ne grijesis. samo sto iz telekoma malo manipulisu narodom jer nije ovo flat ovo je fair use, imao sam priliku neko vrijeme da koristi i ako bude po istom principu funkcionisalo onda se vrsi kao neki sedmicno obracun dowloada i ako se potrosi vise od 60% moguceg downloada brzina se smanjuje... nema nikakvih novcanih nadoknada i toga samo brzina trpi ali tesko da ce neko i skidati bas vise od 60%tanzla je napisao/la:pisali smo vec o tome.
60% od ukupno moguceg downloada, zavisno od brzine koju imas.. Dakle 60% od kolicine koju mozes skinuti da skidas konstatno 24/7..
Nek me neko ispravi ako grijesim.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
You are someone else I am still right here
Na drugom forumu je jedan forumas izracunao da bi za ove adsl 8g pakete (dakle 2mbita downloada) ta fair osnova iznosila nekih 350 GB.fera je napisao/la:ne grijesis. samo sto iz telekoma malo manipulisu narodom jer nije ovo flat ovo je fair use, imao sam priliku neko vrijeme da koristi i ako bude po istom principu funkcionisalo onda se vrsi kao neki sedmicno obracun dowloada i ako se potrosi vise od 60% moguceg downloada brzina se smanjuje... nema nikakvih novcanih nadoknada i toga samo brzina trpi ali tesko da ce neko i skidati bas vise od 60%tanzla je napisao/la:pisali smo vec o tome.
60% od ukupno moguceg downloada, zavisno od brzine koju imas.. Dakle 60% od kolicine koju mozes skinuti da skidas konstatno 24/7..
Ko to skine treba ga zapaliti javno ispred BBI centra
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja maloprije racunao i dobio sam brojku od skoro 800 gb 
Flat paketi:Donnie Darko je napisao/la:ja maloprije racunao i dobio sam brojku od skoro 800 gb
cijena - brzina - download
17 KM 1024/256 Flat 60% 189 GB
25 KM 2056/256 Flat 60% 379 GB
35 KM 3084/384 Flat 60% 567 GB
45 KM 4084/512 Flat 60% 756 GB
55 KM 6080/512 Flat 60% 1122 GB
65 KM 10 mbita /1mbit 60% 1890 GB
pa evo ovo je neko stavio
ja sa svojim paktom znaci mogu skinuti 756 giga mjesecno hahahahah
mislim da cu uzeti neki od ova 2 manja paketa ipak
Eh to sam kopirao sa "anamo onog " foruma, al' mi bilo mrsko opet da trazim..
Ovo su cijene bez pdv-a.
Ovo su cijene bez pdv-a.
moj paket sa pdv-om je 52 kmtanzla je napisao/la:Eh to sam kopirao sa "anamo onog " foruma, al' mi bilo mrsko opet da trazim..
Ovo su cijene bez pdv-a.
- the scouser
- Kontakt:
Kad dodje ljetnji raspust to cu bez problema uraditi....kompjuter mi tada radi od 08 :00 do cetiri poslije ponoci...a uglavnom uvijek cu nesto skidati,serija,filmova,igrica...valjda je istina to sto se ne placa prestup na toj fair osnovi,vec samo skidaju brzinu...tanzla je napisao/la:Na drugom forumu je jedan forumas izracunao da bi za ove adsl 8g pakete (dakle 2mbita downloada) ta fair osnova iznosila nekih 350 GB.fera je napisao/la:ne grijesis. samo sto iz telekoma malo manipulisu narodom jer nije ovo flat ovo je fair use, imao sam priliku neko vrijeme da koristi i ako bude po istom principu funkcionisalo onda se vrsi kao neki sedmicno obracun dowloada i ako se potrosi vise od 60% moguceg downloada brzina se smanjuje... nema nikakvih novcanih nadoknada i toga samo brzina trpi ali tesko da ce neko i skidati bas vise od 60%tanzla je napisao/la:pisali smo vec o tome.
Ko to skine treba ga zapaliti javno ispred BBI centra
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Glupo im to za brzinu i mogli su vam samnjiti cijene za taj paket od 4 mbs 
Bio je i moj, jos me zezale one sms poruke, ponese te, kontas besplatno, ili barem jeftino kad tup - racun 70 KM.fera je napisao/la:moj paket sa pdv-om je 52 kmtanzla je napisao/la:Eh to sam kopirao sa "anamo onog " foruma, al' mi bilo mrsko opet da trazim..
Ovo su cijene bez pdv-a.
Sad sam smanjio na ovaj 8g paket, htio preci na Telemach, ali se predomislio kad sam saznao za ove novitete u Telekomu. Koliko god da je skuplji, stabilniji je od svih operatera, a to mi je najbitnije.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zna li neko koliko su
"Rainbow - Made in U.S.A" palice za bubanj.
Imam ih, nove neotpakovane pa hocu da prodam ovome momku a ne znam koliko love da mu uzmem. Ne
razumijem se.
"Rainbow - Made in U.S.A" palice za bubanj.
Imam ih, nove neotpakovane pa hocu da prodam ovome momku a ne znam koliko love da mu uzmem. Ne
razumijem se.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja ne znam...
al de ligu odigraj
i Bosco isto

al de ligu odigraj
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Odigr'o odmah.Interista di cuore je napisao/la:ja ne znam...
al de ligu odigraji Bosco isto
![]()
![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
sve trojica u 3 minuta odigrali,ovo je rec timska igra

Interista di cuore je napisao/la:sve trojica u 3 minuta odigrali,ovo je rec timska igra![]()
![]()
Nismo džaba prvi u Trećoj ligi. Ove godine ulazimo u drugu.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A kakva se ovo kladionica razbacila za ss.ba ligu ?!Interista di cuore je napisao/la:sve trojica u 3 minuta odigrali,ovo je rec timska igra![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
i koji od vas trojice će proći ,slabo si ono prognoziro ,moj OTNYS YNWA
A vidi sam ima i neki na forumu OTNYS junior ,da ti nije to mali

A vidi sam ima i neki na forumu OTNYS junior ,da ti nije to mali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Interista di cuore
- Kontakt:
neam pojma,samo sam vidio da je kvota na mene da zabijem 1,60...porasla mi reputacija,sad sam ko Dzeko

Ljudi, možete li vjerovati da je ovo muško.
Andrej Pejić, mislim da je iz Tuzle al' živi u inostranstvu.

Svašta.
Andrej Pejić, mislim da je iz Tuzle al' živi u inostranstvu.

Svašta.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
kakva je to furkaInterista di cuore je napisao/la:neam pojma,samo sam vidio da je kvota na mene da zabijem 1,60...porasla mi reputacija,sad sam ko Dzeko![]()
![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ne vidim sliku Lily al' mislim da znam o kome se radi, pricao mi je neko da ima neki lik, on je valjda fotomodel il' sta ja znam, pa moze glumit i zensko i musko, zato dobro prolazi u toj industirji
al' nisam ga nikad vidio na slici, a volio bih 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.