala unaprijed na pomoći

Lavovi gdje ste nitko mi ne želi odgovoriti na postavljeno pitanje

sutra veoma tesko gostovanje kod leicestera! millwall trenutno ima mnogo problema s ozljedama u odbrani tako da su out ward, robinson, shittu, mkandawire, craig - zato je kenny jackett doveo askou-a i danas je potpisao ugovor kapiten sheff wednesday-a, darren purse, koji je inace veliki fan millwalla

Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
4-2 FT. sasvim realan ishod kad se uzme u obzir s kakvom je odbranom millwall morao igrati u ovom mecu i sudac koji nije za ovog nivoa. ipak tko zna sta bi bilo da **** majmun morison nije opet fulio penal nakon samo 90 sekunda igre
kao sto rekoh sudija uzasan, nepostojeci foul sudi kad je leicester zabio plus direktno iskljucuje askou-a sto je zacudilo i navijace leicestera 

- SN96_FOREVER
- Kontakt:
Millwall i Leeds su mi najdrazi klubovi u Engleskoj! nadam se da jednog dana uci u Premier Ligu 

-- Sila Nebeska Bihać --
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
izgleda da ce u millwall doci craig eastmond na pozajmicu iz arsenala, tj. vraca se u klub gdje je zapoceo svoju karijeru. tesko je ista konkretno reci o ovome igracu posto vecina ovih topdzija na ovom i drugim forumima pojma nemaju o svome igracu
, al' izgleda da je vec igrao za arsenal ove sezone u carling cupu. danas je danny shittu napustio klub, nije uspio da se dogovori s upravom i tako je sada trenutno free agent. nadam se da ce ga ovaj eastmond uspjeti zamijeniti u odbrani.

veceras se igra mec protiv barnsleya koji je bio odgodjen u decembru. millwall jos uvijek ima ogromne probleme u odbrani, naime robinson, ward i craig su jos uvijek out dok je danac askou suspendovan nakon iskljucenja u debiju protiv leicestera. tam mkandawire bi mogao zaigrati veceras, dok ce svoj debi na the denu dobiti darren purse. u vezi se vraca liam trotter dok ce i novajlija craig eastmond najvjerovatnije dobiti svoj debi za tim gdje je zapoceo svoju karijeru

2-0 FT. odlicna igra millwalla u prvom poluvremenu je osigurala jos jednu pobjedu na the denu. svoj debi na the denu su dobili darren purse i craig eastmond, dok su se u prvi 11' vratili mkandawire i trotter. steve morison je doveo millwall u vodstvo u 17' minuti s svojim 13 golom ove sezone nakon odlicne suradnje eastmonda i henrya koji su sredili assist. pobjedu je osigurao james henry koji je zabio u drugoj utakmici zaredom. u drugom poluvremenu je opao tempo skroz i nije bilo veci uzbudjenja u ovoj utakmici. vazno je da je millwall osigurao tri boda, sad su samo 5 boda iza 2.mjesta na tabeli. u utorak ceka tesko gostovanje kod norwicha, tu bi i bod bio ogroman. inace klub je juce prije utakmice saopstio da je do kraja sezone potpisao lijevo krilo hameur bouazza koji dolazi iz hadzibegicevog arlesa. za uslove championshipa on je odlican igrac, igrao je i africko prvenstvo s alzirom.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pa s kakvim ti to Topdžijama pričaš ondaSteve je napisao/la:izgleda da ce u millwall doci craig eastmond na pozajmicu iz arsenala, tj. vraca se u klub gdje je zapoceo svoju karijeru. tesko je ista konkretno reci o ovome igracu posto vecina ovih topdzija na ovom i drugim forumima pojma nemaju o svome igracu, al' izgleda da je vec igrao za arsenal ove sezone u carling cupu.

