ma "humor" bolestan i dosadan ko proljevopalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:53Kako neće kad imaš debile koji svako jutro isto pišu ,uredu 5,10 dana haj i 15 al bolan zadnja dva mjeseca oni isto . I ja sam se sprdo i zajebavao jedno vrijeme i sa njima i sa onim iz Platonove al bolan nisi bolestan da 2 mjeseca isto pišeš jer se na kraju sve svodi na isto , oni pijacari jesu li istupili i te fore , mi Medjugorci plastičari podstanari . Al ovo je pranje na ruke predji na posebnu temu pa perijolicnikola je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:48ova tema je postala žešća psihijatrija u zadnjih nekoliko mjeseci bgm
Premijer liga BiH - aktuelno
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Pričali o nekom bojkotu, a Fele izvede isti sastav.
Ko koga tu bojkotuje onda?
-
opalaopala
- Kontakt:
Jesu ebal su ti sve i živo i mrtvo , od a do z . Pa ti polako doces na red90minut je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:54Jesul?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:53Kako neće kad imaš debile koji svako jutro isto pišu ,uredu 5,10 dana haj i 15 al bolan zadnja dva mjeseca oni isto . I ja sam se sprdo i zajebavao jedno vrijeme i sa njima i sa onim iz Platonove al bolan nisi bolestan da 2 mjeseca isto pišeš jer se na kraju sve svodi na isto , oni pijacari jesu li istupili i te fore , mi Medjugorci plastičari podstanari . Al ovo je pranje na ruke predji na posebnu temu pa perijolicnikola je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:48ova tema je postala žešća psihijatrija u zadnjih nekoliko mjeseci bgm
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Budi miran pa cu ti u pp ispricati jednu anegdotu s gostovanja, da je mozes prepricavat generacijama <3
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
VelikanizPlatonove
- Kontakt:
Za koliko su prodati igraci Veleza koji su pobjedili AEK gdje je taj novac i kako se ostalo na ovome sto imamo sad a to je kanta za nabijanje, karacinu, krkacinu, taslacinu, tarabljenje koja ima 15 bodova i jednom nogom je u 1.ligi Federacije?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:53Kako neće kad imaš debile koji svako jutro isto pišu ,uredu 5,10 dana haj i 15 al bolan zadnja dva mjeseca oni isto . I ja sam se sprdo i zajebavao jedno vrijeme i sa njima i sa onim iz Platonove al bolan nisi bolestan da 2 mjeseca isto pišeš jer se na kraju sve svodi na isto , oni pijacari jesu li istupili i te fore , mi Medjugorci plastičari podstanari . Al ovo je pranje na ruke predji na posebnu temu pa perijolicnikola je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:48ova tema je postala žešća psihijatrija u zadnjih nekoliko mjeseci bgm
Nemam nikoga svi su mi mrtvi nije valjda da ih sve karaš tako mrtve?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:57Jesu ebal su ti sve i živo i mrtvo , od a do z . Pa ti polako doces na red90minut je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:54Jesul?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:53
Kako neće kad imaš debile koji svako jutro isto pišu ,uredu 5,10 dana haj i 15 al bolan zadnja dva mjeseca oni isto . I ja sam se sprdo i zajebavao jedno vrijeme i sa njima i sa onim iz Platonove al bolan nisi bolestan da 2 mjeseca isto pišeš jer se na kraju sve svodi na isto , oni pijacari jesu li istupili i te fore , mi Medjugorci plastičari podstanari . Al ovo je pranje na ruke predji na posebnu temu pa peri
Jesu li istupili iz lige pijačari?
