Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Česi:
Jakub Šiřina(Opava), Tomáš Vyoral(Pardubice), Ondřej Sehnal(Braunschweig)
Jaromír Bohačík(Strasbourg), David Jelínek(Andorra)
Tomáš Kyzlink(USK Praha), David Pekárek(Pardubice)
Lukáš Palyza(Nymburg), Petr Bohačík(Ostrava)
Martin Peterka(Braunschweig), Luboš Kovář(Nymburg), Šimon Puršl(Brno)
Jakub Šiřina(Opava), Tomáš Vyoral(Pardubice), Ondřej Sehnal(Braunschweig)
Jaromír Bohačík(Strasbourg), David Jelínek(Andorra)
Tomáš Kyzlink(USK Praha), David Pekárek(Pardubice)
Lukáš Palyza(Nymburg), Petr Bohačík(Ostrava)
Martin Peterka(Braunschweig), Luboš Kovář(Nymburg), Šimon Puršl(Brno)
Kako ide prodaja karata, koliko ih je uopste pusteno u prodaju ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Sa susednom. Dakle, sa Francuskom, Madjarskom i Crnom Gorom (Portugal bi trebao u toj grupi da ispadne).
Imate po meni nikad vecu sansu da se kvalifikujete na svetsko prvenstvo. Francuzi i Litvanci su kao velike nacije favoriti, ostale selekcije mozete sve da nadigrate u medjusonim duelima za to 3. mesto koje vodi na SP. Mada ni Litvanaci nisu nista posebno. Osetno padaju poslednjih godina, slabija im je proizvodnja igraca. Patice se oni i u ovim kvalifikacijama predosecam.
Uglavnom, imate podlogu za sportsku ambiciju. Ako udjete hrabro i samouvereno u ovaj kvalifikacioni ciklus, vidim vas na svetskom prvenstvu.
Dje je najjeftiniji brzi test za nevakcinisane? I moze li se proci bez toga ikako.
meni ova reprezentacija apsolutno ne uliva neko povjerenje,bez obzira na sve Česi su jos nekvalitetniji i jos im nema pola ekipe
20-30 za nas
20-30 za nas
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ovako je to izgledalo prije skoro 3 godine. Mi smo od tad jaci za Musu, Kamenjasa, Sulejmanovica...
https://www.rezu.ltati.com/utakmica/nyX ... ji/detalji
Roberson - Musa - Atic - Sulejmanovic - Kamenjas je petorka s kojom bih ja poceo i gledao bih da na parketu gotovo uvijek ima jedan od dvojice najboljih (Musa ili Atic). S klupe su Gegic, Lazic, Halilovic, pa i Penava jako dobre opcije i to je nekih 9 kosarkasa koje treba rotirati. Campara, Vrabac i Delalic mogu uci samo u nekim vanrednim okolnostima, kao sto su licne greske i sl.. Ako momci udju ozbiljno u utakmicu i bez ikakvog potcjenjivanja, ubijedjen sam da cemo ih dobiti dvocifrenom razlikom. Sretno!
https://www.rezu.ltati.com/utakmica/nyX ... ji/detalji
Roberson - Musa - Atic - Sulejmanovic - Kamenjas je petorka s kojom bih ja poceo i gledao bih da na parketu gotovo uvijek ima jedan od dvojice najboljih (Musa ili Atic). S klupe su Gegic, Lazic, Halilovic, pa i Penava jako dobre opcije i to je nekih 9 kosarkasa koje treba rotirati. Campara, Vrabac i Delalic mogu uci samo u nekim vanrednim okolnostima, kao sto su licne greske i sl.. Ako momci udju ozbiljno u utakmicu i bez ikakvog potcjenjivanja, ubijedjen sam da cemo ih dobiti dvocifrenom razlikom. Sretno!

- JohnCleese
- Kontakt:
Bez Muse sam bio ubjeđen u pobjedu, sad vec ne znam.
Ovo govorim bez da sam maliciozan nego fakat ne znam kako ce to s njim izgledati.
Ovo govorim bez da sam maliciozan nego fakat ne znam kako ce to s njim izgledati.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Musa se mora prilagoditi ekipi, a ne ekipa njemu. Nadam se da Bosnic nece napraviti gresku, iako su ovi Cesi taraba, a i imaju problema oko rostera.
