Ma ovaj lik je krajnje bezobrazan, nemam fakat rijeci. Pa ja ne znam kome moze velkoski donijet neku prevagu ili ovaj mrtvac palic u sredini.. Da Bog sacuva
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946-1987
Cmiljanic ima sigurno neki povredu sto nije ni na klupi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebo ga Palic u pak
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ko je treći štoper uz Lazića i Kurdića?
Palić, Ševelj?
Palić, Ševelj?
PalicBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 nov 2021, 14:03Ko je treći štoper uz Lazića i Kurdića?
Palić, Ševelj?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Poznavajuci naseg strucnjaka Palic .BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 nov 2021, 14:03Ko je treći štoper uz Lazića i Kurdića?
Palić, Ševelj?
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Trako sine, halali nam
Tog Traku i Ramica je Sablic gurnuo u vatru, prije toga niko odavde i nije cuo za njih a kamoli vidio kako igra.
Da trebaju da igraju, svakako.
Da trebaju da igraju, svakako.
-
- Kontakt:
DizdaBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 nov 2021, 14:03Ko je treći štoper uz Lazića i Kurdića?
Palić, Ševelj?
Lazic-Palic-Kurdic
Saban-Andrej-Sevelj-Pidro
Velkoski-Bodul-Bagaric
3-4-3
Dizda
Saban-Lazic-Palic-Kurdic-Pidro
Andrej-Sevelj
Velkoski
Bagaric-Bodul
5-3-2
Jedno od ovo dvoje
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 nov 2021, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Najgori je kapiten ubjedljivo.
Povlačim svoju prognozu da ćemo za 0-1 zabiti iz penala 

Inace bi igrali ko Bayern da ne igra Velkoski, Bagaric itd, to vi baba vange pa znate ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Gurnuo ih u vatru kao i Husref Vladana, Mujakica, Pidru, Sabanovica... Kad nije imao drugih opcija. Ako smo svi (ti prvi) sr.ao Husrefu radi toga, nije okej ni da se Sablicu klanjamo. Cim je dobio svog mezimca Sevelja i Darka Lazica, momci su ispali iz kombinacija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mi cemo izgleda parkirat autobus od prve minute,od ove trojice u vrhu napada ne zna se koji je veci sidras.
A realno mi i nemamo neka imena da bi trener mogao nesta izmjesat i napravit mada sam da ovaj Sablic ode sto prije jer cemo samo gubiti vrijeme i bodove sa njim
A realno mi i nemamo neka imena da bi trener mogao nesta izmjesat i napravit mada sam da ovaj Sablic ode sto prije jer cemo samo gubiti vrijeme i bodove sa njim
Čuj Ševelj mezimac, čovjek skoro nikada ne igra.napoleon72 je napisao/la: ↑28 nov 2021, 14:11Gurnuo ih u vatru kao i Husref Vladana, Mujakica, Pidru, Sabanovica... Kad nije imao drugih opcija. Ako smo svi (ti prvi) sr.ao Husrefu radi toga, nije okej ni da se Sablicu klanjamo. Cim je dobio svog mezimca Sevelja i Darka Lazica, momci su ispali iz kombinacija.
-
- Kontakt:
Sta je ovo ....
Ima li jos neki defanzivac da ga ubacimo ?
Protiv Slobode Cmiljanic pravo fino odigrao unio zivost u igru kao i mali Ramic....
Protiv Slobode Cmiljanic pravo fino odigrao unio zivost u igru kao i mali Ramic....
napoleon72 je napisao/la: ↑28 nov 2021, 14:11Gurnuo ih u vatru kao i Husref Vladana, Mujakica, Pidru, Sabanovica... Kad nije imao drugih opcija. Ako smo svi (ti prvi) sr.ao Husrefu radi toga, nije okej ni da se Sablicu klanjamo. Cim je dobio svog mezimca Sevelja i Darka Lazica, momci su ispali iz kombinacija.

Eto koliko povrsno pratis.
Sevelj skoro pa da ne igra. Lazic je zasluzeno u prvih 11. Meni bi Trako igrao prije Dupovca.
4 def igraca u cemu je prob ?johntravolta123 je napisao/la: ↑28 nov 2021, 14:15Sta je ovo ....
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Slažem se, treba izvesti najgoru ekipu, pa šta bude.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, keli, MSOZ101, NazorUso, nedimmmm1337, Noke995, OzmoodPinglewood, Paromlinac, perodeformero, sekac, senad82, Serha, Tatamata1946, TETRAPAK, Vanja8, Venom, ŠTA_JE i 164 gosta.