umjesto gomeza, silovare, umjesto gomezaS-Y-L-A-R je napisao/la:Kakav je to dream team bez Mullera
Samo umjesto Torresa pisi njega
[quote"gertruda"]klarson kolumbus, da te podsjetim, gero "nosao" potpis kako zeli krafta i ne zeli da cuje za neuera. i to heftama, ali tebi (pored loseg njemackog) bilo mrsko to prevesti. [/quote]
jos reci da si ga poceo gotiviti prije mene pa da te grom iz vedra neba sprzi
istina, na pocetku sam mislio da je neki supljaner ala ovaj anton. priznajem, zayebo sam segerminator je napisao/la:klarson je moj drug, on to dobro zna. tebi je trebala godina da skontas o kakvom se "igracu" radi.
samo sto je yeben igrac tako da nemas pojma kad ti spusti
cire, sta cekas.prljavi harogero je napisao/la:ps: ma znam ko je bolan, kad ti kazem...obalijestices se
J
tesko, pretesko, jer drug seco zivi u svabiji(blizu gelzenkirhenaZdena04 je napisao/la:oj volio bih i ja doći da vas vidim. Posebno Šekera i Geru.
da odem malo u off
vjerovali ili ne, radovalo bi me da salke osvoji kup.
momci igraju tako lijep fudbal(ova zadnja u kupu je najbolja utakmica sezone + odlicne partije u lp) da bi bila velika steta ako ne budu igrali barem u el-u.
kroz ligu su im male sanse, gotovo nikakve, jer im je dugo trebalo da uigraju tim.
sta potajno, javno, javno(pesma je exxxtrrraa)galomrzac je napisao/la:posto ti, šećko pa i omer branite najvise ovaj model pitam se da potajno ne navijate za arsenal??
[youtube][/youtube]
misljenja sam da bi gustavo trebao i dalje igrati na poziciji lijevog beka jer u njemu vidim novog lahma
znate da seco vidi ono sto vi ne vidite
moj idealni
-----------------muler----------------
-----------------------roben------------
riberi----------------------------farfan
------------kroos------svajnic----------
gustac--badtruba-timo(hovedes)--lam
----------------krrrrraffftttt-------------
zelja mi je da capimo salkeove smica, hovedesa i farfana