HAHAHAHAHAHAHAakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 22:47
Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 22:47

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Smijurija kao i cijela televizija i grupacija na čelu sa vlasnikom D.Š.
A i Mama je top 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
U Tuzli su dvoranski sportovi korida, ali kako to ljudi ovdje vole, onda im je valjda to mjera za dobro.
Publika u Sarajevu je više nego ok, rekao bih čak evropska. Druga je stvar što ljudi ne shvataju da košarka ili dvoranski sport uopšte nije fudbal i da je glupost pjevati sve vrijeme.
Mada, ja bih repke slao svuda po BiH. Ništa ljepše od toga kad košarka ili rukomet dođu u manje gradove. Ali, prvo napraviti dvoranu i stvoriti uslove za to. Tuzli ne davati ništa kao vid pritiska da se obnovi ili napravi nova dvorana. Mejdan je kao dvorana od prije 300 godina i samo treba biti realan i to priznati. Čak je i ova Skenderije za Mejdan poput najmodernije arene. O zeničkoj da ne pričam s aspekta uslova svakako.
Publika u Sarajevu je više nego ok, rekao bih čak evropska. Druga je stvar što ljudi ne shvataju da košarka ili dvoranski sport uopšte nije fudbal i da je glupost pjevati sve vrijeme.
Mada, ja bih repke slao svuda po BiH. Ništa ljepše od toga kad košarka ili rukomet dođu u manje gradove. Ali, prvo napraviti dvoranu i stvoriti uslove za to. Tuzli ne davati ništa kao vid pritiska da se obnovi ili napravi nova dvorana. Mejdan je kao dvorana od prije 300 godina i samo treba biti realan i to priznati. Čak je i ova Skenderije za Mejdan poput najmodernije arene. O zeničkoj da ne pričam s aspekta uslova svakako.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Doktorakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 22:54Nije mama
https://www.instagram.com/jasna_slisko/?hl=en

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Utakmica onakva kakva je i trebala biti realno, mada su me Česi iznenadili najprije sutem za 3, gotovo svaka ekipa ce imati nekog anonimusa koji ce iskociti i u tome ce i biti car ovih kvalifikacija.
Musa napunio smrdljiva usta mnogim pljuvacima i pokazao da je apsolutni lider ove ekipe, Atic me jedino razocarao ove sezone je skroz pogubljen i u Buducnosti je bez prave uloge kazu da je Jovic na pragu dolaska u Buducnost i mislim da je tu njegov kraj u Buducnosti, Suljo isto tih nocas, Miralem jako los kao i Roberson koji realno nije dovoljno dobar igrac s tim da uzima mjesto strancu jos kad uzmes da je truba u odbrani.
Gegic je za svaku pohvalu energetska bomba na terenu sa onim ofanzivnim skokom i igrac prevage, takoder treba pohvaliti i Bosnica gospodina koji nas je preporodio, a vec su ga na poluvremenu krenuli pljuvat zanemarivsi vanserijski sut Čeha za tri od 60%.
Musa napunio smrdljiva usta mnogim pljuvacima i pokazao da je apsolutni lider ove ekipe, Atic me jedino razocarao ove sezone je skroz pogubljen i u Buducnosti je bez prave uloge kazu da je Jovic na pragu dolaska u Buducnost i mislim da je tu njegov kraj u Buducnosti, Suljo isto tih nocas, Miralem jako los kao i Roberson koji realno nije dovoljno dobar igrac s tim da uzima mjesto strancu jos kad uzmes da je truba u odbrani.
Gegic je za svaku pohvalu energetska bomba na terenu sa onim ofanzivnim skokom i igrac prevage, takoder treba pohvaliti i Bosnica gospodina koji nas je preporodio, a vec su ga na poluvremenu krenuli pljuvat zanemarivsi vanserijski sut Čeha za tri od 60%.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Steta, bila bi jos boljaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 22:54Nije mama
https://www.instagram.com/jasna_slisko/?hl=en

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Vidi Story kaže nije kombinezon nego kompletmilanist je napisao/la: ↑26 nov 2021, 23:00Steta, bila bi jos boljaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 22:54Nije mama
https://www.instagram.com/jasna_slisko/?hl=en![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
emir18 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 23:01Vidi Story kaže nije kombinezon nego kompletmilanist je napisao/la: ↑26 nov 2021, 23:00Steta, bila bi jos boljaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 22:54
Nije mama
https://www.instagram.com/jasna_slisko/?hl=en![]()
![]()
![]()

To je to miky

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
De da Baho samo nesto pita
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Beduin
- Kontakt:
Ni u sali ne mozes porediti atmosferu u Mejdanu i u Sarajevu, na-aaa.kovacic je napisao/la: ↑26 nov 2021, 22:30Nije u Tuzli ništa kvalitetnije navijanje, možda jeste glasnije, ali što se tiče skandiranja iste stvari se dešavaju.aqarius je napisao/la: ↑26 nov 2021, 21:59Svaka čast našem šeheru, ali repku treba prebaciti u npr. Tuzlu. Grad od 600 000 stanovnika u prvom kolu kvala ne može napuniti 4000 gledalaca. Nemaju košarke, rukometa, haman ni fudbala i ne treba ništa na zor. Rezultat se lomi oni slikaju s. ise i g. u zice.. onaj urliče Bosna, Bosna 4 sekunde i kraj priče.. a jednostavno možda su ljudi i prerasli ove događaje...
Drugo, sve karte su rasprodane, odredili su da će biti 4000 zbog korone, da su pustili svih 7-7.5 otišlo bi bez problema.
Jos je ovo veceras jedno od boljih izdanja u Sarajevu s obzirom da je generalno ocaj kad igraju kosarkasi tamo. Budimo realni, Tuzla je grad kosarke i tacka. Cijeli kanton dodje gledati reprezentaciju jer im nije daleko, a voli se kosarka, rukomet.
Mejdan se renovira nakon onih poplava, moguce i zbog tog da nema tamo utakmica dok uskoro ne bude sve tip-top.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakva je situacija sa Garzom, hoce li on sigurno igrati ili je isto kao u slucaju Alibegovic?
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Hahahaha a jel moguce da sportsport forum cita hebem ti zivot
Pa košarkašica je.marlostanf1eld je napisao/la: ↑26 nov 2021, 23:08Hahahaha a jel moguce da sportsport forum cita hebem ti zivot
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Zanimljivoemir18 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 23:08Pa košarkašica je.marlostanf1eld je napisao/la: ↑26 nov 2021, 23:08Hahahaha a jel moguce da sportsport forum cita hebem ti zivot

Javiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Izdrzljiva znaci 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.