Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Koji ce nam k komentator pored ove seljacine od spikera u dvorani
Don't believe the hype.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, ide nešto na fazon da imaš taj jedan slot i da možeš naturalizovati nekog. Ne znam koliko pratiš ali imamo najbolju ili drugu najbolju igračicu svijeta u ženskoj reprezentaciji ali ovdje smo baš fulilitutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:22Ja sam mislio kad uzmes nekog amera da on treba bit medju najboljima u reprezentaciji. Sta je ovo braco mila, gdje ovog nađoše

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kamenjas sulejmanovic

Nemojte grijesit za amerikanca, covjek nas guro kroz kvale za Eurobasket. Veceras nije na svom nivou, al okej, jesu neko drugi, on ce bit sljedecu tekmu.
Zadnja izmjena: Harika, dana/u 26 nov 2021, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
kontam ona jj zabija tamo 50 poena moze i ovdje 20 a svakako ima pasosMortemHz je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:24Ma ja, ide nešto na fazon da imaš taj jedan slot i da možeš naturalizovati nekog. Ne znam koliko pratiš ali imamo najbolju ili drugu najbolju igračicu svijeta u ženskoj reprezentaciji ali ovdje smo baš fulilitutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:22Ja sam mislio kad uzmes nekog amera da on treba bit medju najboljima u reprezentaciji. Sta je ovo braco mila, gdje ovog nađoše![]()

- tutankamon1905
- Kontakt:
Znam za nju. Pa vise bi koristi od nje imali vecerasMortemHz je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:24Ma ja, ide nešto na fazon da imaš taj jedan slot i da možeš naturalizovati nekog. Ne znam koliko pratiš ali imamo najbolju ili drugu najbolju igračicu svijeta u ženskoj reprezentaciji ali ovdje smo baš fulilitutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:22Ja sam mislio kad uzmes nekog amera da on treba bit medju najboljima u reprezentaciji. Sta je ovo braco mila, gdje ovog nađoše![]()
Nek vrti Pick sa kamenjasom i dobro je
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Atic je totalno izgubio samopouzdanje ove sezone
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako kritika urodi plodomtutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:22Ja sam mislio kad uzmes nekog amera da on treba bit medju najboljima u reprezentaciji. Sta je ovo braco mila, gdje ovog nađoše

- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ne moze Atic bazen pogoditi
Pod hitno mijenjati grad gdje ce repka igrati. Bolja atmosfera na seoskim turnirima, bruka.
Robersonnn
Treca cetvrtina 31:11

Treca cetvrtina 31:11

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 nov 2021, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tutankamon1905
- Kontakt:
Samo treba žugatTekashi je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:27Kako kritika urodi plodomtutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:22Ja sam mislio kad uzmes nekog amera da on treba bit medju najboljima u reprezentaciji. Sta je ovo braco mila, gdje ovog nađoše![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tekashi je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:27Kako kritika urodi plodomtutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:22Ja sam mislio kad uzmes nekog amera da on treba bit medju najboljima u reprezentaciji. Sta je ovo braco mila, gdje ovog nađoše![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Niko ne maše fašističkim zastavicama

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
S obzirom u kakvom momentu je upao u reprezentaciju sasvim sigurno je bio pojačanje. Ruku na srce već sada ga tim prerasta i Musa je neću reći duplo ali sigurno u postocima korisniji i bolji od Amera. Nikad neće biti nivo Domercanta.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
E nek smo i mi dobru 3/4 odigrali jednom u zivotu
Jedan grad, jedna ljubav!
Ne znam ni sto je ikad vrate u Sarajevo uvijek ista prica
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.