PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Dobro je da se igraju i uzvratne 
Da ti ja objasnim...S-Y-L-A-R je napisao/la:cujj normal pa to je najgluplje pravilo koje postoji,vec sam objasnjavao i zasto ali eto ...............
Prvo kod Normal condition mogu ti uvijek igrati Najboljih 11, a ne kad je neko neraspolozen, plav (strelica na dole u koso) ili mozda bijel (strelica dole skroz) nema sanse da igra. Igra kao usporen snimak, kao povrijedjen da je, ne moze u duel, spor, neokretan!
A ovi igraci sto su raspolozeni, crveni, oni prolaze kroz igraca, njima ocjene rastu za 10+ i oni su "Bogovi" u toj utakmici... I onda ovi sto da ne kazem ne znaju igrat ubace po 8 ovih crvenih nije bitno na koju poziciju i samo brzo trcanje i gotovo!
Ovako normal, samo ti ime kaze, normal, igras sa svojih najboljih 11 igraca, protiv najboljih 11 od protivnika, i nek pobijedi bolji, a ne da pobijedi onaj ko ima raspolozenije igracae!
Nije da se zalim, ali meni u Sportingu 5 izmjena samo, i ko nije raspolozen od prvih 11 nemam koga ni uvest, al o tom po tom....
Svi imalo ozbiljniji turniri se igraju sa Normal kondicijom. Toliko od mene, pozz
Glory Glory Man United!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
EUROPA 3 (ja mislim
)
SOBA: UNICAAAAAAAAAAA
PASSWORD: 123321 (ako nije taj onda probajte 321123)
SOBA: UNICAAAAAAAAAAA
PASSWORD: 123321 (ako nije taj onda probajte 321123)
Al haj ti meni objasni kako ce ekipa poput Feyenorda(izvini unforgotten uvijek njih za primjer uzimamAnderson8 je napisao/la:Da ti ja objasnim...S-Y-L-A-R je napisao/la:cujj normal pa to je najgluplje pravilo koje postoji,vec sam objasnjavao i zasto ali eto ...............
Prvo kod Normal condition mogu ti uvijek igrati Najboljih 11, a ne kad je neko neraspolozen, plav (strelica na dole u koso) ili mozda bijel (strelica dole skroz) nema sanse da igra. Igra kao usporen snimak, kao povrijedjen da je, ne moze u duel, spor, neokretan!
A ovi igraci sto su raspolozeni, crveni, oni prolaze kroz igraca, njima ocjene rastu za 10+ i oni su "Bogovi" u toj utakmici... I onda ovi sto da ne kazem ne znaju igrat ubace po 8 ovih crvenih nije bitno na koju poziciju i samo brzo trcanje i gotovo!
Ovako normal, samo ti ime kaze, normal, igras sa svojih najboljih 11 igraca, protiv najboljih 11 od protivnika, i nek pobijedi bolji, a ne da pobijedi onaj ko ima raspolozenije igracae!
Nije da se zalim, ali meni u Sportingu 5 izmjena samo, i ko nije raspolozen od prvih 11 nemam koga ni uvest, al o tom po tom....
Svi imalo ozbiljniji turniri se igraju sa Normal kondicijom. Toliko od mene, pozz
pobjedit recimo tottenham koji je za 2 klase bolji tim ako nema nekoga raspolozenog pa cak i da duplo bolje igra pes ?
Jel mislis da je to realno?????
Druga stvar,ti i u stvarnosti imas milion primjera kada igraca ide ili "nije njegov dan" tako da i njihovo raspolozenje se mijenja e pa zasto onda i ovdje nebi imao nekoga ko ce "bljesnuti" neku utakmicu a s druge strane nekog ko ce promasit sve moguce?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
jasko_juve
- Kontakt:
sylar..hocemol odigrat mi utakmicu..ja kasnije necu moc..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ajde moze pravi sobu i ja dolazimjasko_juve je napisao/la:sylar..hocemol odigrat mi utakmicu..ja kasnije necu moc..
IMAL TEEE ?
Zadnja izmjena: S-Y-L-A-R, dana/u 28 jan 2011, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
41.21.1.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Random je realno, zasto svi igraci moraju biti isto raspolozeni ? U pravom fudbalu je nemoguce, iako je
ovo igrica treba ispostovati.
ovo igrica treba ispostovati.
