Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Samo hrabro večeras Bosno moja 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imal' se gdje stream SportKluba 3 da neshteka?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Opet će debil komentirati, ima li kraja ovome

Da u pravu si. Zadnju kosarkasku utakmicu koju sam pogledao u dvorani bila je ona Bosne protiv Crvene Zvezde prije 10 ili koliko vec godina kada su u zadnjem kolu morali pobijediti za ostanak u Aba ligi.Beduin je napisao/la: ↑29 nov 2021, 14:42Budimo realni, ti kao zreo forumas sa jasnim realnim kritickim stavom si gore bas lupio. Ne znam koliko generalno pratis utakmice kosarkaske reprezentacije i samu atmosferu i posjetu na tim utakmicama kao i arene u kojima igraju, ali bih po tvom prethodnom postu rekao da ne pratis. Da ne kazem da nemas pojma, za razliku od fudbala.
Ghuraba ti je sve objasnio od A do Z, da ne detaljisem i ponavljam vec napisano.
Uzmimo fudbalere, upravo jer se oni pitaju pa su u Sarajevu na okupljanjima sve do same utakmice, zato i imamo onakvo stanje u i oko reprezentacije, sve vise na vidjelo izlaze slike, video, teturanja po terenu,ispovijesti bivsih reprezentativaza sta se i kako koriste okupljanja. Imas kamp u Zenici gdje reprezentativci trebaju da budu, treniraju i prave atmosferu, ali jok, oni negoduju jer im je draze Sarajevo. Ne zbog Sehera, ne zbog tog gradskog smeka, nego cari koje pruza grad, a ne ticu se sporta.
Moj post je bio više u šaljivom tonu, zato sam i stavio smješka na kraju jer se raspravljalo o Skenderiji, Mejdanu te ovoj u Zenici u kojoj nikad nisam bio.
To sto sam kazao da ako igrači više vole igrati na Bilinom polju odnosno u Skenderiji, pa neka tako i bude...to niti jednog trenutka ne znaci da podržavam mahalisanje po Sarajevu. Bas iz tog razloga nisam želio spomenuti Grbavicu da se ne bi povezalo na pogrešan način, ali eto jeste.
Naprotiv, da se mene pita sve pripreme reprezentacije bi bile u kampu u Zenici...pogotovo sto se i igra na Bilinom polju, ali i bez obzira na to. Isti slučaj i s košarkom. Ako im najviše odgovara Skenderija onda neka igraju tamo..pogotovo teže utakmice. Protiv slabijih hodaj po Bosni.
Za @ghurabu znam da ima košarku u malom prstu.
Eto reče da se nikada nisu izjasnili gdje najviše vole igrati, ali recimo za fudbalere znam da su svojevremeno govorili da najviše vole igrati na Bilinom polju...vjerujem da je i dan danas tako. Ako vole tamo, nek igraju tamo. Kad Grbavica bude imala 20 hiljada sjedećih mjesta, onda bujrum i mimo volje igraca.
Mislim da je poenta jasna.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 29 nov 2021, 16:45, ukupno mijenjano 4 puta.
Kakav je roster Bugarske u odnosu na zadnju utakmicu protiv nas?
moj hureme, nemas sta vidjeti u zenici a nisi bio u najboljoj dvorani u drzavi:-)
Nije mi se dalo...ali sam bio tisuću puta na Bilinom polju, zadnji put protiv Grčke 2:2 kada sam sebi obećao da do daljnjeg više neću ići na utakmice jer se ne zelim nikakav voziti nazad kuci.

Prvobitno sam to pomislio nakon Belgije na Grbavici, 3:4, ali sam poslije Grčke definitivno odlučio.
Kod kuće se to lakse preživi i tako ce biti do boljih dana.
Koliko puta ces jos napisati da vise neces ici na utakmice da se ne vracas kuci sjebanhurem je napisao/la: ↑29 nov 2021, 17:12Nije mi se dalo...ali sam bio tisuću puta na Bilinom polju, zadnji put protiv Grčke 2:2 kada sam sebi obećao da do daljnjeg više neću ići na utakmice jer se ne zelim nikakav voziti nazad kuci.
Prvobitno sam to pomislio nakon Belgije na Grbavici, 3:4, ali sam poslije Grčke definitivno odlučio.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
zar ti ne uzivas u tutinim tekmama, zasto bi nikakav vozio kuci:-)hurem je napisao/la: ↑29 nov 2021, 17:12Nije mi se dalo...ali sam bio tisuću puta na Bilinom polju, zadnji put protiv Grčke 2:2 kada sam sebi obećao da do daljnjeg više neću ići na utakmice jer se ne zelim nikakav voziti nazad kuci.
bujrum, pokazacu ti dvoranu i jos ponesto u zenici:-)
Česi i bez ubistvene trice, uzimaju (23 19 prva)Litvance. SK6
Mogao bi se u prvom krugu ostvariti dobar skor
Mogao bi se u prvom krugu ostvariti dobar skor
Mislim da je ovo 2.put u zadnje vrijeme a ponavljam jer je mozda @babino propustio taj post pa da ne misli da ga izbjegavamStevieG8 je napisao/la: ↑29 nov 2021, 17:14Koliko puta ces jos napisati da vise neces ici na utakmice da se ne vracas kuci sjebanhurem je napisao/la: ↑29 nov 2021, 17:12Nije mi se dalo...ali sam bio tisuću puta na Bilinom polju, zadnji put protiv Grčke 2:2 kada sam sebi obećao da do daljnjeg više neću ići na utakmice jer se ne zelim nikakav voziti nazad kuci.
Kod kuće se to lakse preživi i tako ce biti do boljih dana.![]()

De izvadi iz naftalina moje postove.
Vidim da upijas moje riječi pa si upratio više puta u ovih nekoliko godina.
Ali hajde, ovo je tema košarke a ne fudbala.
Neplanski ode sve u pogrešnom smjeru.
Ko plitak potok.
-
- Kontakt:
Link pliz?
Svaki put kad nasi drmnu 3-cu ide jedna casica
prosli put se syeba sa Ceskom 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pola sata radi džabe i Allahimanet.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Shategabri
- Kontakt:
- endemican87
- Kontakt:
Za gledanje najbolje sporta posjetite dzeko11.net
Trenutno korisnika/ca: Imamkarbarum, Mostarska, Vaya i 21 gost.