Velež i stari most simboli Hercegovinetheend je napisao/la: ↑26 nov 2021, 20:54Velez nije ponos Mostara, a kamoli nase jedne, jedine Bosne i Hercegovine.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 16:09
Željo - Polufinale Kup UEFA
Velež - četvrtfinale Kup UEFA
Ponosi države!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Brate, svi mi u zivotu imamo uspone i padove ali siguran sam da se stabilna osoba radije sjeti sretnijih momenata nego onih losijih. Kad bi razmisljali samo o onom sto je lose, poubijali se. Da je ovo historijski momenat, pa i nije. Ipak smo igrali cetvrtfinale Kup Uefa. Cetvrtfinale takmicenja u koje se vi nikad niste uspijeli ni plasirati. I skoro svi ostali u drzavi. To je bilo, tamo kad proguglas o tome stoji Velez, ma koliko mi dosadni bili s tim. Samo je Zeljo dalje dogurao. Tako isto i taj Derby County, niko nikad u historiji klubova iz BiH nije pobjedio i izbacio aktuelnog sampiona Engleske. Trebam zapostaviti tu cinjenicu jer se davno desila ? Pa eto zaboravi i ti prvu titulu Zrinjskog, proslo je 16 godina od toga. Racunajte samo zadnju, ona je najsvjezija. Daj bola. Imate sest titula, niko vam ne spori to. Eto i sedme. Valjda ti je draze pricati o tim titulama nego o blamazi protiv Dudelanga. Jos kad mi se jave ovi panjevi iz Tuzle, Zenice, Bugojna. Oni nesto pijacu spominju, VHS velikane, Vrapcice... odes gore kod njih, zapeli u vremenu. Divljacki mentalitet kao sto su im i same ekipe, ne mogu u istu recenicu s Velezom. Smijesno pricati. Samo na ovom forumu mozes procitati takve gluposti. Dosta od mene.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 20:52Svijet je nastao i postojao samo onaj period koji vama paše.tersnakvadrat je napisao/la: ↑26 nov 2021, 20:30Nije ovo nama prva sezona u Evropi. Mi 100 godina postojimo, ali bas 100 godina. Nije svijet nastao '92. I ono sto je bilo, i ono sto dolazi. Sve smo to mi. Nase. I ruzno i dobro. Jednim izletom poslije rata, posrali smo se na sve izlete drugih po Evropi. Ima i to neku simboliku. Dolaze neka ljepsa vremena.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 20:25
Kad ce vam se desit tako vam svega, prvi put europu izborili. Al kaze kralj jos uvijek nisu..koda imaju 10 sezona u europi, a ne prva![]()
Kako god, iskreno cestitam na prvoj sezoni u europi, iznad ocekivanja s obzirom da vam je to sve novo. Ali sada treba gurat dalje, temelji su postavljeni, nemojte ispast iz lige iste godine kad ste ostvarili povijesni uspjeh
Vidis da mozes ostaviti normalan komentar. Mogu i ja, kad se fino pricamo. Ostat cemo. Necemo se tek tako dati. Bit ce dana za megdana.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jel ovo jedan njihov normalan?tersnakvadrat je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:15Brate, svi mi u zivotu imamo uspone i padove ali siguran sam da se stabilna osoba radije sjeti sretnijih momenata nego onih losijih. Kad bi razmisljali samo o onom sto je lose, poubijali se. Da je ovo historijski momenat, pa i nije. Ipak smo igrali cetvrtfinale Kup Uefa. Cetvrtfinale takmicenja u koje se vi nikad niste uspijeli ni plasirati. I skoro svi ostali u drzavi. To je bilo, tamo kad proguglas o tome stoji Velez, ma koliko mi dosadni bili s tim. Samo je Zeljo dalje dogurao. Tako isto i taj Derby County, niko nikad u historiji klubova iz BiH nije pobjedio i izbacio aktuelnog sampiona Engleske. Trebam zapostaviti tu cinjenicu jer se davno desila ? Pa eto zaboravi i ti prvu titulu