ra1981 je napisao/la: ↑25 nov 2021, 23:19
tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 nov 2021, 22:00
Prosječan navijač novog veleza kada povezu dvije pobjede: "ove godine osvajamo titulu, najkvalitetniji smo"
Prosječan navijač novog veleza kada su u donjem dijelu tablice: " vi ste svi debili sto nam se smijete, jer mi osvajamo kup i idemo u europu"
Prosječan navijač novog veleza kada ispadne u federalku i ne osvoji kup: "ali, ali, onaaj, Zrinjski vam nije osnovan 1905. Godine, mi smo izbacili aeka, isli smo u daleko sarajevo napunit stadion, dortmund je dolazio u mostar.
Al uvijek kazem da ih nema, trebalo bi ih izmislit jer su komedija. Uvijek uz sportske neuspjehe dođe i jedna doza patetike za potpuni ugođaj
Opet se ponavljam. Ako je ovo “novi Velež”, šta je onda Zrinjski koji nije postojao 50 godina. Jeli to isti klub?
Zrinjski jeste isti. Dok se vi okrećete kako vjetar puše i kako vam koja politika paše. Ide se linijom manjeg otpora. Sto napisa neko gore za sto lira u sto vira. Tako da, ostajem pri svom mišljenju. Dičite se uspjesima nekadasnjeg mostarskog veleza, dok je realnost sasvim drugacija. Meni ni iz džepa ni u džep, al malo je jadno. Sreca naleti ovaj aek, pa mozete nesto upisat i u stvarnu povijest svog kluba. Najveci uspjeh dosad. Malo cemo bar odmorit od dortmunda
killafrommanilla je napisao/la: ↑26 nov 2021, 01:05
Tutankamon je jedini koji se bori s trazenjem odgovora na nemoguca pitanja, stoga cemo mu postaviti jedno vrlo direktno pitanje: Koja je razlika izmedju vd direktora Zrinjskog i prvog potpredsjednika Saveza, i kako je to moguce?
Ne borim se ja ništa. Imam pametnijih stvari u životu od rasprave s mitomanima. Jedno pitanje vidio kad je postavljeno, zašto Zrinjski, a ne Zrinski..za 2ipo minute naso odgovor na internetu i postavio ovde.
Vidim da susjedi ipak imaju malo vise vremena i provode sate i sate da iskopaju nesto o Zrinjskom, pa da postave neko glupo pitanje da se manje prica o njihovoj povijesti, nemoći, jadu i patetičnosti.
I odgovor na to pitanje sto si postavio: veze nemam niti me zanima.
Zivili