Kako moze da izgleda s igracem koji ima vise poena u rukama nego svi ostali?! Nije nam se jednom desilo da napad zatrokira i da nema ko zabiti poene, a on je neko ko moze biti itekako koristan u takvim trenucima. Osim toga, protivnicke reprezentacije ce vise obracati paznju na Musu, nego na sve druge koji su ranije bili u rosteru umjesto njega, tako da ce i ostali dobiti vise prostora u igri. On se podredio kolektivu u jednoj maloj ekipi iz Spanije, pa ne vidim razloga da se ne podredi reprezentaciji za koju igra srcem, pogotovo pod palicom ozbiljnog trenera kakav je Bosnic.JohnCleese je napisao/la: ↑26 nov 2021, 09:32Bez Muse sam bio ubjeđen u pobjedu, sad vec ne znam.
- JohnCleese
- Kontakt:
Bog te cuo.Ghuraba je napisao/la: ↑26 nov 2021, 10:05Kako moze da izgleda s igracem koji ima vise poena u rukama nego svi ostali?! Nije nam se jednom desilo da napad zatrokira i da nema ko zabiti poene, a on je neko ko moze biti itekako koristan u takvim trenucima. Osim toga, protivnicke reprezentacije ce vise obracati paznju na Musu, nego na sve druge koji su ranije bili u rosteru umjesto njega, tako da ce i ostali dobiti vise prostora u igri. On se podredio kolektivu u jednoj maloj ekipi iz Spanije, pa ne vidim razloga da se ne podredi reprezentaciji za koju igra srcem, pogotovo pod palicom ozbiljnog trenera kakav je Bosnic.JohnCleese je napisao/la: ↑26 nov 2021, 09:32Bez Muse sam bio ubjeđen u pobjedu, sad vec ne znam.
Ako na ekipu i atmosferu iz proslih kvalifikacija za EP dobijemo Musu, mi smo beton.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Samo da ih ne krene shut
Sve ostalo se da rijesiti.

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
odustani Ghuraba od toga vjeruj mi ljudi su govorili da ni Nurkica ne treba zvati jel ima glupu frizuru i kvari hemiju, a da je Sejfic ljudina kakve nema i to jos celav.Ghuraba je napisao/la: ↑26 nov 2021, 10:05Kako moze da izgleda s igracem koji ima vise poena u rukama nego svi ostali?! Nije nam se jednom desilo da napad zatrokira i da nema ko zabiti poene, a on je neko ko moze biti itekako koristan u takvim trenucima. Osim toga, protivnicke reprezentacije ce vise obracati paznju na Musu, nego na sve druge koji su ranije bili u rosteru umjesto njega, tako da ce i ostali dobiti vise prostora u igri. On se podredio kolektivu u jednoj maloj ekipi iz Spanije, pa ne vidim razloga da se ne podredi reprezentaciji za koju igra srcem, pogotovo pod palicom ozbiljnog trenera kakav je Bosnic.JohnCleese je napisao/la: ↑26 nov 2021, 09:32Bez Muse sam bio ubjeđen u pobjedu, sad vec ne znam.
ne znam cemu negativa dosta smo napredovali u gotovo svim igracima Gega trenutno puno ozbiljniji, Kamenjas isto, Miralem iako u godinama nikad bolji, Roberson, Suljo, Atic u ozbiljnoj eurko kup ekipi vidjet cete uostalom na terenu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
da krene sut protiv ekipe kao sto smo mi, moraju imati vrhnuski spacing...
nasa ekipa je jako atleticna i dugacka...mogu sve preuzimati i brzo rotirati
tranzicija nam je zbog te atletike dobra
ocekujem veceras hrpu zakucavanja i blokada
samo da prodze bez povreda
dobre guzove ima Belma
udarne snage veceras:
Gegic/Roberson-Musa-Atic-Sulejmanovic-Halilovic/Kamenjas
naravno i svako od ostalih moze imati "svoj dan"
Gegic/Roberson-Musa-Atic-Sulejmanovic-Halilovic/Kamenjas
naravno i svako od ostalih moze imati "svoj dan"
Nek sam dočekao i optimizam na nekoj od tema repke.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
20 razlike.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Divos, Normus90, StevieG8, TripleThreat i 20 gostiju.