Zrinjskog, proslo je 16 godina od toga. Racunajte samo zadnju, ona je najsvjezija. Daj bola. Imate sest titula, niko vam ne spori to. Eto i sedme. Valjda ti je draze pricati o tim titulama nego o blamazi protiv Dudelanga. Jos kad mi se jave ovi panjevi iz Tuzle, Zenice, Bugojna. Oni nesto pijacu spominju, VHS velikane, Vrapcice... odes gore kod njih, zapeli u vremenu. Divljacki mentalitet kao sto su im i same ekipe, ne mogu u istu recenicu s Velezom. Smijesno pricati. Samo na ovom forumu mozes procitati takve gluposti. Dosta od mene.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 20:52Svijet je nastao i postojao samo onaj period koji vama paše.tersnakvadrat je napisao/la: ↑26 nov 2021, 20:30
Nije ovo nama prva sezona u Evropi. Mi 100 godina postojimo, ali bas 100 godina. Nije svijet nastao '92. I ono sto je bilo, i ono sto dolazi. Sve smo to mi. Nase. I ruzno i dobro. Jednim izletom poslije rata, posrali smo se na sve izlete drugih po Evropi. Ima i to neku simboliku. Dolaze neka ljepsa vremena.![]()
Kako god, iskreno cestitam na prvoj sezoni u europi, iznad ocekivanja s obzirom da vam je to sve novo. Ali sada treba gurat dalje, temelji su postavljeni, nemojte ispast iz lige iste godine kad ste ostvarili povijesni uspjeh
Vidis da mozes ostaviti normalan komentar. Mogu i ja, kad se fino pricamo. Ostat cemo. Necemo se tek tako dati. Bit ce dana za megdana.
Svaka cast decko.
Predlazem primirje i suzivot da pokazemo primjer drugima.
Momci,jel vrijeme da zakopamo ratne sjekire?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Rat legendo. Ili si s nama ili nisi. Svako svom jatu leti. Milom ili silom.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:07
Sta je poslo po zlu pa toliko bivsih velezovaca otislo igrat za Zrinjski,da nije mozda sve to u druga Tite bila ipak plastika?
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Smorili smo temu svi do mila Boga, neko vise neko manje, u krug se vrtimo a nista ne pisemo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:19Jel ovo jedan njihov normalan?tersnakvadrat je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:15Brate, svi mi u zivotu imamo uspone i padove ali siguran sam da se stabilna osoba radije sjeti sretnijih momenata nego onih losijih. Kad bi razmisljali samo o onom sto je lose, poubijali se. Da je ovo historijski momenat, pa i nije. Ipak smo igrali cetvrtfinale Kup Uefa. Cetvrtfinale takmicenja u koje se vi nikad niste uspijeli ni plasirati. I skoro svi ostali u drzavi. To je bilo, tamo kad proguglas o tome stoji Velez, ma koliko mi dosadni bili s tim. Samo je Zeljo dalje dogurao. Tako isto i taj Derby County, niko nikad u historiji klubova iz BiH nije pobjedio i izbacio aktuelnog sampiona Engleske. Trebam zapostaviti tu cinjenicu jer se davno desila ? Pa eto zaboravi i ti prvu titulu Zrinjskog, proslo je 16 godina od toga. Racunajte samo zadnju, ona je najsvjezija. Daj bola. Imate sest titula, niko vam ne spori to. Eto i sedme. Valjda ti je draze pricati o tim titulama nego o blamazi protiv Dudelanga. Jos kad mi se jave ovi panjevi iz Tuzle, Zenice, Bugojna. Oni nesto pijacu spominju, VHS velikane, Vrapcice... odes gore kod njih, zapeli u vremenu. Divljacki mentalitet kao sto su im i same ekipe, ne mogu u istu recenicu s Velezom. Smijesno pricati. Samo na ovom forumu mozes procitati takve gluposti. Dosta od mene.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 20:52
Svijet je nastao i postojao samo onaj period koji vama paše.
