Cuj neki pedri najbolji mladi igrac svijeta

Nakav gavi 5

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne sporim ja da je najveći svih vremena, ali jeste kur.čeva sezona. Prva sezona u Barci otkad pamtim da nije bio tolika prevaga, pogotovo ne u bitnim tekmama. Fulao onaj penal protiv PSG-a, nepostojeći ako ne i ponajgori igrač u finalu Copa Americe. Nevidljiv protiv glavnih kandidata za titulu u Španiji.
Utrpali su odbrani Barcelone ne Messiju.Sane10 je napisao/la: ↑30 nov 2021, 08:55Pa ti sto trpaju po njemačkoj isto tako utrpali su i messiju haman samo 8 komada.JoeBleck je napisao/la: ↑30 nov 2021, 08:36Ne kontam samo kome su trebali dati loptu ako ne Messiju?
Jorginhu ?
Kanteu?
Benzemi?
Lewandovskom?
Uz duzno postovanje navedenih , kad se desi fuzija njih nisu u stanju sa loptom uradi ono sto Messi moze.
Najsmjesnije mi tugy plaky za Lewom , frajer trpao po Njemackoj , hotel mu izgradili u 5 metara rivala ,malo bitniji od Chupo Motinga.200% sam siguran da Dzeko igra u Bayernu , bolji bi igrac bio od Lewandovskog.
Inace emancipovani novinari glasaju za Riberya.Saurman je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:19To se desi kad novinari iz Kambodže i Butana glasaju operisani od bilo kakvog elementarnog poznavanja igrača,liga itd.Ovdje nema ljudi iz struke koji poznaju materiju.
Zlatna lopta je postala šprdancija to govore komentari od sinoć sa raznih portala širom svijeta.
Moleri zapjenili, pa poistovjecuju Messija sa odbranom BarceloneJoeBleck je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:29Utrpali su odbrani Barcelone ne Messiju.Sane10 je napisao/la: ↑30 nov 2021, 08:55Pa ti sto trpaju po njemačkoj isto tako utrpali su i messiju haman samo 8 komada.JoeBleck je napisao/la: ↑30 nov 2021, 08:36Ne kontam samo kome su trebali dati loptu ako ne Messiju?
Jorginhu ?
Kanteu?
Benzemi?
Lewandovskom?
Uz duzno postovanje navedenih , kad se desi fuzija njih nisu u stanju sa loptom uradi ono sto Messi moze.
Najsmjesnije mi tugy plaky za Lewom , frajer trpao po Njemackoj , hotel mu izgradili u 5 metara rivala ,malo bitniji od Chupo Motinga.200% sam siguran da Dzeko igra u Bayernu , bolji bi igrac bio od Lewandovskog.
Jasno da je Dzeko bolji fudbaler !
Ovdje je sve rečeno x puta tako da nema potrebe ponavljatii.JoeBleck je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:34Inace emancipovani novinari glasaju za Riberya.Saurman je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:19To se desi kad novinari iz Kambodže i Butana glasaju operisani od bilo kakvog elementarnog poznavanja igrača,liga itd.Ovdje nema ljudi iz struke koji poznaju materiju.
Zlatna lopta je postala šprdancija to govore komentari od sinoć sa raznih portala širom svijeta.
Mene samo zanima po cemu je zasluzio nagradu ?
Mozes li mi ti kao vrsni poznavalac fudbala i generalno sporta objasniti, po cemu i kako je Lewa imao bolju sezonu od Lukakua ?
Uglavnom one najbitnijeSaurman je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:40Ovdje je sve rečeno x puta tako da nema potrebe ponavljatii.JoeBleck je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:34Inace emancipovani novinari glasaju za Riberya.Saurman je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:19To se desi kad novinari iz Kambodže i Butana glasaju operisani od bilo kakvog elementarnog poznavanja igrača,liga itd.Ovdje nema ljudi iz struke koji poznaju materiju.
Mozes li mi ti kao vrsni poznavalac fudbala i generalno sporta objasniti, po cemu i kako je Lewa imao bolju sezonu od Lukakua ?
Na prste jedne ruke možeš izbrojati utakmice koje je odigrao na nivou šetač iz Rosarija.
Ma yebo sad Messija , evo njemu su nastelili.De ti meni reci kako je Lewa drugi , po cemu je imao bolju godinu od Lukakua ?Saurman je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:40Ovdje je sve rečeno x puta tako da nema potrebe ponavljatii.JoeBleck je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:34Inace emancipovani novinari glasaju za Riberya.Saurman je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:19To se desi kad novinari iz Kambodže i Butana glasaju operisani od bilo kakvog elementarnog poznavanja igrača,liga itd.Ovdje nema ljudi iz struke koji poznaju materiju.
Na prste jedne ruke možeš izbrojati utakmice koje je odigrao na nivou šetač iz Rosarija.
Kako onda dobi Hrvat? Smatras da je Hrvatska uticajnija drzava od Poljske?RollingPaper je napisao/la: ↑30 nov 2021, 08:47Nije dobio što je Poljak prvenstveno, isto kao što je Dzeko ne bi dobio nikad, kad bi 100 golova davao godisnje.
Nek' ti znaš materiju, krembilu. U sve se miješaš, a ni o čemu veze nemaš.Saurman je napisao/la: ↑30 nov 2021, 09:19To se desi kad novinari iz Kambodže i Butana glasaju operisani od bilo kakvog elementarnog poznavanja igrača,liga itd.Ovdje nema ljudi iz struke koji poznaju materiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.