jestamaji je napisao/la: ↑28 nov 2021, 22:25
nevjerovatno je koliko je wentz glup, jel on zna da hail mary / last pass mora ići u endzone
coltsi 1-8 u zadnjih 9 tekmi protiv playoff timova … elem superbowl ekipa

kad vidim koliko su leonard i buckner dobri, taylor isto, odma mi ih bude žao da igraju sa ovakvim glupanom kao što je wentz
Nisam uspio fino gledati jer nisam bio u Sa, pogledao na mobu zadnju cetvrtinu i dosta su i sudije uticale na preokret Tampe uz nevjerovatne turnovere koje smo napravili. Uglavnom 1-1 (tampa, bills) je skor koji nam daje sansu za playoff, ali sada moramo iskoristit lakse utakmice i vjerovatno ce nam trebati 4-1 sto se sigurno moze napraviti. U AFC za wildcard je bas ludnica bukvalno 8 ekipa se tu bori za 3 mjesta, ali vecina igraju jedni s drugima svaku sedmicu i tu ce sve vise ekipa otpadati iz kola u kolo. Sad dobiti Houston, onda bye i poslije toga ce biti jasno sta se sve treba dobit. Velika steta sto nismo Titanse dobili bar 1 tekmu, sad su osakaceni totalno i uzet ce diviziju zbog tiebreakera vjerovatno.
Na fantasyu mi sinoc Lamar i Chubb skupa uzese 17 poena, a projekcija bila 40, ujebase mi moguce diviziju ako Gibson uzme 9+ veceras protiv Seattle.
Generalno, liga nam je sve slabija zadnjih godina, neki igraci ipak nisu taj nivo, ok razumijem da neko nije tu i ne stavi igraca koji je gametime decision, ali vise sedmica ako neko ostane nije uredu. Recimo ovaj Blah Blah drzi igraca koji ima 2 tgt po tekmi citavu sezonu i drzi ga na starteru. Nije cudo sto nije usao u playoff otkako ova liga postoji, ocajni izbori igraca ali covjek opet igra redovno ne mozes mu zamjeriti. 9 od 12 igraca ipak igra vrhunski i samo nijanse odluce ko ce u playoff od tih 9, dok ova 2-3 uglavnom zavrse sezonu nakon 10 kola, a nekad i ranije osim ako nemaju neku ludu srecu.