Kako ti se ovaj grafikon uklapa u teoriju o obaranju vrijednosti koronom?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A South African doctor said Sunday that symptoms of the Omicron variant apppear to be mild and can be treated at home.
Coetzee said the symptoms were “mild” in the patients she observed. They mostly consisted of fatigue, body aches and headaches.
Teze ja simptome imam nakon odgledane Juventusove tekme.
I ne umire se vise nego ranije, jel tako?feniksptica je napisao/la: ↑28 nov 2021, 19:06Najveca laz je da su kapaciteti popunjeni. Nista prije, cak za dlaku manje pacijenata lezi po bolnicama nego prije pandemije, jer sad ne primaju svakoga.
Ono olahko kazete tako nesto a niste ni blizu te branse niti vladate pravim brojkama
Takvi idioti se opamete tek kad neko njihov nastrada.1921ferroviere je napisao/la: ↑28 nov 2021, 18:51Ovaj pacijent ima pravo glasa na izborimaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 nov 2021, 18:17Upravo si potvrdio ono o cemu pisem.Bum, uzbuna ni iz cega. Osakatis privredu po ko zna koji put u ove 2 godine.
Dakle, dosli smo do zakljucka da se korona itekako koristi u svrhe koje vise nemaju veze samo sa zdravljem.
Kaze, ovaj iznad "vuk sa wall streeta", pa mu smijesno. Zbog ovakvih "bumova" kao sa ovim sojem, skoci cijena nafte, stanu teretnjaci, kasni se sa isporukama, pa onda do krajnjeg malog potorsace dodje da poskupi sve zivo od brasna, ulja, a onda i sve ostalo. To vec imamo.Lakapo samo.
Doduse, vas uhljebljene to ne dotice.Prema tome, no sikiriki.
@admine Ne mogu.Imam upalu mozdane ovojnice od smisljanja naziva omikron soja.
Cisto da se zna
https://www.klix.ba/biznis/berza/novi-o ... /211127011
Razočarao si me , čitaš smeće od kliksa ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 nov 2021, 19:45https://www.klix.ba/biznis/berza/novi-o ... /211127011
Pa samo si ti pametan ovdje.To smo davno konstatovali, a evo opet ti i ponavljam.
Sta cu ja jadan, nepismen jbg. I to sam ti nasao tekst na nasem.Bez mnogo truda.
Nemoj vise u raspravu samnom "glupim", tako ti Boga.Pojavljujes se nicim izazvan svaki put. Ja te sigurno ne prizivam, a tvoje me misljenje nakon brojnih uvreda zanima ko lanjski snijeg, taman da si milion % upravu.
My body my choice?
Primit će on vakcinu i još će druge nagovarati da i oni prime.
za negovaranje ne znam... a da će je primiti, naravno. Eto se i taj najbolji poslodavac na svijetu zbog nečeg odlučio da ipak testira uposlenike da vidi ko mu je rizična grupa. Al bez obzira na to, doći će i kod nas zakon da mora svako, tako da poslodavac nema nikakve veze s tim.Unofficialpage je napisao/la: ↑29 nov 2021, 13:53Primit će on vakcinu i još će druge nagovarati da i oni prime.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.