Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
ok je kazem ti nastavi fakat nije problem. nismo djeca necemo se oko ovoga svađati. ja sam otvorio tab da pisem pitanje i dok sam skontao sta da stavim ti si odgovorio i stavio pomoc tako da nisam ni ja bio u pravu...
You are someone else I am still right here
ma hajd tiedin_tm87 je napisao/la:ne ba, ja sam upo, protiv pravila, nisam odg na prethodno, tako ti nastavljas..fera je napisao/la:ok je kazem ti nastavi fakat nije problem. nismo djeca necemo se oko ovoga svađati. ja sam otvorio tab da pisem pitanje i dok sam skontao sta da stavim ti si odgovorio i stavio pomoc tako da nisam ni ja bio u pravu...

ma hajd tiedin_tm87 je napisao/la:ne ba, ja sam upo, protiv pravila, nisam odg na prethodno, tako ti nastavljas..fera je napisao/la:ok je kazem ti nastavi fakat nije problem. nismo djeca necemo se oko ovoga svađati. ja sam otvorio tab da pisem pitanje i dok sam skontao sta da stavim ti si odgovorio i stavio pomoc tako da nisam ni ja bio u pravu...

- legenda reala
- Kontakt:
edin_tm87 je napisao/la:Nije.. Igra jos, iz zapadne evrope je, nije tako dobar..
Ali Wash Fish, skontajte jbt..
Rochus,Malisse,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
edin_tm87 je napisao/la:Pa zar i ti Devile, jbmu prije nego sto ja kazem procitajte
WASH FISH
de nam još nešto o njemu reci,godište,bilo šta
Del Potro

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma on je sto postoS-Y-L-A-R je napisao/la:Del Potro![]()
![]()

Koja je utakmica odgađana 29 puta zbog lošeg vremena ?
Invernes - Falkirk!fera je napisao/la:Koja je utakmica odgađana 29 puta zbog lošeg vremena ?
A koji je rekord broja odgadjanja (isto takmicenje)?

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
tacnotanzla je napisao/la:Invernes - Falkirk!fera je napisao/la:Koja je utakmica odgađana 29 puta zbog lošeg vremena ?
A koji je rekord broja odgadjanja (isto takmicenje)?![]()
Na danasnji dan tacno prije 7 godina desio se mali "incident" na jednog velikoj sportskoj manifestaciji.
Sad da vam kazem koji je sport u pitanju bilo bi lagano. Taj sport nije popularan u Europi, i osoba koja je obiljezila ovaj " incident" se ne bavi ovim sportom
Sad da vam kazem koji je sport u pitanju bilo bi lagano. Taj sport nije popularan u Europi, i osoba koja je obiljezila ovaj " incident" se ne bavi ovim sportom

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
to kad je jennet jackson imala oops situaciju na super bowlu ?Adinjo je napisao/la:Na danasnji dan tacno prije 7 godina desio se mali "incident" na jednog velikoj sportskoj manifestaciji.
nije ona moj tiptanzla je napisao/la:Joj fere voajera.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije valjda Justin tvoj tip.fera je napisao/la:nije ona moj tiptanzla je napisao/la:Joj fere voajera.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
on je tip za isutati nogamaMonolog je napisao/la:Pa nije valjda Justin tvoj tip.fera je napisao/la:nije ona moj tiptanzla je napisao/la:Joj fere voajera.

nego evo jedno pitanje
Koji fudbaler i poznati biciklista imaju isti nickname ?
Sta bi od onakve teme 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 8 gostiju.