-
opalaopala
- Kontakt:
Jesam sve redom tako90minut je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:00Nemam nikoga svi su mi mrtvi nije valjda da ih sve karaš tako mrtve?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:57Jesu ebal su ti sve i živo i mrtvo , od a do z . Pa ti polako doces na red
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
opalaopala
- Kontakt:
Za isto onoliko koliko je prodat Stojan Vranjes . Uporan si , javi se da ti objasnim detaljno ne moraš ljude prat svojom frustracijomVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:59Za koliko su prodati igraci Veleza koji su pobjedili AEK gdje je taj novac i kako se ostalo na ovome sto imamo sad a to je kanta za nabijanje, karacinu, krkacinu, taslacinu, tarabljenje koja ima 15 bodova i jednom nogom je u 1.ligi Federacije?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:53Kako neće kad imaš debile koji svako jutro isto pišu ,uredu 5,10 dana haj i 15 al bolan zadnja dva mjeseca oni isto . I ja sam se sprdo i zajebavao jedno vrijeme i sa njima i sa onim iz Platonove al bolan nisi bolestan da 2 mjeseca isto pišeš jer se na kraju sve svodi na isto , oni pijacari jesu li istupili i te fore , mi Medjugorci plastičari podstanari . Al ovo je pranje na ruke predji na posebnu temu pa perijolicnikola je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:48ova tema je postala žešća psihijatrija u zadnjih nekoliko mjeseci bgm
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Al' kako brate oni su sad samo kost nije valjda da ces iskopati njihove kosti izbušiti napraviti rupu i onda sebi drkati kar'nu?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:02Jesam sve redom tako90minut je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:00Nemam nikoga svi su mi mrtvi nije valjda da ih sve karaš tako mrtve?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:57
Jesu ebal su ti sve i živo i mrtvo , od a do z . Pa ti polako doces na red
Danas igra ekipa sa najboljim UEFA rankingom u našoj državi
Forum na nogama
GOLEM SI VELEŽ
Forum na nogama
GOLEM SI VELEŽ
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
VelikanizPlatonove
- Kontakt:
Steta bas onakva ekipa dzabe ode mogli ste bruku zaraditi. Realno ta ekipa da je igrala za Peteva BiH bi sad igrala svjetsko.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:04Za isto onoliko koliko je prodat Stojan Vranjes . Uporan si , javi se da ti objasnim detaljno ne moraš ljude prat svojom frustracijom
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Deda jesi to napokon naucio kako koristiti space na tastaturiVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:10Steta bas onakva ekipa dzabe ode mogli ste bruku zaraditi. Realno ta ekipa da je igrala za Peteva BiH bi sad igrala svjetsko.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:04Za isto onoliko koliko je prodat Stojan Vranjes . Uporan si , javi se da ti objasnim detaljno ne moraš ljude prat svojom frustracijom
-
VelikanizPlatonove
- Kontakt:
Covjek uci dok je ziv. Valjda i ti naucis znakove interpunkcije.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:13Deda jesi to napokon naucio kako koristiti space na tastaturiVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:10Steta bas onakva ekipa dzabe ode mogli ste bruku zaraditi. Realno ta ekipa da je igrala za Peteva BiH bi sad igrala svjetsko.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:04Za isto onoliko koliko je prodat Stojan Vranjes . Uporan si , javi se da ti objasnim detaljno ne moraš ljude prat svojom frustracijom
-
opalaopala
- Kontakt:
Vjeruj mi da je još veća šteta kad jedan od najbolji napadača sa 12 golova doduše pola iz penala ode za dzabe , mislim da je to veća šteta . A ti sam znaš da niko iz Veleza nije otišao , gledat ćeš danas i Andjusica , Ovcinu , Radovca , Zeljkovica , Crnu mambu , Ćosića .... al dobro ti si malo senilan pa te razumijemVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:10Steta bas onakva ekipa dzabe ode mogli ste bruku zaraditi. Realno ta ekipa da je igrala za Peteva BiH bi sad igrala svjetsko.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:04Za isto onoliko koliko je prodat Stojan Vranjes . Uporan si , javi se da ti objasnim detaljno ne moraš ljude prat svojom frustracijom
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Pravda za kočerinske fore tipa JESUL
I za ramske tipa Vrapčićani
I za ramske tipa Vrapčićani
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Odgovori mi na koji nacin zelis da karaš kosti moje mrtve porodice?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:17Vjeruj mi da je još veća šteta kad jedan od najbolji napadača sa 12 golova doduše pola iz penala ode za dzabe , mislim da je to veća šteta . A ti sam znaš da niko iz Veleza nije otišao , gledat ćeš danas i Andjusica , Ovcinu , Radovca , Zeljkovica , Crnu mambu , Ćosića .... al dobro ti si malo senilan pa te razumijemVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:10Steta bas onakva ekipa dzabe ode mogli ste bruku zaraditi. Realno ta ekipa da je igrala za Peteva BiH bi sad igrala svjetsko.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:04Za isto onoliko koliko je prodat Stojan Vranjes . Uporan si , javi se da ti objasnim detaljno ne moraš ljude prat svojom frustracijom
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Odgovorite mu ljudi.
-
jolicnikola
- Kontakt:
a Mehmeda Osvajača?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:17Vjeruj mi da je još veća šteta kad jedan od najbolji napadača sa 12 golova doduše pola iz penala ode za dzabe , mislim da je to veća šteta . A ti sam znaš da niko iz Veleza nije otišao , gledat ćeš danas i Andjusica , Ovcinu , Radovca , Zeljkovica , Crnu mambu , Ćosića .... al dobro ti si malo senilan pa te razumijemVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:10Steta bas onakva ekipa dzabe ode mogli ste bruku zaraditi. Realno ta ekipa da je igrala za Peteva BiH bi sad igrala svjetsko.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 11:04Za isto onoliko koliko je prodat Stojan Vranjes . Uporan si , javi se da ti objasnim detaljno ne moraš ljude prat svojom frustracijom
Ideemo crveno-crnii 

E sad se trebate svi zapitat, dokle su dovele vase rasprave da jolicnikola koji na 10 tema sam sa sobom vodi raspravu kaze da je ovdje psihijatrija.jolicnikola je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:48ova tema je postala žešća psihijatrija u zadnjih nekoliko mjeseci bgm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.