- Donnie Darko
- Kontakt:
da je forma prenosiva meni bi bilo ok, ovako mi nema smisla. a razlike izmedju ekipa su po meni dovoljno male da bi rezultat sa normal kondicijom bio najrealniji.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 28 jan 2011, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
jasko_juve
- Kontakt:
eu2..jasko_juve..12345S-Y-L-A-R je napisao/la:ajde moze pravi sobu i ja dolazimjasko_juve je napisao/la:sylar..hocemol odigrat mi utakmicu..ja kasnije necu moc..
IMAL TEEE ?
-
jasko_juve
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem,matere mi..prvo poluvrijeme sam bio bolji 3 puta i primim gol,znaci prvo poluvrijeme 0-1 a njegovi sutevi su 1(1)..i kasnije se iznerviram,nece lopta u gol i bog..jedini s kim imam negativan skor je SYLAR..ne odgovaras mi al nikako
sretno u daljnem takmicenju..
'ebiga Jasko, nekad nece nikako u gol 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Klub nema nikakve veze sve je do igraca 
P.S Ja uvijek igram s Normal Condition
@ Anderson ocemol prijateljsku ?
P.S Ja uvijek igram s Normal Condition
@ Anderson ocemol prijateljsku ?
A C A B !
- Donnie Darko
- Kontakt:
tabele ipak idu sutra, tj tabele nakon petog kola 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Unforgotten
- Kontakt:
Anyone up for playing?
eu2
ss.ba
ss.ba
P.S. Bolje random nego normal
eu2
ss.ba
ss.ba
P.S. Bolje random nego normal
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Pa prije ce ga pobijedit sa normal kondicijom nego sa random! Imat ce prvo sve svoje igrace, a za protivnika npr nece imat crvenog Defoa, Lenona i drustvo! I ne treba ti duplo bolji igrac PES-a da bi ih dobio na takav nacin. A u Koliko ti god imao dobro raspolozenje u Feynordu, od 22 igraca kojih ima Tottenham bar ce 4-5 biti crveni, i onda nemas sanse...S-Y-L-A-R je napisao/la:Al haj ti meni objasni kako ce ekipa poput Feyenorda(izvini unforgotten uvijek njih za primjer uzimamAnderson8 je napisao/la:Da ti ja objasnim...S-Y-L-A-R je napisao/la:cujj normal pa to je najgluplje pravilo koje postoji,vec sam objasnjavao i zasto ali eto ...............
Svi imalo ozbiljniji turniri se igraju sa Normal kondicijom. Toliko od mene, pozz![]()
)
pobjedit recimo tottenham koji je za 2 klase bolji tim ako nema nekoga raspolozenog pa cak i da duplo bolje igra pes ?
Jel mislis da je to realno?????
Malo logike samo...
PS. Prijateljska moze sa svakim ko igra na Normal... za laksi dogovor evo msn, tu sam online 24/7... [email protected]
Druga stvar,ti i u stvarnosti imas milion primjera kada igraca ide ili "nije njegov dan" tako da i njihovo raspolozenje se mijenja e pa zasto onda i ovdje nebi imao nekoga ko ce "bljesnuti" neku utakmicu a s druge strane nekog ko ce promasit sve moguce?
Glory Glory Man United!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Majestic jeste li vi napisali strijelce ? ako ste napisali ne morate ponavljati 
@anderson
ocemol jednu ?
Ja sam njima davno govorio da se razmjene MSN-ovi radi lakseg igranja,a oni : Sta ce ti,to je bezveze ovo ono
@anderson
ocemol jednu ?
Ja sam njima davno govorio da se razmjene MSN-ovi radi lakseg igranja,a oni : Sta ce ti,to je bezveze ovo ono
A C A B !
- Unforgotten
- Kontakt:
Ajmo neko za friendly, čekam pola sata
eu2
ss.ba
ss.ba
eu2
ss.ba
ss.ba
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Moze koja soba ovo ono... imas li msn?Emir_ZENICA je napisao/la:Majestic jeste li vi napisali strijelce ? ako ste napisali ne morate ponavljati
@anderson
ocemol jednu ?
Glory Glory Man United!
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
ja sam prepiso strijelce i minuteEmir_ZENICA je napisao/la:Majestic jeste li vi napisali strijelce ? ako ste napisali ne morate ponavljati
@anderson
ocemol jednu ?
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.