Svaka cast decko.
Ti si naša ljubav jedina!
Izgleda da si novi na forumu pa neznas, oni znaju istinu, nego vas nove na forumu loze. Ne brini se bRAte, i oni vole Veleza skoro kao i mi, tate i dede su im forcali.tersnakvadrat je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:15Brate, svi mi u zivotu imamo uspone i padove ali siguran sam da se stabilna osoba radije sjeti sretnijih momenata nego onih losijih. Kad bi razmisljali samo o onom sto je lose, poubijali se. Da je ovo historijski momenat, pa i nije. Ipak smo igrali cetvrtfinale Kup Uefa. Cetvrtfinale takmicenja u koje se vi nikad niste uspijeli ni plasirati. I skoro svi ostali u drzavi. To je bilo, tamo kad proguglas o tome stoji Velez, ma koliko mi dosadni bili s tim. Samo je Zeljo dalje dogurao. Tako isto i taj Derby County, niko nikad u historiji klubova iz BiH nije pobjedio i izbacio aktuelnog sampiona Engleske. Trebam zapostaviti tu cinjenicu jer se davno desila ? Pa eto zaboravi i ti prvu titulu Zrinjskog, proslo je 16 godina od toga. Racunajte samo zadnju, ona je najsvjezija. Daj bola. Imate sest titula, niko vam ne spori to. Eto i sedme. Valjda ti je draze pricati o tim titulama nego o blamazi protiv Dudelanga. Jos kad mi se jave ovi panjevi iz Tuzle, Zenice, Bugojna. Oni nesto pijacu spominju, VHS velikane, Vrapcice... odes gore kod njih, zapeli u vremenu. Divljacki mentalitet kao sto su im i same ekipe, ne mogu u istu recenicu s Velezom. Smijesno pricati. Samo na ovom forumu mozes procitati takve gluposti. Dosta od mene.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 20:52Svijet je nastao i postojao samo onaj period koji vama paše.tersnakvadrat je napisao/la: ↑26 nov 2021, 20:30
Nije ovo nama prva sezona u Evropi. Mi 100 godina postojimo, ali bas 100 godina. Nije svijet nastao '92. I ono sto je bilo, i ono sto dolazi. Sve smo to mi. Nase. I ruzno i dobro. Jednim izletom poslije rata, posrali smo se na sve izlete drugih po Evropi. Ima i to neku simboliku. Dolaze neka ljepsa vremena.![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Tako je fudbalfudbal ovo ne vodi nicemu. 
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
S tobom i ovim tutankamon se moze pisati normalno, cim dodju hdz botovi citaj herero rigoleto itd pokvare temu momentalnoAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:19Jel ovo jedan njihov normalan?tersnakvadrat je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:15Brate, svi mi u zivotu imamo uspone i padove ali siguran sam da se stabilna osoba radije sjeti sretnijih momenata nego onih losijih. Kad bi razmisljali samo o onom sto je lose, poubijali se. Da je ovo historijski momenat, pa i nije. Ipak smo igrali cetvrtfinale Kup Uefa. Cetvrtfinale takmicenja u koje se vi nikad niste uspijeli ni plasirati. I skoro svi ostali u drzavi. To je bilo, tamo kad proguglas o tome stoji Velez, ma koliko mi dosadni bili s tim. Samo je Zeljo dalje dogurao. Tako isto i taj Derby County, niko nikad u historiji klubova iz BiH nije pobjedio i izbacio aktuelnog sampiona Engleske. Trebam zapostaviti tu cinjenicu jer se davno desila ? Pa eto zaboravi i ti prvu titulu Zrinjskog, proslo je 16 godina od toga. Racunajte samo zadnju, ona je najsvjezija. Daj bola. Imate sest titula, niko vam ne spori to. Eto i sedme. Valjda ti je draze pricati o tim titulama nego o blamazi protiv Dudelanga. Jos kad mi se jave ovi panjevi iz Tuzle, Zenice, Bugojna. Oni nesto pijacu spominju, VHS velikane, Vrapcice... odes gore kod njih, zapeli u vremenu. Divljacki mentalitet kao sto su im i same ekipe, ne mogu u istu recenicu s Velezom. Smijesno pricati. Samo na ovom forumu mozes procitati takve gluposti. Dosta od mene.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 20:52
Svijet je nastao i postojao samo onaj period koji vama paše.