hehe napokon neko da zna za craiga, hvala za infoBosco je napisao/la:Pa s kakvim ti to Topdžijama pričaš ondaSteve je napisao/la:izgleda da ce u millwall doci craig eastmond na pozajmicu iz arsenala, tj. vraca se u klub gdje je zapoceo svoju karijeru. tesko je ista konkretno reci o ovome igracu posto vecina ovih topdzija na ovom i drugim forumima pojma nemaju o svome igracu, al' izgleda da je vec igrao za arsenal ove sezone u carling cupu.
. Evo ovako, istina je da se ne zna puno o njemu, ali znao je vrlo često uskočiti kod Wengera da odigra na DM-u i uglavnom kad bi igrao bio bi bolji od Denilsona. Wenger računa na njega u buducnosti, ali ja lično mislim da nikada neće dostići potreban nivo za Arsenal, odnosno mislim d bi njegov vrh mogao biti neki prosječni engleski prvoligaš, a ukoliko razočara čak i drugoligaš. Osim pozicije zadnjeg veznog, Wenger ga je u par navrata koristio i na desnom beku kad su bili povrijeđeni i Bac i Eboue. A može odigrati i solidna na toj poziciji. Eto valjda sam ti šta pomogao, pass igra mu isto nije loša, ali je dosta nejak u duelima.

veoma tesko gostovanje veceras protiv norwicha, ovo ce biti izuzetno tezak mec za millwalla posto je norwich u velikom usponu. bod protiv kanarinaca bi bio ravan pobjedi, pogotovo u borbi za playoffse. veznjak marc laird se vratio nakon sto je bio na pozajmici u brentfordu, on ce svoje mjesto zauzeti na klupi. askou je suspendovan a i da nije nebi mogao igrati protiv kluba koji mu drzi ugovor, tj. norwicha. robinson, craig i ward su opet out. hameur bouazza nece dobiti svoj debi veceras posto jos nije spreman. sto se tice protivnika, kod njih su surman i drury ozljedeni, osim njih dvojice manager paul lambert nema veci problema. tesko se nadati bod(ovima) veceras posto jackett nema pola odbrane na raspolaganju, druga prica bi bila da su mu svi igraci fit..
Steve hajd učini Boscu jednu uslugu.
Prati malo igrača iz Norwicha, Henry Lansbury se zove pa večeras ili sutra kad budeš pisao o utakmici da mi malo napišeš kakav je bio. Ja njega plaho gotivim i očekujem puno od njega pa me zanima kakav je.

vazi, samo nek ga eastmond strpa u dzep vecerasBosco je napisao/la:Steve hajd učini Boscu jednu uslugu.Prati malo igrača iz Norwicha, Henry Lansbury se zove pa večeras ili sutra kad budeš pisao o utakmici da mi malo napišeš kakav je bio. Ja njega plaho gotivim i očekujem puno od njega pa me zanima kakav je.

@Steve koliko vidim stigao vam je i Hameour Bouazza iz Arlesa do kraja sezone.Gledao sam ga u Arlesu ove sezone,secam ga se iz Blackpoola sezonu pre toga,i mislim da moze da donese dosta Millwallu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nadam se da ce alzirac dokazati svoj potencijal. millwall inace ima pravo da ga otkupi na kraju sezone za £150.000, to je stvarno jeftino za igraca njegove klase.Devil je napisao/la:@Steve koliko vidim stigao vam je i Hameour Bouazza iz Arlesa do kraja sezone.Gledao sam ga u Arlesu ove sezone,secam ga se iz Blackpoola sezonu pre toga,i mislim da moze da donese dosta Millwallu.
Jos osam minuta do nevjerovatno velikih tri poena.Ako to uspiju ova im pobjeda moze biti od velike vaznosti. 
@steve pa vi se uopste ne zaebavate
A u pm ovo napisa i norwo ga odmah ucera.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobar mali, dobarBosco je napisao/la:Steve hajd učini Boscu jednu uslugu.Prati malo igrača iz Norwicha, Henry Lansbury se zove pa večeras ili sutra kad budeš pisao o utakmici da mi malo napišeš kakav je bio. Ja njega plaho gotivim i očekujem puno od njega pa me zanima kakav je.

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
tuga brate, primiti gol u 94' minutiharishp je napisao/la:Jos osam minuta do nevjerovatno velikih tri poena.Ako to uspiju ova im pobjeda moze biti od velike vaznosti.

ps: fino je vidjeti da i navijace spammersa interesuju rezultati ovog kluba, bas ono kao priprema za derbije u championshipu iduce sezone

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.