Ne hvala

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ništa moraš nam slikati ulicom te ljepotane imamo i temu za njih pa cemo baciti sud.enobarca je napisao/la: ↑19 nov 2021, 09:06Ne hvalama meni ne izgleda nista posebno ali zene ga vole vise nego mater, ja ljepsih sretnem na ulici svaki dan, no homo
Pregledan ranije, hvalasamoposmatram je napisao/la: ↑18 nov 2021, 21:57Hot fuzz.90minut je napisao/la: ↑14 nov 2021, 20:51napoleon72 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 20:38
The World's End nisam gledao, hvala![]()
Ova dva jesam, zaboravio sam navest. Shaun legendaran, Winchester pub![]()
U pabu je i worlds end ima da ti bude vrh
bukvalno sva filozofija svake pjesme, i ja nemam nista protiv filma koliko mi je smješna glorifikacija alkoholicara
Meni je to jedna od najboljih stvari u filmu. Zendaya je legenda.Blejzer10 je napisao/la: ↑12 nov 2021, 08:45Dobar Dune. Odličan. Tačno moram dati još jednu priliku i Blade runneru, ali ovaj put odmoran da gledam.
Koliko je iskoristio puni potencijal knjige, to ne bih znao jer nisam čitao ali planiram prije nastavka.
Čini mi se da se Villeneuve susreo s jednim bizarnim problemom recepcionizma, gdje dobar dio opće publike ne zna mnogo o materijalu a franšize (SW recimo) koje su pođonile dosta stvari iz Duna su dio opće kulture, pa se može protumačiti kao da je zapravo obrnuto, plus je sve vrijeme bio na granici klišea radi toga i rekao bih da je odlično izašao na kraj s tim.
Jedino su oprali oni kadrovi sa Zendayom.
Engleski humor. Fighting with my family nije los.napoleon72 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:58Pregledan ranije, hvala![]()
Pregledao sam i World's End, odlican. Nema humora do britanskog humora.![]()
![]()
Jedina negativna primjedba u vezi skripta. Kad doziva security, djelovalo je izlapljeno skroz. Guards je pravilnije za ovaj zanr.Trunks je napisao/la: ↑25 nov 2021, 21:29Meni je to jedna od najboljih stvari u filmu. Zendaya je legenda.Blejzer10 je napisao/la: ↑12 nov 2021, 08:45Dobar Dune. Odličan. Tačno moram dati još jednu priliku i Blade runneru, ali ovaj put odmoran da gledam.
Koliko je iskoristio puni potencijal knjige, to ne bih znao jer nisam čitao ali planiram prije nastavka.
Čini mi se da se Villeneuve susreo s jednim bizarnim problemom recepcionizma, gdje dobar dio opće publike ne zna mnogo o materijalu a franšize (SW recimo) koje su pođonile dosta stvari iz Duna su dio opće kulture, pa se može protumačiti kao da je zapravo obrnuto, plus je sve vrijeme bio na granici klišea radi toga i rekao bih da je odlično izašao na kraj s tim.
Jedino su oprali oni kadrovi sa Zendayom.