Svaka cast decko.
Kako si mogao @Graha zaboraviti?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:38S tobom i ovim tutankamon se moze pisati normalno, cim dodju hdz botovi citaj herero rigoleto itd pokvare temu momentalnoAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:19Jel ovo jedan njihov normalan?tersnakvadrat je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:15
Brate, svi mi u zivotu imamo uspone i padove ali siguran sam da se stabilna osoba radije sjeti sretnijih momenata nego onih losijih. Kad bi razmisljali samo o onom sto je lose, poubijali se. Da je ovo historijski momenat, pa i nije. Ipak smo igrali cetvrtfinale Kup Uefa. Cetvrtfinale takmicenja u koje se vi nikad niste uspijeli ni plasirati. I skoro svi ostali u drzavi. To je bilo, tamo kad proguglas o tome stoji Velez, ma koliko mi dosadni bili s tim. Samo je Zeljo dalje dogurao. Tako isto i taj Derby County, niko nikad u historiji klubova iz BiH nije pobjedio i izbacio aktuelnog sampiona Engleske. Trebam zapostaviti tu cinjenicu jer se davno desila ? Pa eto zaboravi i ti prvu titulu Zrinjskog, proslo je 16 godina od toga. Racunajte samo zadnju, ona je najsvjezija. Daj bola. Imate sest titula, niko vam ne spori to. Eto i sedme. Valjda ti je draze pricati o tim titulama nego o blamazi protiv Dudelanga. Jos kad mi se jave ovi panjevi iz Tuzle, Zenice, Bugojna. Oni nesto pijacu spominju, VHS velikane, Vrapcice... odes gore kod njih, zapeli u vremenu. Divljacki mentalitet kao sto su im i same ekipe, ne mogu u istu recenicu s Velezom. Smijesno pricati. Samo na ovom forumu mozes procitati takve gluposti. Dosta od mene.
Svaka cast decko.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nego da se vratimo na temu sa ovih iz zone ispadanja i ovih sto nisu ni izasli u Evropu ove godine i spomenemo aktuelnog sampiona bosne i hercegovine, BANJALUCKOG BORCA

VELIKAN IZ PLATONOVE

VELIKAN IZ PLATONOVE
" "!
1926
1926
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dje vam je Vico,kad ce ti tereni?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
@Only
Brate javi se sa kojim podatkom
Proljece u Europi
Samo Mi i Vi
Proljece u Europi
Samo Mi i Vi
svrakino1921 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 22:15@Only
Proljece u Europi
Samo Mi i Vi
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
jolicnikola
- Kontakt:
Danas igra šesterostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dobro jutro u Sarajevu je čist zrak i nema smoga samo da pitam da li je FK Velež istupio iz lige i ako nisu kad planiraju?
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Danas se igra i derbi zacelja u Trebinju.
Cisto da i ljubitelji nesto slabijeg nogometa, neki bi rekli krkanluka, imaju sto vidjeti danas. Ne vole svi gledati golove, neki vole vidjeti i dobar degenek sudije, vatromet u tunelu i sl.
Cisto da i ljubitelji nesto slabijeg nogometa, neki bi rekli krkanluka, imaju sto vidjeti danas. Ne vole svi gledati golove, neki vole vidjeti i dobar degenek sudije, vatromet u tunelu i sl.
🔹
Trenutno korisnika/ca: RaymondRed, Zaboljesutra i 36 gostiju.